Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Industrial management
Lean manufacturing
Lean production
Lean project management
Lean supply chain
Lean supply flow
Lean supply technique
Level of production
Production
Production index
Production indexes
Production management
Production policy
Production statistics
Reorganisation of production
Side layback
Sideways leaning spin
Small batch production flow
Small lot production
To lean on one's opponent
Volume of output

Übersetzung für "Lean production " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
lean production | lean supply technique

schlanke Produktion | sparsame Versorgung


lean production

Lean Production | Lean Manufacturing | schlanke Produktion


lean supply chain | lean supply flow | small batch production flow | small lot production

Fertigung eines kleinen Loses


lean manufacturing | lean production

schlanke Produktion


production policy [ industrial management | production management | reorganisation of production | Industrial management(ECLAS) | Industrial management(STW) | Production management(STW) | industrial management(UNBIS) ]

Produktionspolitik [ Industriemanagement | Produktionsausrichtung | Produktionsmanagement | Umstrukturierung der Produktion ]


Lean project management

straffes Projektmanagement | Lean Project Management | schlankes Projektmanagement


production [ level of production | volume of output ]

Produktion [ Erzeugung | Herstellung | Produktionsniveau | Produktionsvolumen ]


production statistics [ production index | Production indexes(ECLAS) ]

Produktionsstatistik [ Produktionsindex ]


sideways leaning spin (1) | side layback (2)

nach der Seite geneigte Pirouette


to lean on one's opponent

sich auf seinen Gegner auflehnen
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The activities in this domain will focus on the end products, but will also address lean and ecological design and manufacturing processes, considering the entire life cycle process and with recyclability integrated in the design phase.

Der Schwerpunkt der Tätigkeiten in diesem Bereich liegt auf den Endprodukten, es werden jedoch auch Fragen der gewichtssparenden, umweltfreundlichen Auslegung und Herstellung unter Berücksichtigung der gesamten Lebensdauer behandelt, wobei in der Auslegungsphase die Rezyklierfähigkeit berücksichtigt wird.


Significant efficiency can be achieved with action on energy use related resources such as recycling, lean manufacturing and prolonging product time life.[15]

Erhebliche Effizienzverbesserungen lassen sich durch Maßnahmen erreichen, die die Energienutzung betreffen, wie das Recycling, die schlanke Produktion und die Verlängerung der Produktlebensdauer[15].


Today, traditional production methods still use matured meats. The minimum proportion of lean meat is 80 % in the manufacture of the salami and 70 % for the sausage. This gives the lean meat of ‘Saucisson de Lacaune’/‘Saucisse de Lacaune’ its characteristic red to dark red colour and lean appearance when sliced.

Wie früher, so wird auch heute noch gereiftes Fleisch mit einem Magerfleischanteil von mindestens 80 % zur Herstellung der „Saucisson“ und von mindestens 70 % zur Herstellung der „Saucisse“ verwendet, wodurch das Erzeugnis im Anschnitt das für „Saucisson de Lacaune“/„Saucisse de Lacaune“ typische rote bis dunkelrote, magere Fleisch aufweist.


The activities in this domain will focus on the end products, but will also address lean and ecological design and manufacturing processes, considering the entire life cycle process and with recyclability integrated in the design phase.

Der Schwerpunkt der Tätigkeiten in diesem Bereich liegt auf den Endprodukten, es werden jedoch auch Fragen der gewichtssparenden, umweltfreundlichen Auslegung und Herstellung unter Berücksichtigung der gesamten Lebensdauer behandelt, wobei in der Auslegungsphase die Rezyklierfähigkeit berücksichtigt wird.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The browning of lean pieces of meat at the beginning of the cooking and the long open cooking stage, which are specific to ‘Rillettes de Tours’, cause not only the dehydration of the product, but also the production of substances important to the taste and aroma which are largely produced through Maillard reactions and are characteristic of the taste of browned meat.

Das Anbraten der mageren Fleischstücke zu Beginn des Garvorgangs und die lange Garzeit bei offenem Kessel, die für „Rillettes de Tours“ typisch sind, bewirken neben dem Flüssigkeitsentzug auch die Entstehung von Geschmacks- und Aromastoffen, die insbesondere mit der Maillard-Reaktion zusammenhängen und den Geschmack von angebratenem Fleisch prägen.


Significant efficiency can be achieved with action on energy use related resources such as recycling, lean manufacturing and prolonging product time life.[15]

Erhebliche Effizienzverbesserungen lassen sich durch Maßnahmen erreichen, die die Energienutzung betreffen, wie das Recycling, die schlanke Produktion und die Verlängerung der Produktlebensdauer[15].


The proposal: The new standard will introduce improved stability and resistance requirements - to minimize the risk of "tipping over" if the child leans in any direction or tries to stand or push the product. It will also require clearer and more visible warnings and instructions to consumers, on the package, on the product and at the point of sale.

Der Vorschlag: Die neue Norm brächte strengere Anforderungen an die Stand­festigkeit und an die Belastbarkeit und würde so das Risiko des Umkippens minimieren, das entsteht, wenn sich das Kind in eine Richtung lehnt oder wenn es aufstehen oder den Sitz bzw. die Wanne verschieben sollte.


For the farmer, quality means delivering products with the right characteristics (such as percentage of lean meat) and with the right farming attributes (such as specific animal welfare methods).

Für die Landwirte bedeutet Qualität, dass sie Erzeugnisse mit den richtigen Eigenschaften (z. B. Muskelfleischanteil) und den richtigen Erzeugungsmerkmalen (z. B. besondere tierschutzgerechte Verfahren) anbieten.


1. For the purposes of this Regulation, an A-product shall mean a processed product falling within CN code 1602 10, 1602 50 31, 1602 50 39 or 1602 50 80, not containing meat other than that of animals of the bovine species, with a collagen/protein ratio of no more than 0,45 and containing by weight at least 20 % of lean meat excluding offal and fat with meat and jelly accounting for at least 85 % of the total net weight.

(1) „A-Erzeugnisse“ im Sinne dieser Verordnung sind Verarbeitungserzeugnisse der KN-Codes 1602 10, 1602 50 31, 1602 50 39 oder 1602 50 80, die kein anderes Fleisch als Rindfleisch mit einem Verhältnis Kollagen/Eiweiß von höchstens 0,45 % und mindestens 20 % mageres Rindfleisch (ohne Schlachtnebenerzeugnisse und Fett) enthalten, wobei Fleisch und Gelee mindestens 85 % des Gesamtnettogewichts ausmachen müssen.


2. An A product means a processed product falling within CN code 1602 10, 1602 50 31, 1602 50 39 or 1602 50 80, not containing meat other than that of animals of the bovine species, with a collagen/protein ratio of no more than 0,45 %(9) and containing by weight at least 20 %(10) of lean meat excluding offal(11) and fat with meat and jelly accounting for at least 85 % of the total net weight.

(2) A-Erzeugnisse sind Verarbeitungserzeugnisse der KN-Codes 1602 10, 1602 50 31, 1602 50 39 bzw. 1602 50 80, die kein anderes Fleisch als Rindfleisch mit einem Verhältnis Kollagen/Eiweiß von höchstens 0,45 %(9) und mindestens 20 %(10) mageres Rindfleisch (ohne Schlachtnebenerzeugnisse(11) und Fett) enthalten, wobei Fleisch und Gelee mindestens 85 % des Gesamtnettogewichts ausmachen müssen.




datacenter (1): www.wordscope.de (v4.0.br)

'Lean production' ->

Date index: 2022-05-09
w