Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Almond moth
Apply wood kiln drying technologies
Apply wood kiln drying technology
Common fig
Coxen blue-browed fig parrot
Coxen double-eyed fig parrot
Coxen two-eyed fig parrot
Coxen's double-eyed fig parrot
Dehydrated milk
Dried fig
Dried food
Dried foodstuff
Dried milk
Dried product
Dried-currant moth
Dry dog's coat for finishing treatment
Dry dog's coat for finishing treatments
Dry dog's coat for further treatment
Dry dogs' coat for further styling
Employ wood kiln drying technologies
Fig
Fig moth
Fig tree
Follow wood kiln drying technologies
Freeze-dried food
Freeze-dried foodstuff
Freeze-dried milk
Freeze-dried product
Handle drying equipment for vehicles
Milk powder
Operate drying equipment for vehicles
Powdered milk
Prune
Raisin
Tropical warehouse moth
Use drying equipment for vehicles
Using drying equipment for vehicles

Übersetzung für "Dried fig " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
dried product [ dried fig | dried food | dried foodstuff | prune | raisin ]

gedörrtes Lebensmittel [ Backpflaume | Dörrobst | getrocknete Feige | getrocknete Frucht | getrocknete Pflaume | getrocknete Weintraube | Rosine | Trockenobst ]


almond moth | dried-currant moth | fig moth | tropical warehouse moth

Dattelmotte | tropische Speichermotte


Coxen blue-browed fig parrot | Coxen double-eyed fig parrot | Coxen two-eyed fig parrot | Coxen's double-eyed fig parrot

Coxens Rotwangen Zwergpapagei | Coxens Rotwangen-Zwergpapagei




apply wood kiln drying technology | follow wood kiln drying technologies | apply wood kiln drying technologies | employ wood kiln drying technologies

Ofen-Holztrocknungstechniken anwenden


dry dog's coat for finishing treatments | dry dogs' coat for further styling | dry dog's coat for finishing treatment | dry dog's coat for further treatment

Hundefell für weitere Behandlungen trocknen


handle drying equipment for vehicles | using drying equipment for vehicles | operate drying equipment for vehicles | use drying equipment for vehicles

Trockengeräte für Fahrzeuge nutzen


freeze-dried product [ freeze-dried food | freeze-dried foodstuff ]

gefriergetrocknetes Lebensmittel


powdered milk [ dehydrated milk | dried milk | freeze-dried milk | milk powder ]

Milchpulver [ gefriergetrocknete Milch | Milch in Pulverform | Trockenmilch ]


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32012R1058 - EN - Commission Regulation (EU) No 1058/2012 of 12 November 2012 amending Regulation (EC) No 1881/2006 as regards maximum levels for aflatoxins in dried figs Text with EEA relevance // COMMISSION REGULATION (EU) No 1058/2012 // of 12 November 2012 // amending Regulation (EC) No 1881/2006 as regards maximum levels for aflatoxins in dried figs // (Text with EEA relevance)

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32012R1058 - EN - Verordnung (EU) Nr. 1058/2012 der Kommission vom 12. November 2012 zur Änderung der Verordnung (EG) Nr. 1881/2006 hinsichtlich der Höchstgehalte für Aflatoxine in getrockneten Feigen Text von Bedeutung für den EWR // VERORDNUNG (EU) Nr. 1058/2012 DER KOMMISSION // vom 12. November 2012 // zur Änderung der Verordnung (EG) Nr. 1881/2006 hinsichtlich der Höchstgehalte für Aflatoxine in getrockneten Feigen // (Text von Bedeutung für den EWR)


The outcome of the abovementioned JECFA assessment on the effect on exposure between different maximum levels in dried figs was confirmed by an updated exposure assessment performed by the Dietary and Chemical Monitoring (DCM) Unit in European Food Safety Authority (EFSA) which estimated for different exposure scenario's the increase of dietary aflatoxin exposure to be between 0,15 to 0,26 % for a maximum level of aflatoxin total in dried figs of 10 μg/kg compared to 4 μg/kg.

Das Ergebnis der vom JECFA vorgenommenen Bewertung der Auswirkungen unterschiedlicher Höchstgehalte in getrockneten Feigen auf die Exposition wurde in einer aktualisierten Bewertung der Exposition durch das Referat „Diätetische und chemische Überwachung“ der Europäischen Behörde für Lebensmittelsicherheit bestätigt; darin heißt es, dass der Anstieg der ernährungsbedingten Aflatoxinexposition bei einem Gesamtaflatoxinhöchstgehalt in getrockneten Feigen von 10 μg/kg gegenüber 4 μg/kg bei unterschiedlichen Expositionen schätzungsweise zwischen 0,15 und 0,26 % beträgt.


