Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bacon
Ballooning
Black pudding
Blood sausage
Blutwurst
Cold meats
Cooked sausage batter
Corned beef
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
Liver sausage
Meat extract
Meat paste
Meat product
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Sausage
Sausage casing
Sausage for spreading
Sausage meat
Spread sausage

Übersetzung für "Sausage " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
sausage for spreading | spread sausage

nicht gekocht | Rohwurst | streichbare Wurst


sausage meat (1) | cooked sausage batter (2)

Brühwurstbrät (1) | Brät (2)






blood sausage (1) | black pudding (2) | blutwurst (3)

Blutwurst


ballooning ( sausage or carrot )

Aufblähen ( ballooning )


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

Fleischerzeugnis [ Corned Beef | Fleischextrakt | Fleischpastete | Fleischwaren | Froschschenkel | Gänsestopfleber | Schinken | Schinkenspeck | Speck | Verarbeitungserzeugnis aus Fleisch | Wurst | Würstchen | Wurstwaren ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Except emulsified sausages, smoked sausages and liver paste’

Ausgenommen emulgierte Würste, geräucherte Würste und Leberpastete“


2. Proposes therefore a legislative measure to extend the provisions of Regulation (EU) No 1337/2013 to sausages and to and pig meat, sheep meat and poultry meat derivatives.

2. schlägt aus diesem Grund vor, legislative Maßnahmen zur Ausweitung des Geltungsbereichs der Bestimmungen der Verordnung (EU) Nr. 1337/2013 auf Wurstwaren und Nebenerzeugnisse aus Schweine-, Schaf- und Geflügelfleisch zu ergreifen.


C. whereas this labelling scheme is only valid for pig meat, poultry meat and sheep meat and not for derivatives such as hams and charcuterie; whereas sausages, however, are a prized speciality in many parts of Europe;

C. in der Erwägung, dass dieses Etikettierungssystem nur für Schweine-, Geflügel- und Schaffleisch gilt, nicht aber für daraus hergestellte Erzeugnisse wie Schinken und Wurstwaren; in der Erwägung, dass Wurstwaren jedoch in vielen Gegenden Europas als hochwertiges Erzeugnis gelten;


1. Considers it important to ensure that maximum transparency regarding the origin of the product is recognised and also extended to sausages and meat derivatives covered by Regulation (EU) No 1337/2013;

1. hält es für geboten, die größtmögliche Transparenz mit Blick auf den Ursprung des Erzeugnisses auch bei aus mit der Verordnung (EU) Nr. 1337/2013 geregeltem Fleisch hergestellten Wurstwaren und Nebenerzeugnissen anzuerkennen und auf diese auszuweiten;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Important efficacy-reducing mechanical characteristics of natural casings that cause problems in the sausage industry are the occurrence of burst during stuffing and reduced sliding capacity (increased stickiness) of casings over the sausage stuffing horn.

Effizienzmindernde mechanische Eigenschaften von Naturdärmen stellen die Wurstindustrie vor Probleme, weil die Hüllen beim Füllen platzen können und ihre Gleitfähigkeit beim Überziehen über das Spritzrohr (stärkeres Anhaften) beschränkt ist.


PART C — SPECIFIC REQUIREMENTS CONCERNING THE DESIGNATION OF SAUSAGE CASINGS

TEIL C — SPEZIELLE ANFORDERUNGEN AN DIE BEZEICHNUNG VON WURSTHÜLLEN


Since a marketing method is purely a matter of choice for the undertaking concerned, it may change after the Community trade mark has been registered and cannot therefore have any bearing on the assessment of the sign’s registrability (see, to that effect, Case T-355/00 DaimlerChrysler v OHIM (TELE AID) [2002] ECR II‑1939, paragraph 42, and Case T-15/05 De Waele v OHIM (Shape of a sausage) [2006] ECR II‑1511, paragraphs 28 and 29).

Eine bestimmte Vermarktungsweise, über die allein das betreffende Unternehmen entscheidet, kann nach der Eintragung der Gemeinschaftsmarke geändert werden und daher auf die Beurteilung der Eintragbarkeit des Zeichens keinerlei Einfluss haben (vgl. in diesem Sinne Urteile des Gerichts vom 20. März 2002, DaimlerChrysler/HABM [TELE AID], T‑355/00, Slg. 2002, II‑1939, Randnr. 42, und vom 31. Mai 2006, De Waele/HABM [Form einer Wurst], T‑15/05, Slg. 2006, II‑1511, Randnrn. 28 und 29).


Sausages and similar products, of meat, meat offal or blood: food preparations based on liver

Würste und ähnliche Erzeugnisse, aus Fleisch, Schlachtnebenerzeugnissen oder Blut; Lebensmittelzubereitungen auf der Grundlage von Lebern


Reports continue to appear in the Czech media that ‘Utopenec’ (an extremely popular sausage speciality which consists of a sausage pickled in a glass jar with vinegar, paprika and onions, consumed slice by slice, and which is also available in restaurants, where it is kept in an airtight glass jar) and the traditional method of distillation used in the making of the famous Moravian plum brandy ‘Slivovitz’ would have to be prohibited in the event of Czech accession to the EU.

In tschechischen Medien kursieren nach wie vor Berichte, wonach die äußerst populäre Wurstspezialität „Utopenec“ (eine in einem Glas mit Essigsud, Paprika und Zwiebeln eingelegte Wurst, die nach und nach verzehrt und auch in Gaststätten zwischendurch im verschlossenen Glas aufbewahrt wird) und das traditionelle Brennverfahren beim berühmten mährischen Sliwowitz nach einem EU-Beitritt der Tschechischen Republik verboten werden müssten.


Reports continue to appear in the Czech media that 'Utopenec' (an extremely popular sausage speciality which consists of a sausage pickled in a glass jar with vinegar, paprika and onions, consumed slice by slice, and which is also available in restaurants, where it is kept in an airtight glass jar) and the traditional method of distillation used in the making of the famous Moravian plum brandy 'Slivovitz' would have to be prohibited in the event of Czech accession to the EU.

In tschechischen Medien kursieren nach wie vor Berichte, wonach die äußerst populäre Wurstspezialität ”Utopenec' (eine in einem Glas mit Essigsud, Paprika und Zwiebeln eingelegte Wurst, die nach und nach verzehrt und auch in Gaststätten zwischendurch im verschlossenen Glas aufbewahrt wird) und das traditionelle Brennverfahren beim berühmten mährischen Slivovitz nach einem EU-Beitritt der Tschechischen Republik verboten werden müssten.




Andere haben gesucht : black pudding     blood sausage     blutwurst     cold meats     cooked sausage batter     corned beef     foie gras     frogs' legs     goose liver     liver sausage     meat extract     meat paste     meat product     prepared meats     processed meat product     sausage     sausage casing     sausage for spreading     sausage meat     spread sausage     Sausage     


datacenter (1): www.wordscope.de (v4.0.br)

'Sausage' ->

Date index: 2022-10-24
w