Polymers // µ 50 mg/dm2 in total on the side in contact with foodstuffs // - ethyl, hydroxyethyl, hydroxypropyl and methyl ethers of cellulose // // - cellulose nitrate // µ 20 mg/dm2 on the side in contact with foodstuffs; nitrogen content between 10,8 and 12,2 % // - polymers, copolymers and their mixtures made with the following monomers: vinyl acetals derived from saturated aldehydes (C1 to C6) vinylacetate alkyl C1 to C4 vinylethers acrylic, crotonic, itaconic, maleic, methacrylic acids and the
ir esters butadiene styrene methylstyrene vinylidenechlo
...[+++]ride acrylonitrile methacrylonitrile ethylene, propylene, 1- and 2- butylene // In accordance with national legislation pending the adoption of Community provisions // vinylchloride // According to Directive 78/142/EEC (OJ No L 44, 15. 2. 1978, p. 15) // 2. Polymere // Insgesamt nicht mehr als 50 mg/dm2 Berührungsfläche mit den Lebensmitteln // - Celluloseäthyläther, Hydroxyäthyläther, Hydroxypropyläther und Methyläther // // - Cellulosenitrat // Nicht mehr als 20 mg/dm2 Berührungsfläche mit den Lebensmitteln, Stickstoffgehalt zwischen 10,8 % und 12,2 % // - Polymere, Copolymere und ihre Mischungen, aus folgenden Monomeren hergestellt: // // Vinylacetale von gesättigten Aldehyden (C1-C6) Vinylacetat Alkyl (C1-C4) vinyläther Acryl-, Croton-, Itacon-, Malein-, Methacryls
äure und ihre Ester Butadien Styrol Methylstyrol Vinylidenchl
...[+++]orid Acrylnitril Methacrylnitril Äthylen, Propylen, 1- und 2-Butylen // Entsprechend den nationalen Gesetzen bis zur Regelung durch Gemeinschaftsvorschriften // Vinylchlorid // In Übereinstimmung mit der Richtlinie 78/142/EWG (ABl. Nr. L 44 vom 15. 2. 1978, S. 15) // 2.