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Acetic acid bacteria
Acetic ferments for making vinegar
Acid produced by fermentation
Acid-producing bacteria
Acidogenic bacteria
Butyric acid fermentation
Lactic acid fermentation
Vinegar bacteria

Übersetzung für "Acid produced by fermentation " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
acid produced by fermentation

bei der Fermentierung freiwerdende Säure


acetic acid bacteria | acetic ferments for making vinegar | vinegar bacteria

Enzymbildner fuer die Essigherstellung | Essigsaeurebakterien


acidogenic bacteria | acid-producing bacteria

säurebildende Bakterien




IN-CONTEXT TRANSLATIONS
L-methionine ((2S)-2-amino-4-(methylthio) butanoic acid) produced by fermentation with Escherichia coli (KCCM 11252P and KCCM 11340P)

Durch Fermentierung mit Escherichia coli (KCCM 11252P und KCCM 11340P) hergestelltes L-Methionin ((2S)-2-Amino-4-(methylthio)-Buttersäure).


These differences did not allow a fair comparison between synthetic tartaric acid produced by Bioking and natural tartaric acid produced by the Union industry.

Diese Unterschiede ließen keinen fairen Vergleich der von Bioking hergestellten synthetischen Weinsäure mit der vom Wirtschaftszweig der Union hergestellten natürlichen Weinsäure zu.


Histamine in fish sauce produced by fermentation of fishery products:

Durch Fermentierung von Fischereierzeugnissen hergestellte Fischsoße:


Histamine in fishery products from fish species associated with a high amount of histidine except fish sauce produced by fermentation of fishery products:

Histamin in Fischereierzeugnissen von Fischarten, bei denen ein hoher Gehalt an Histidin auftritt, durch Fermentierung von Fischereierzeugnissen hergestellte Fischsoße ausgenommen:


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Fish sauce produced by fermentation of fishery products

Durch Fermentierung von Fischereierzeugnissen hergestellte Fischsoße


It is appropriate to establish a separate food safety criterion for fish sauce produced by fermentation of fishery products in order to align the criterion with the new Codex Alimentarius standard and the EFSA opinion.

Es ist angezeigt, ein getrenntes Lebensmittelkriterium für durch Fermentierung von Fischereierzeugnissen hergestellte Fischsoße festzulegen, um das Kriterium an die neue Codex-Alimentarius-Norm und das Gutachten der EFSA anzupassen.


Fish sauce produced by fermentation is a liquid fishery product.

Durch Fermentierung hergestellte Fischsoße ist ein flüssiges Fischereierzeugnis.


Sodium salt of a polyether monocarboxylic acid produced by fermentation of Streptomyces albus (ATCC 21838/US 9401-06), CAS No: 55 721-31-8

Monocarboxylsäure-Polyether-Natriumsalz, gebildet durch Fermentation von Streptomyces albus (ATCC 21838/US 9401-06), CAS-Nr.: 55 721-31-8


Sodium salt of a polyether monocarboxylic acid produced by fermentation of Streptomyces albus (ATCC 21838/US 9401-06),

Monocarboxylsäure-Polyether-Natriumsalz gebildet durch Fermentation von Streptomyces albus (ATCC 21838 / US 9401-06),


describes the olfactory-gustatory sensation in which acids generally produced by fermentation are predominant, as well as the foodstuffs that produce this sensation.

Bezeichnung für die Geruchs- und Geschmackswirkung von vor allem bei der Fermentierung freiwerdenden Säuren sowie von Lebensmitteln, die diese Empfindungen hervorrufen.




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Date index: 2021-05-21
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