Codex Alimentarius established a level of 10 μg/kg aflatoxin total in dried figs "ready-to-eat" .

Im Codex Alimentarius wurde ein zulässiger Gehalt von 10 μg/kg Gesamtaflatoxin in genussfertigen getrockneten Feigen festgelegt .


It is necessary to amend the maximum level for aflatoxins in dried figs to take into account developments in Codex Alimentarius, new information on the extent to which the presence of aflatoxins can be prevented by applying good practices and new scientific information on the difference in health risk between different hypothetical maximum levels for aflatoxin B1 and aflatoxin total in different food commodities.

Die Höchstgehalte für Aflatoxine in getrockneten Feigen müssen geändert werden, um den Entwicklungen im Codex Alimentarius, neuen Informationen darüber, inwiefern dem Auftreten von Aflatoxinen durch die Anwendung bewährter Verfahren vorgebeugt werden kann, sowie wissenschaftlichen Erkenntnissen über die unterschiedlichen Gesundheitsrisiken bei verschiedenen hypothetischen Höchstgehalten für Aflatoxin B1 und Gesamtaflatoxin in verschiedenen Lebensmitteln Rechnung zu tragen.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Commission Regulation (EU) No 1058/2012 of 12 November 2012 amending Regulation (EC) No 1881/2006 as regards maximum levels for aflatoxins in dried figs Text with EEA relevance

Verordnung (EU) Nr. 1058/2012 der Kommission vom 12. November 2012 zur Änderung der Verordnung (EG) Nr. 1881/2006 hinsichtlich der Höchstgehalte für Aflatoxine in getrockneten Feigen Text von Bedeutung für den EWR


a regulation amending the maximum levels for aflatoxins in dried figs in order to take account of recent developments in Codex Alimentarius (13082/12);

eine Verordnung zur Änderung der Höchstgehalte für Aflatoxine in getrockneten Feigen, um den jüngsten Entwicklungen im Codex Alimentarius Rechnung zu tragen (13082/12);


These systems, which are not in line with the rest of the reformed CAP, cover tomatoes, citrus fruit, pears, nectarines, peaches, dried figs, prunes and dried grapes.

Solche Regelungen, die den Grundsätzen der reformierten GAP nicht mehr entsprechen, gelten für Tomaten, Zitrusfrüchte, Birnen, Nektarinen, Pfirsiche sowie getrocknete Feigen, Pflaumen und Trauben.


The buying-in price should therefore be set for the 2003/04 marketing year on the basis, for dried grapes, of the evolution in world prices and, for dried figs, of the minimum price laid down in Commission Regulation (EC) No 1459/2003 of 18 August 2003 fixing, for the marketing year 2003/2004, the minimum price to be paid to producers for unprocessed dried figs and the amount of production aid for dried figs(4).

Die Ankaufspreise im Wirtschaftsjahr 2003/04 sind daher für unverarbeitete getrocknete Weintrauben auf der Grundlage der Entwicklung der Weltmarktpreise und für getrocknete Feigen auf der Grundlage des Mindestpreises gemäß der Verordnung (EG) Nr. 1459/2003 der Kommission vom 18. August 2003 zur Festsetzung des den Erzeugern für unverarbeitete getrocknete Feigen zu zahlenden Mindestpreises und der Produktionsbeihilfe für getrocknete Feigen für das Wirtschaftsjahr 2003/04(4) festzusetzen.


Directive 95/2/EC as it stands at present also provides that SO2 can be used in quantities of up to 2 000 mg/kg for dried grapes, apricots, peaches, plums and figs. The use of nisin is forbidden for pasteurised eggs, but not for mascarpone.

Die Richtlinie 95/2/EG in ihrer derzeitigen Fassung sieht im übrigen vor, daß bei getrockneten Trauben, Aprikosen, Pfirsichen, Pflaumen und Feigen bis zu 2.000 mg/kg SO2 verwendet werden können.


Directive 95/2/EC as it stands at present also provides that SO can be used in quantities of up to 2 000 mg/kg for dried grapes, apricots, peaches, plums and figs.

Die Richtlinie 95/2/EG in ihrer derzeitigen Fassung sieht im übrigen vor, daß bei getrockneten Trauben, Aprikosen, Pfirsichen, Pflaumen und Feigen bis zu 2.000 mg/kg SO verwendet werden können.


w