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Ice cream manufacturer
Ice cream manufacturing ingredients
Ingredients for ice cream manufacturing
Liquid preparations for the manufacture of ice-cream
Manufacturing process of ice cream
Manufacturing processing of ice cream
Materials for ice cream manufacturing
Pieces for ice cream manufacturing
Production process of ice cream
The manufacturing process of ice cream

Übersetzung für "Manufacturing process ice cream " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
liquid preparations for the manufacture of ice-cream

flüssige Zubereitung zur Herstellung von Speiseeis


production process of ice cream | the manufacturing process of ice cream | manufacturing process of ice cream | manufacturing processing of ice cream

Herstellungsverfahren für Eiscreme | Herstellungsverfahren für Speiseeis


ice cream manufacturing ingredients | pieces for ice cream manufacturing | ingredients for ice cream manufacturing | materials for ice cream manufacturing

Zutaten für die Eiscremeherstellung | Zutaten für die Speiseeisherstellung


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Constructive proposals such as the use of milk powder to feed calves, establishing minimum prices for cheese products, clear labelling of cheese analogues and the use of butter fat to assist in the manufacture of ice cream and bakery products have been around for a long time.

Sinnvolle Vorschläge wie die Verwendung von Milchpulver für die Kälberfütterung, die Festlegung von Mindestpreisen für Käseprodukte, eine klare Kennzeichnung von Analogkäse und die unterstützende Verwendung von Butterfett in Speiseeis bzw. Backwaren liegen seit Längerem vor und bereit.


Last year, when the price of butter reached more than EUR 4 for a short time, a large proportion of the ice cream industry stopped processing butter fat.

Voriges Jahr, als der Butterpreis kurzfristig mehr als 4 Euro betrug, ist die Speiseeisindustrie weitgehend aus der Verarbeitung von Butterfett ausgestiegen.


((a) manufactures of pastry products and ice-cream;

(a) Hersteller von Backwaren und Speiseeis,


Preparations, excluding yoghurt and yoghurt powder, for the manufacture of ice-cream falling within CN codes 1806 20 80, 1806 20 95, 1806 90 90, 1901 90 99 and 2106 90 98, which contain 10 % or more by weight of milkfat but not more than 33 %, together with one or more flavourings and emulsifiers or stabilisers, and suitable for consumption without further treatment other than the addition of water if required, any mechanical treatment necessary, and freezing.

Zubereitungen — ausgenommen Joghurt und Joghurtpulver — für die Herstellung von Speiseeis der KN-Codes 1806 20 80, 1806 20 95, 1806 90 90, 1901 90 99 und 2106 90 98 mit einem Milchfettgehalt von mindestens 10 % und höchstens 33 %, die einen oder mehrere Aromastoffe sowie Emulgatoren oder Stabilisatoren enthalten und die ohne andere Arbeitsgänge als das eventuelle Hinzufügen von Wasser, die eventuell erforderlichen mechanischen Behandlungen und das Gefrieren zum Verzehr geeignet sind.


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cheese, butter, fermented milk and cream, to which no ingredient has been added other than lactic products, enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or in the case of cheese other than fresh cheese and processed cheese the salt needed for its manufacture;

Käse, Butter, fermentierte Milch und Sahne, denen keine Zutat zugesetzt wurde außer für die Herstellung notwendige Milchinhaltsstoffe, Enzyme und Mikroorganismen-Kulturen oder für die Herstellung von Käse – ausgenommen Frisch- oder Schmelzkäse – notwendiges Salz;


For the purposes of defining what kinds of butter and cream are eligible for aid for the manufacture of pastry products, ice-cream and other foodstuffs, it should be specified that in order to qualify for the aid, butter and cream must meet the requirements laid down in Article 6(3) and (6) of Regulation (EC) No 1255/1999.

Zur Bestimmung der Arten von Butter und Rahm, die für eine Beihilfe zur Herstellung von Backwaren, Speiseeis und anderen Lebensmitteln in Frage kommen, sollte festgelegt werden, dass Butter und Rahm die Anforderungen von Artikel 6 Absätze 3 und 6 der Verordnung (EG) Nr. 1255/1999 erfüllen müssen.


These manufacture specialist vehicles such as ice cream vans, hydraulic platform vehicles, fire tenders, refrigerated vans, hearses, ambulances and armoured security and military vehicles.

Sie machen Spezialanfertigungen wie Eislieferwagen, Fahrzeuge mit hydraulischer Plattform, Brandbekämpfungsfahrzeuge, Kühlfahrzeuge, Leichenwagen, Krankenwagen sowie gepanzerte Sicherheits- und Militärfahrzeuge.


(5) Commission Regulation (EC) No 2571/97 of 15 December 1997 on the sale of butter at reduced prices and the granting of aid for cream, butter and concentrated butter for use in the manufacture of pastry products, ice-cream and other foodstuffs(5), as last amended by Regulation (EC) No 635/2002(6), lays down that butter and cream at reduced prices should be made available to industries which manufacture certai ...[+++]

(5) Die Verordnung (EG) Nr. 2571/97 der Kommission vom 15. Dezember 1997 über den Verkauf von Billigbutter und die Gewährung einer Beihilfe für Rahm, Butter und Butterfett für die Herstellung von Backwaren, Speiseeis und anderen Lebensmitteln(5), zuletzt geändert durch die Verordnung (EG) Nr. 635/2002(6), gestattet, Butter und Rahm zu herabgesetzten Preisen an Industriezweige zu liefern, die bestimmte Waren herstellen.


(5) Commission Regulation (EC) No 2571/97 of 15 December 1997 on the sale of butter at reduced prices and the granting of aid for cream, butter and concentrated butter for use in the manufacture of pastry products, ice-cream and other foodstuffs(5), as last amended by Regulation (EC) No 635/2000(6), lays down that butter and cream at reduced prices should be made available to industries which manufacture certai ...[+++]

(5) Die Verordnung (EG) Nr. 2571/97 der Kommission vom 15. Dezember 1997 über den Verkauf von Billigbutter und die Gewährung einer Beihilfe für Rahm, Butter und Butterfett für die Herstellung von Backwaren, Speiseeis und anderen Lebensmitteln(5), zuletzt geändert durch die Verordnung (EG) Nr. 635/2000(6), gestattet, Butter und Rahm zu herabgesetzten Preisen an Industriezweige zu liefern, die bestimmte Waren herstellen.


(5) Commission Regulation (EC) No 2571/97 of 15 December 1997 on the sale of butter at reduced prices and the granting of aid for cream, butter and concentrated butter for use in the manufacture of pastry products, ice-cream and other foodstuffs(5), as last amended by Regulation (EC) No 635/2000(6), lays down that butter and cream at reduced prices should be made available to industries which manufacture certai ...[+++]

(5) Die Verordnung (EG) Nr. 2571/97 der Kommission vom 15. Dezember 1997 über den Verkauf von Billigbutter und die Gewährung einer Beihilfe für Rahm, Butter und Butterfett für die Herstellung von Backwaren, Speiseeis und anderen Lebensmitteln(5), zuletzt geändert durch die Verordnung (EG) Nr. 635/2000(6), gestattet, Butter und Rahm zu herabgesetzten Preisen an Industriezweige zu liefern, die bestimmte Waren herstellen.




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'Manufacturing process ice cream' ->

Date index: 2024-01-10
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