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Alcoholemia
Analyze new methods to cure blood related disorders
BA
BAC
BAL
Black pudding
Blood alcohol concentration
Blood alcohol content
Blood alcohol level
Blood bank
Blood cell
Blood corpuscle
Blood donor
Blood product storage conditions
Blood product storage prerequisites
Blood product storage requirements
Blood sausage
Blood storage conditions
Blood transfusion
Blutwurst
Cellular blood component
Cellular component of blood
Cooked sausage batter
Level of alcohol in the blood
Liver sausage
Look for new treatments for blood related disorders
Research new treatment for blood-related disorders
Research new treatments for blood related disorders
Sausage for spreading
Sausage meat
Spread sausage
Take and analyse blood pressure
Take and determine blood pressure
Take and determine blood pressure of a patient
Take and interpret blood pressure of a patient

Übersetzung für "Blood sausage " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
blood sausage (1) | black pudding (2) | blutwurst (3)

Blutwurst


sausage for spreading | spread sausage

nicht gekocht | Rohwurst | streichbare Wurst


blood product storage requirements | blood storage conditions | blood product storage conditions | blood product storage prerequisites

Lagerbedingungen von Blutkonserven


take and determine blood pressure | take and interpret blood pressure of a patient | take and analyse blood pressure | take and determine blood pressure of a patient

Blutdruck messen und analysieren


look for new treatments for blood related disorders | research new treatment for blood-related disorders | analyze new methods to cure blood related disorders | research new treatments for blood related disorders

neue Behandlungsmethoden für Bluterkrankungen erforschen


blood cell | blood corpuscle | cellular blood component | cellular component of blood

Blutkörperchen | Blutzelle | Hämozyt


alcoholemia | blood alcohol concentration | blood alcohol content | blood alcohol level | level of alcohol in the blood | BA [Abbr.] | BAC [Abbr.] | BAL [Abbr.]

Alkoholämie | Blutalkohol | Blutalkoholgehalt | Blutalkoholkonzentration | Blutalkoholspiegel | BAK [Abbr.]


blood transfusion [ blood bank | blood donor ]

Bluttransfusion [ Blutbank | Blutspende | Blutspender ]


sausage meat (1) | cooked sausage batter (2)

Brühwurstbrät (1) | Brät (2)


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Sausages and similar products, of meat, meat offal or blood; food preparations based on these products

Würste und ähnliche Erzeugnisse, aus Fleisch, Schlachtnebenerzeugnissen oder Blut; Lebensmittelzubereitungen auf der Grundlage dieser Erzeugnisse


Sausages and similar products, of meat, meat offal or blood; food preparations based on these products

Würste und ähnliche Erzeugnisse, aus Fleisch, Schlachtnebenerzeugnissen oder Blut; Lebensmittelzubereitungen auf der Grundlage dieser Erzeugnisse


Sausages and similar products of meat, meat offal or blood; food preparations based thereon

Würste und ähnliche Erzeugnisse aus Fleisch, Schlachtnebenerzeugnissen oder Blut sowie Lebensmittelzubereitungen auf der Grundlage dieser Erzeugnisse


This chapter does not cover food preparations, other than products described in 2103 or 2104, containing more than 20 % by weight of sausage, meat, meat offal, blood, fish or crustaceans, molluscs or other aquatic invertebrates, or any other combinations thereof (Chapter 16).

Zu diesem Kapitel gehören nicht: Lebensmittelzubereitungen, ausgenommen Waren der Positionen 2103 und 2104, mit einem Gehalt an Wurst, Fleisch, Schlachtnebenerzeugnissen, Blut, Fischen, Krebstieren, Weichtieren oder anderen wirbellosen Wassertieren — einzeln oder zusammen — von mehr als 20 GHT (Kapitel 16).


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Food preparations fall in this chapter provided that they contain more than 20 % by weight of sausage, meat, meat offal, blood, fish or crustaceans, molluscs or other aquatic invertebrates, or any combination thereof.

Lebensmittelzubereitungen gehören zu diesem Kapitel nur, wenn ihr Gehalt an Wurst, Fleisch, Schlachtnebenerzeugnissen, Blut, Fischen, Krebstieren, Weichtieren oder anderen wirbellosen Wassertieren — einzeln oder zusammen — mehr als 20 GHT beträgt.


Sausages and similar products, of meat, meat offal or blood: food preparations based on liver

Würste und ähnliche Erzeugnisse, aus Fleisch, Schlachtnebenerzeugnissen oder Blut; Lebensmittelzubereitungen auf der Grundlage von Lebern


1602 90 10 | PREPARATIONS OF BLOOD OF ANY ANIMAL (EXCLUDING SAUSAGES AND SIMILAR PRODUCTS) |

1602 90 10 | ZUBEREITUNGEN AUS BLUT ALLER TIERARTEN (AUSG. WÜRSTE UND ÄHNL. ERZEUGNISSE) |


This directive outlines rules for a range of unspecified miscellaneous animal products intended for human consumption, including sausage casings (often made from a layer of animal intestine), bones, fats, blood products and processed animal protein.

Die vorliegende Richtlinie legt Vorschriften für einige für den Verzehr bestimmte Erzeugnisse verschiedener Tiere fest, darunter Wursthüllen (oftmals aus einer Schicht Tierdarm hergestellt), Knochen, Fette, Bluterzeugnisse und verarbeitetes tierisches Eiweiß.


Bellies and parts thereof // // 5. Other: // // aa) Boned or boneless // // // CCT heading No // Description // // // // 15.01 // Lard, other pig fat and poultry fat, rendered or solvent extracted: // // A. Lard and other pig fat: // // II. Other // 16.01 // Sausages and the like, of meat, meat offal or animal blood: // // B. Other: // // I. Sausages, dry or for spreading, uncooked // 16.02 // Other prepared or preserved meat or meat offal: // // B. Other: // // III. Other: // // a) Containing meat or offal of domestic swine: // // ...[+++]

Bäuche, auch Teile davon // // 5. anderes: // // aa) ohne Knochen // // // Nummer des Gemeinsamen Zolltarifs // Warenbezeichnung // // // // 15.01 // Schweineschmalz, anderes Schweinefett und Gefluegelfett, ausgepresst, ausgeschmolzen oder mit Lösungsmitteln ausgezogen: // // A. Schweineschmalz und anderes Schweinefett: // // II. anderes // 16.01 // Würste und dergleichen, aus Fleisch, aus Schlachtabfall oder aus Tierblut: // // B. andere: // // I. Rohwürste, nicht gekocht // 16.02 // Fleisch und Schlachtabfall, anders zubereitet oder haltbar gemacht: // // B. andere: // // III. andere: // // a) Fleisch von Hausschweinen oder Schlacht ...[+++]


2. Food preparations fall in this Chapter provided that they contain more than 20 % by weight of sausage, meat, meat offal, blood, fish or crustaceans, molluscs or other aquatic invertebrates, or any combination thereof.

2. Zu Kapitel 16 gehören auch Lebensmittelzubereitungen, wenn ihr Gehalt an Wurst, Fleisch, Schlachtnebenerzeugnissen, Blut, Fischen, Krebstieren, Weichtieren oder anderen wirbellosen Wassertieren - einzeln oder zusammen - mehr als 20 GHT beträgt.




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'Blood sausage ' ->

Date index: 2023-07-15
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