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Caviar
Coordinate fish handling operations
Dispose of fish harvesting waste
Dispose of waste from fish harvesting
Fish croquette
Fish egg
Fish fillet
Fish handling equipment
Fish handling operation coordinating
Fish handling operation organising
Fish handling operations coordinating
Fish meal
Fish product
Fish product
Fish products handling
Fish products storing
Fish-based product
Fishery product
Handle fish harvesting waste
Handle fish products
OBP
Ordinance on Biocidal Products
Product obtained by fishing
Storing fish products
Subgroup on Fish and Fish products
Surimi

Übersetzung für "fish products handling " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
fish products storing | storing fish products | fish products handling | handle fish products

mit Fischprodukten umgehen


dispose of waste from fish harvesting | handle fish harvesting waste | dispose of fish harvesting waste | handle fish harvesting waste

mit den Abfällen der Fischernte umgehen


fish handling operation coordinating | fish handling operations coordinating | coordinate fish handling operations | fish handling operation organising

Schritte der Fischverarbeitung koordinieren


fish product [ caviar | fish croquette | fish egg | fish fillet | fish meal | surimi ]

Fischerzeugnis [ Fischfilet | Fischkrokette | Fischmehl | Fischstäbchen | Kaviar | Rogen | Surimi ]




Subgroup on Fish and Fish products

Untergruppe Fische und Fischzubereitungen


waste from agricultural, horticultural, hunting, fishing and aquaculture primary production, food preparation and processing | wastes from agriculture, horticulture, aquaculture, forestry, hunting and fishing, food preparation and processing

Abfälle aus der Landwirtschaft,dem Gartenbau,der Jagd,Fischerei und Teichwirtschaft,Herstellung und Verarbeitung von Nahrungsmitteln


fish product (1) | fish-based product (2)

Fischerzeugnis


Ordinance of 18 May 2005 on the Placing on the Market and Handling of Biocidal Products | Ordinance on Biocidal Products [ OBP ]

Verordnung vom 18. Mai 2005 über das Inverkehrbringen von und den Umgang mit Biozidprodukten | Biozidprodukteverordnung [ VBP ]


product obtained by fishing (1) | fishery product (2)

Fischfang
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Annex I to the Regulation covers activities connected with primary production (i.e. farming, hunting or fishing), and includes the transport, handling and storage of primary products and the transport of live animals.

Anhang I der Verordnung umfasst mit der Primärproduktion (d. h. Landwirtschaft, Jagd und Fischerei) zusammenhängende Vorgänge sowie die Beförderung, Behandlung und Lagerung von Primärerzeugnissen und die Beförderung lebender Tiere.


Annex I to the Regulation covers activities connected with primary production (i.e. farming, hunting or fishing), and includes the transport, handling and storage of primary products and the transport of live animals.

Anhang I der Verordnung umfasst mit der Primärproduktion (d. h. Landwirtschaft, Jagd und Fischerei) zusammenhängende Vorgänge sowie die Beförderung, Behandlung und Lagerung von Primärerzeugnissen und die Beförderung lebender Tiere.


Annex I to the Regulation covers activities connected with primary production (i.e. farming, hunting or fishing), and includes the transport, handling and storage of primary products and the transport of live animals.

Anhang I der Verordnung umfasst mit der Primärproduktion (d. h. Landwirtschaft, Jagd und Fischerei) zusammenhängende Vorgänge sowie die Beförderung, Behandlung und Lagerung von Primärerzeugnissen und die Beförderung lebender Tiere.


These IT tools will complement those designed to manage the handling of data relating to fleet, fishing vessel activities and marketing of fish products.

Sie ergänzen die Systeme zur Verarbeitung der Daten zu den Fangflotten, den Tätigkeiten der Fischereifahrzeuge und der Vermarktung der Fischereierzeugnisse.


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Notwithstanding the general principle laid down in Article 3(2) of Regulation (EC) No 853/2004 whereby food business operators are not to use, where hygiene so requires, any substance other than potable water, provisions allowing the use of clean water for the handling of fish are set out in Part A of Annex I and in Chapter VII of Annex II to Regulation (EC) No 852/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 on the hygiene of foodstuffs and in Part II of Chapter I and Chapters III and IV of Section VIII of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004, in particular for handling fishery ...[+++]

