Resins - casein - colophony and/or its products
of polymerization, hydrogenation, or disproportionation and their esters of methyl, ethyl or C2 to C6 polyvalent alcohols, or mixtures of these alcohols // µ 12,5 mg/dm2 in total on the side in contact with foodstuffs to be used solely for the preparation of re
generated cellulose films with nitrocellulose or vinyl chloride and vinyl acetate copolymer base coatings // - colophony and/or its products
of polymerization, hydrogenation ...[+++], or disproportionation condensed with acrylic, maleic, citric, fumaric and/or phthalic acid and/or bisphenol formaldehyde and esterified with methyl, ethyl or C2 to C6 polyvalent alcohols or mixtures of these alcohols // // // // Denominations // Restrictions // // // // - esters derived from bis (2-hydroxyethyl) ether with addition products of ss-pinene and/or dipentene and/or diterpene and maleic anhydride // // - edible gelatine // // - castor oil and its products or dehydration or hydrogenation and its condensation products with polyglycerol, adipic, citric, maleic, phthalic and sebacic acid // // - natural gum [= damar] // // - poly-ss-pinene [= terpenic resins] // // - urea-formaldehyde resins (see anchoring agents) // // 3.Harze - Kasein - Kolophonium und/oder seine Polymer
isations-, Hydrierungs- oder Disproportionierungsprodukte und deren Ester mit Methyl-, Äthyl- und C2-C6-polyvalenten Alkoholen oder Mischungen dieser Alkohole // Insgesamt nicht mehr als 12,5 mg/dm2 Berührungsfläche mit den Lebensmitteln und nur zur Herstellung von Zellglasfolien, die mit einem Lack aus Cellulosenitrat oder Copolymeren von Vinylchlorid und Vinylacetat beschichtet sind // - Kolophonium und/oder seine Polymer
isations-, Hydrierungs- oder Disproportionierungsprodukte kond
...[+++]ensiert mit Acrylsäure und/oder Maleinsäure und/oder Citronensäure und/oder Fumarsäure und/oder Phthalsäure und/oder Bisphenol-Formaldehyd verestert mit Methyl-, Äthyl- und polyvalenten C2-C6-Alkoholen oder deren Mischungen // // // // Name // Voraussetzungen // // // // - Ester des Bis-(2-Hydroxyäthyl)äthers mit Additionsprodukten des ß-Pinen und/oder Dipenten und/oder Diterpen und Maleinsäureanhydrid // // - Gelatine, Lebensmittelqualität // // - Ricinusöl und seine Dehydrations- oder Hydrierungsprodukte und die Kondensationsprodukte mit Polyglycerin, Adipinsäure, Maleinsäure, Citronensäure, Phthalsäure und Sebacinsäure // // - Naturharze [Dammarharze] // // - Poly-ß-pinen [Terpenharze] // // - Harnstoff-Formaldehydharze (siehe Verankerungsmittel) // // 3.