Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
DWM
Dehydrated milk
Dried milk
Dried skimmed milk
Dried whole milk
Dried whole milk
Dried whole milk or whole milk powder
Freeze-dried milk
Full cream milk
Milk powder
Powdered milk
Skimmed milk powder
Skimmed milk powder
WMP
Whole milk
Whole milk
Whole milk powder
Whole milk powder

Übersetzung für "Dried whole milk " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
dried whole milk | whole milk powder | DWM [Abbr.] | WMP [Abbr.]

Vollmilchpulver


dried whole milk | whole milk powder

Milchpulver | Vollmilchpulver


dried whole milk or whole milk powder

Milchpulver oder Vollmilchpulver


dried whole milk (1) | whole milk powder (2)

Vollmilchpulver






skimmed milk powder (1) | dried skimmed milk (2)

Magermilchpulver


powdered milk [ dehydrated milk | dried milk | freeze-dried milk | milk powder ]

Milchpulver [ gefriergetrocknete Milch | Milch in Pulverform | Trockenmilch ]


skimmed milk powder [ dried milk(UNBIS) ]

Magermilchpulver
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
4.2. Description: This is a small goats cheese made of raw, whole goat's milk. It is very soft, with a natural rind made up of an integral, ridged and slightly velvety skin, from white, cream to dark beige in colour and in the form of a small, flat cylinder weighing about 35 g. It contains a minimum level of 45 g of fat per 100 g of cheese after total desiccation and the dry matter weighs no less than 14 g per cheese.

4.2. Beschreibung: Kleiner, sehr weicher Ziegenkäse aus unbehandelter Rohmilch mit natürlicher Rinde, die aus einer zusammenhängenden, gerippten, leicht pelzigen Haut besteht, in den Farben weiß bis kremig oder dunkel beige, in Form eines abgeflachten Zylinders mit einem Gewicht von ca. 35 Gramm. Er enthält bei vollständiger Trocknung mindestens 45 Gramm Fett auf 100 Gramm Käse, und das Gesamtgewicht der Trockenmasse darf nicht unter 14 Gramm pro Käse betragen.


1. box 7, by specifying "Kashkaval cheese, made from sheep's milk, matured for at least two months, of a minimum dry matter content by weight of 58 %, in whole cheeses not exceeding 10 kg net, whether or not wrapped in plastic";

1. Feld Nr. 7 mit der Angabe "Kashkaval, aus Schafmilch hergestellt, mit einer Reifezeit von mindestens zwei Monaten, mit einem Trockenmassegehalt von mindestens 58 GHT; in Laiben, mit oder ohne Kunststoffumhüllung, mit einem Eigengewicht von höchstens 10 kg";


9. in the case of cow's milk, it must have a freezing point not higher than -0,520 oC and a weight of not less than 1 028 grammes per litre, as determined in whole milk at 20 oC, or the equivalent as determined in totally fat-free milk at 20 oC, and contain a minimum of 28 grammes of protein per litre, obtained by multiplying the percentage total nitrogen content of the milk by 6,38, and a fat-free dry matter content of not less than 8,50 %.

9. Kuhmilch muß einen Gefrierpunkt von nicht über -0,520 oC und bei 20 oC ein spezifisches Gewicht von mindestens 1 028 g/l für Vollmilch bzw. den entsprechenden Wert für völlig fettfreie Milch aufweisen und mindestens 28 g/l Eiweiß (Gesamtstickstoffgehalt der Milch in Prozent, multipliziert mit 6,38) sowie mindestens 8,50 % fettfreie Trockenmasse enthalten.




datacenter (1): www.wordscope.de (v4.0.br)

'Dried whole milk' ->

Date index: 2021-01-22
w