Ungeachtet des allgemeinen Grundsatzes von Artikel 3 Absatz 2 der Verordnung (EG) Nr. 853/2004, wonach Lebensmittelunternehmer — sofern dies aus Hygienegründen erforderlich ist — keinen anderen Stoff als Trinkwasser verwenden dürfen, enthalten Anhang I Teil A und Anhang II Kapitel VII der Verordnung (EG) Nr. 852/2004 des Europäischen Parlaments und des Rates vom 29. April 2004 über Lebensmittelhygiene sowie Anhang III Abschnitt VIII Kapitel I Teil II und Kapitel III und IV der Verordnung (EG) Nr. 853/2004 Bestimmungen, wonach sauberes Wasser für die Bearbeitung von Fisch, insbesondere für die Bearbeitung von Fischereierzeugnissen an Bor ...[+++]


However, when whole fishery products handled in such vessels are used directly in the preparation of fish oil for human consumption, the raw material may be processed up to 36 hours without chilling after the catch or the loading on the vessel, provided that the fishery products still meet the freshness criteria.

Bei unzerteilten Fischereierzeugnissen, die auf solchen Fischereifahrzeugen befördert und unmittelbar für die Zubereitung von für den menschlichen Verzehr bestimmtem Fischöl verwendet werden, kann das ungekühlte Rohmaterial jedoch bis zu 36 Stunden nach dem Fang bzw. Aufladen verarbeitet werden, sofern die Fischereierzeugnisse noch den Frischekriterien entsprechen.


Notwithstanding the general principle laid down in Article 3(2) of Regulation (EC) No 853/2004 whereby food business operators are not to use, where hygiene so requires, any substance other than potable water, provisions allowing the use of clean water for the handling of fish are set out in Part A of Annex I and in Chapter VII of Annex II to Regulation (EC) No 852/2004 of the European Parliament and of the Council of 29 April 2004 on the hygiene of foodstuffs (2) and in Part II of Chapter I and Chapters III and IV of Section VIII of Annex III to Regulation (EC) No 853/2004, in particular for handling fishery ...[+++]

Ungeachtet des allgemeinen Grundsatzes von Artikel 3 Absatz 2 der Verordnung (EG) Nr. 853/2004, wonach Lebensmittelunternehmer — sofern dies aus Hygienegründen erforderlich ist — keinen anderen Stoff als Trinkwasser verwenden dürfen, enthalten Anhang I Teil A und Anhang II Kapitel VII der Verordnung (EG) Nr. 852/2004 des Europäischen Parlaments und des Rates vom 29. April 2004 über Lebensmittelhygiene (2) sowie Anhang III Abschnitt VIII Kapitel I Teil II und Kapitel III und IV der Verordnung (EG) Nr. 853/2004 Bestimmungen, wonach sauberes Wasser für die Bearbeitung von Fisch, insbesondere für die Bearbeitung von Fischereierzeugnissen an ...[+++]


However, when whole fishery products handled in such vessels are used directly in the preparation of fish oil for human consumption, the raw material may be processed up to 36 hours without chilling after the catch or the loading on the vessel, provided that the fishery products still meet the freshness criteria.

Bei unzerteilten Fischereierzeugnissen, die auf solchen Fischereifahrzeugen befördert und unmittelbar für die Zubereitung von für den menschlichen Verzehr bestimmtem Fischöl verwendet werden, kann das ungekühlte Rohmaterial jedoch bis zu 36 Stunden nach dem Fang bzw. Aufladen verarbeitet werden, sofern die Fischereierzeugnisse noch den Frischekriterien entsprechen.


Such measures will include support for scientific research and training programmes; programmes for the restructuring of small-scale fishing; upgrading the marketing and promotion structures for fisheries products; modernising landing and handling of fisheries products; training; and support to professional organisations.

Die Maßnahmen betreffen unter anderem wissenschaftliche Forschungsvorhaben und Ausbildungsprogramme, Programme zur Neustrukturierung der handwerklichen Fischerei, die Modernisierung der Vermarktungs- und Absatzstrukturen für Fischereierzeugnisse, die Modernisierung der Verfahren für die Anlandung von und den Umgang mit Fischereierzeugnissen, Schulungsmaßnahmen und die Unterstützung der Wirtschaftsverbände des marokkanischen Fischereisektors.


Annex I to the Regulation covers activities connected with primary production (i.e. farming, hunting or fishing), and includes the transport, handling and storage of primary products and the transport of live animals.

Anhang I der Verordnung umfasst mit der Primärproduktion (d. h. Landwirtschaft, Jagd und Fischerei) zusammenhängende Vorgänge sowie die Beförderung, Behandlung und Lagerung von Primärerzeugnissen und die Beförderung lebender Tiere.


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