// Production aid for fruit and vegetables for processing into dried grapes, tomato concentrate, whole peeled, conserved tomatoes, tomato juice, dried figs, prunes,
peaches in syrup or Williams and Rocha pears in syrup and fruit juice, referred to in A
rticle 2 of Council Regulation (EEC) No 426/86 of 24 February 1986 on the common organization of the market in
products processed from fruit and vegetable ...[+++]s (1), as last amended by Regulation (EEC) No 1125/89 (2). // 4.13.
// Beihilfen für die Erzeugung von Obst und Gemüse zur Verarbeitung zu getrockneten Weintrauben, Tomatenkonzentrat, ganzen geschälten und haltbar gemachten Tomaten, Tomatensaft, getrockneten Feigen, Trockenpflaumen, Pfirsichen in Sirup oder Williams- und Rochabirnen in Sirup und zu Obstsäften gemäß Artikel 2 der Verordnung (EWG) Nr. 426/86 des Rates vom 24. Februar 1986 über die gemeinsame Marktorganisation für Verarbeitungserzeugnisse aus Obst und Gemüse (1), zuletzt geändert durch die Verordnung (EWG) Nr. 1125/89 (2). // 4.13.