Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Cheese made from sheep's milk
Cheese of sheep's milk
Cheese products
Cheese with x % goats' milk added
Cheese with y % ewes' milk added
Cows’ milk cheese
Cream products
Dairy products
Ewe's milk cheese
Goat milking unit
Goats’ milk cheese
Milk products
Mixed ewes'-goats'milk cheese
Sheep's milk cheese

Übersetzung für "Cheese with x % goats' milk added " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
cheese with x % goats' milk added

Käse mit Zugabe von X % Ziegenmilch


cheese with y % ewes' milk added

Käse mit Zugabe von Y % Schafmilch




mixed ewes'-goats'milk cheese

Käse aus einem Gemisch von Schafs-und Ziegenmilch


cheese made from sheep's milk | cheese of sheep's milk | ewe's milk cheese

Schafskaese








cheese products | cream products | dairy products | milk products

Milchprodukte | Molkereiprodukte
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
9. Notes that sheep and goat milk production should be encouraged on the same footing as sheep and goat meat production, particularly in order to guarantee the survival of the whole milk-processing and cheese-production chains where the typical character and quality of their products are widely recognised;

9. weist darauf hin, dass die Erzeugung von Schaf- und Ziegenmilch ebenso gefördert werden muss wie die Erzeugung von Schaf- und Ziegenfleisch, um insbesondere den Fortbestand der gesamten Kette der Milchverarbeitung und der Käseerzeugung zu gewährleisten, dessen typische Merkmale und Qualität wohl bekannt sind;


9. Notes that sheep and goat milk production should be encouraged on the same footing as sheep and goat meat production, particularly in order to guarantee the survival of the whole milk-processing and cheese-production chains where the typical character and quality of their products are widely recognised;

9. weist darauf hin, dass die Erzeugung von Schaf- und Ziegenmilch ebenso gefördert werden muss wie die Erzeugung von Schaf- und Ziegenfleisch, um insbesondere den Fortbestand der gesamten Kette der Milchverarbeitung und der Käseerzeugung zu gewährleisten, dessen typische Merkmale und Qualität wohl bekannt sind;


20. Calls on the Commission and Member States to initiate programmes to encourage producers to set up producer and marketing groups, engage in direct marketing and to produce and label special qualities of sheep-meat and goat-meat products and ewe-milk and goat-milk products (for example organic products or regional specialities);

20. fordert die Kommission und die Mitgliedstaaten auf, Programme aufzulegen, die die Erzeuger zur Gründung von Erzeuger- und Vermarktungsgemeinschaften, zur Direktvermarktung sowie zur Erzeugung und Ausweisung besonderer Qualitäten der Schaf- und Ziegenfleischerzeugnisse und -milcherzeugnisse (beispielsweise biologische Erzeugnisse oder regionale Spezialitäten) ermutigen;


1. Acknowledges the urgent need for action to be taken by the Council of Agriculture Ministers and the Commission to ensure a profitable and sustainable future for sheep-meat and goat-meat and sheep and goat milk production in the EU, to encourage the consumption of such products once more, and to retain and attract young sheep and goat farmers to the sector, and advocates the maintenance of these traditional, eco-friendly farming en ...[+++]

1. erkennt, dass der Rat der Landwirtschaftsminister und die Kommission dringend handeln müssen, um der Schaf- und Ziegenmilcherzeugung und -fleischerzeugung in der Europäischen Union eine rentable und nachhaltige Zukunft zu sichern, den Verbrauch dieser Erzeugnisse wieder anzukurbeln sowie den Verbleib im Sektor und dessen Attraktivität für junge Schaf- und Ziegenhalter zu fördern und tritt für die Erhaltung dieser traditionellen, umweltfreundlichen landwirtschaftlichen Betriebe, die den Gemeinschaftsmarkt versorgen, und einer Grundversorgung der Gemeinschaft mit Erzeugnissen der Schaf- und Ziegenhaltung aus der Europäischen Union ein;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Detection of cowsmilk in cheeses from ewes’ milk, goats’ milk and buffalos’ milk and mixtures of ewes’, goats’ and buffalos’ milk is done via the γ3- and γ2-caseins, whose isoelectric points range between pH 6,5 and pH 7,5 (Figures 4 a, b, Figure 5).

Der Nachweis von Kuhmilch in Käsen aus Schaf, Ziegen- oder Büffelmilch und in Gemischen aus Schaf-, Ziegen- oder Büffelmilch erfolgt aufgrund der γ3- und der γ2-Kaseine, bei denen die isoelektischen Punkte im pH-Wert-Bereich 6,5 bis 7,5 liegen (Abbildungen 4a und b und Abbildung 5).


Detection of cows’ milk and caseinate in cheeses made from ewes’ milk, goatsmilk, buffalos’ milk or mixtures of ewes’, goats’ and buffalos’ milk by isoelectric focusing of γ-caseins after plasminolysis.

Diese Arbeitsvorschrift beschreibt ein Verfahren zum Nachweis von Kuhmilch und Kasein in Käse aus Schaf-, Ziegen- oder Büffelmilch oder aus Gemischen von Schaf-, Ziegen- oder Büffelmilch mit Hilfe der isoelektrischen Fokussierung der γ-Kaseine nach Plasminolyse.


Therefore, as regards the issue of the feta cheese made by my Greek friends, you are not acknowledged as having competence with regard to feta cheese, which is produced in Lozère using goatsmilk from the south of France.

Was die Frage meiner griechischen Freunde zum Fetakäse angeht, so haben Sie sich in Bezug auf den Fetakäse, der im Lozère aus der Milch von südfranzösischen Schafen hergestellt wird, für nicht zuständig erklärt.


Detection of cows' milk in cheeses from ewes' milk, goats' milk and buffalos' milk and mixtures of ewes', goats' and buffalos' milk is done via the γ3- and γ2-caseins, whose isolelectric points range between pH 6,5 and pH 7,5 (Figures 4 a, b, Figure 5).

Der Nachweis von Kuhmilch in Käse aus Schaf-, Ziegen- und Büffelmilch oder aus Gemischen von Schaf-, Ziegen- oder Büffelmilch wird vorzugsweise über die γ2- und γ3-Kaseine geführt, deren isoelektrische Punkte zwischen pH 6,5 und pH 7,5 liegen (Abbildungen 4a, 4b und 5).


The method is suitable for sensitive and specific detection of native and heat-treated cows' milk and caseinate in fresh and ripened cheeses made from ewes' milk, goats' milk, buffalos' milk or mixtures of ewes', goats' and buffalos' milk.

Dieses Verfahren dient dem empfindlichen und spezifischen Nachweis von Kuhmilch und Kasein in frischem und gereiftem Käse aus Schaf-, Ziegen- oder Büffelmilch oder aus Gemischen von Schaf-, Ziegen- oder Büffelmilch.


Detection of cows' milk and caseinate in cheeses made from ewes' milk, goats' milk, buffalos' milk or mixtures of ewes', goats' and buffalos' milk by isoelectric focusing of γ-caseins after plasminolysis.

Diese Arbeitsvorschrift beschreibt ein Verfahren zum Nachweis von Kuhmilch und Kasein in Käse aus Schaf-, Ziegen- oder Büffelmilch oder aus Gemischen von Schaf-, Ziegen- oder Büffelmilch mit Hilfe der isoelektrischen Fokussierung der γ-Kaseine nach Plasminolyse.




datacenter (1): www.wordscope.de (v4.0.br)

Cheese with x % goats' milk added ->

Date index: 2020-12-18
w