Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Assess sensorial parameters of oils and fats
Check of sensorial parameters of oils and fats
Check sensorial parameters of oils and fats
Test sensorial parameters of oils and fats

Übersetzung für "Check sensorial parameters oils and fats " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
assess sensorial parameters of oils and fats | test sensorial parameters of oils and fats | check of sensorial parameters of oils and fats | check sensorial parameters of oils and fats

sensorische Parameter von Ölen und Fetten kontrollieren
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Other physical and chemical parameters shall be indicated as necessary, such as miscibility, fat solubility (solvent — oil to be specified), conductivity, or gas group.

Sonstige physikalische und chemische Kenngrößen sind soweit erforderlich anzugeben, wie etwa die Mischbarkeit, die Fettlöslichkeit (Lösungsmittel angeben), die Leitfähigkeit oder Zugehörigkeit zu einer Gasgruppe.


Other physical and chemical parameters shall be indicated as necessary, such as miscibility, fat solubility (solvent — oil to be specified), conductivity, or gas group.

Sonstige physikalische und chemische Kenngrößen sind soweit erforderlich anzugeben, wie etwa die Mischbarkeit, die Fettlöslichkeit (Lösungsmittel angeben), die Leitfähigkeit oder Zugehörigkeit zu einer Gasgruppe.


The quality of the milk is regularly checked and recorded at the premises of the lump cheese producers, the following parameters being monitored: inhibitory substances, temperature, acidity, fat, specific weight and non-fat dry matter.

Die Qualität der Milch wird bei den Herstellern des Klumpenkäses regelmäßig kontrolliert und aufgezeichnet. Hierbei werden folgende Parameter überwacht: Hemmstoffe, Temperatur, Säuregehalt, Fettgehalt, spezifisches Gewicht und fettfreie Trockenmasse.


Other physical and chemical parameters shall be indicated as necessary, such as miscibility, fat solubility (solvent — oil to be specified), conductivity, or gas group.

Sonstige physikalische und chemische Kenngrößen sind soweit erforderlich anzugeben, wie etwa die Mischbarkeit, die Fettlöslichkeit (Lösungsmittel angeben), die Leitfähigkeit oder Zugehörigkeit zu einer Gasgruppe.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Oils fats, inadequate administrative checks inspections of mills

Öle Fette, unzulängliche administrative Kontrollen Inspektionen der Mühlen


(3) Whereas Article 5 of Council Regulation No 136/66/EEC of 22 September 1966 on the establishment of a common organisation of the market in oils and fats (4) provides for production aid fixed on a flat-rate basis for producers whose average production does not exceed 500 kg; whereas the measure was intended in particular to reduce the administrative costs connected with checking on entitlement to t ...[+++]

(3) In Artikel 5 der Verordnung Nr. 136/66/EWG des Rates vom 22. September 1966 über die Errichtung einer gemeinsamen Marktorganisation für Fette (4) ist eine pauschal festgesetzte Erzeugungsbeihilfe für diejenigen Erzeuger vorgesehen, deren durchschnittliche Erzeugung 500 kg nicht übersteigt. Mit dieser Maßnahme sollte insbesondere der Verwaltungsaufwand im Zusammenhang mit der Kontrolle des Beihilfeanspruchs verringert werden. Die verschiedenen Änderungen dieser Regelung und insbesondere der Anstieg des an die Kleinerzeuger gezahlten Teils der Ausgaben sowie ...[+++]


The particular nature of canned fisheries products calls for special, exhaustive checks on the raw material, the processing procedures and their stability and suitability for human consumption. It is necessary to examine and indicate the parameters for freshness, expiry, sell-by dates, storage conditions, preservation, nutritional value (content in terms of fatty acids, saturated and unsaturated ...[+++]

Die Besonderheit der Fischkonserven erfordert eine spezielle und umfassende Kontrolle des Rohstoffes, der Verarbeitungsverfahren, der Haltbarkeit und der Eignung für den menschlichen Verzehr, wobei folgende Parameter geprüft und angegeben werden müssen: Frische, Haltbarkeitsdauer, Mindesthaltbarkeitsdatum, Lager- und Konservierungsbedingungen, Nährwerte (Gehalt an gesättigten und ungesättigten Fettsäuren, Cholesterin, usw.), Schadstoffe und Zusatzstoffe.




Andere haben gesucht : Check sensorial parameters oils and fats     


datacenter (1): www.wordscope.de (v4.0.br)

'Check sensorial parameters oils and fats' ->

Date index: 2022-10-07
w