Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
UHT
UHT milk
UHT milk
UHT-milk
Ultra high temperature treated milk
Ultrahigh temperature treated milk
Ultrahigh temperature treated milk
Uperised milk
Uperized milk

Übersetzung für "ultrahigh temperature treated milk " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
ultrahigh temperature treated milk (1) | UHT milk (2) | uperized milk (3)

ultrahocherhitzte Milch


UHT milk | ultrahigh temperature treated milk

UHT-Milch | ultrahocherhitzte Milch


UHT-milk | ultra high temperature treated milk | uperised milk | UHT [Abbr.]

H-Milch | UHT-Milch | ultrahocherhitzte Milch | uperisierte Milch | UHT [Abbr.]


UHT milk | ultra high temperature treated milk

ultrahocherhitzte Milch
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Imports derived from the raw milk of cows, ewes, goats or buffaloes from countries listed in Columns B and C of the Annex must have been treated with pasteurisation, high temperature short time pasteurisation (HTST) or ultra-high temperature (UHT) treatments, depending on the Column (B or C) in which the country is listed.

Einfuhren von Milcherzeugnissen aus Milch von Kühen, Schafen, Ziegen und Büffeln aus Ländern, die in den Spalten B und C des Anhangs aufgeführt sind, müssen einer Pasteurisierung, einer Kurzzeiterhitzung oder einer Ultrahocherhitzung unterzogen werden, abhängig von der Spalte (B oder C), in der das Land aufgeführt ist.


Imports derived from the raw milk of cows, ewes, goats or buffaloes from countries listed in Columns B and C of the Annex must have been treated with pasteurisation, high temperature short time pasteurisation (HTST) or ultra-high temperature (UHT) treatments, depending on the Column (B or C) in which the country is listed.

Einfuhren von Milcherzeugnissen aus Milch von Kühen, Schafen, Ziegen und Büffeln aus Ländern, die in den Spalten B und C des Anhangs aufgeführt sind, müssen einer Pasteurisierung, einer Kurzzeiterhitzung oder einer Ultrahocherhitzung unterzogen werden, abhängig von der Spalte (B oder C), in der das Land aufgeführt ist.


2. Milk or treated or processed milk products must be subjected to a heat treatment of at least 72°C for at least 15 seconds or any combination of temperature and time having at least an equivalent heat effect and producing a negative reaction to the phosphatase test, followed by:

2. Milch oder behandelte oder verarbeitete Milchprodukte sind mindestens 15 Sekunden bei mindestens 72 °C oder bei einer Zeit-/Temperatur-Kombination mit zumindest gleichwertigem Wärmeeffekt, der eine negative Reaktion beim Phosphatasetest bewirkt, einer Wärmebehandlung zu unterziehen, gefolgt von


2. Milk or treated or processed milk products must be subjected to a heat treatment of at least 2 °C for at least 15 seconds or any combination of temperature and time having at least an equivalent heat effect and producing a negative reaction to the phosphatase test, followed by:

2. Milch oder behandelte oder verarbeitete Milchprodukte sind mindestens 15 Sekunden bei mindestens 72 °C oder bei einer Zeit-/Temperatur-Kombination mit zumindest gleichwertigem Wärmeeffekt, der eine negative Reaktion beim Phosphatasetest bewirkt, einer Wärmebehandlung zu unterziehen, gefolgt von


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(b) in the case of milk or treated or processed milk products, the milk or the milk product has been subjected to a heat treatment of at least 72°C for at least 15 seconds or any combination of temperature and time having at least an equivalent heat effect and producing a negative reaction to the phosphatase test, followed by:

b) wenn es sich um be- oder verarbeitete Milch oder Erzeugnisse auf Milchbasis handelt, daß die Milch oder das Erzeugnis auf Milchbasis einer Wärmebehandlung von mindestens 15 Sekunden bei einer Mindesttemperatur von 72 °C oder einer Kombination mit einer zumindest gleichwertigen Wärmewirkung ausgesetzt worden ist, die eine negative Reaktion beim Phosphatasetest bewirkt und auf die


1. The operator or manager of the processing establishment must take all necessary steps to ensure that the raw milk is treated, or in the case of products 'made with raw milk' used, within 36 hours of acceptance, if the milk is kept at a temperature not exceeding 6 oC, or within 48 hours of acceptance if the milk is kept at a temperature of 4 oC or lower.

1. Der Inhaber oder Geschäftsführer des Verarbeitungsbetriebs muß alle erforderlichen Maßnahmen treffen, um sich zu vergewissern, daß die Rohmilch, wenn sie bei einer Temperatur von nicht mehr als 6 oC aufbewahrt wird, innerhalb von 36 Stunden nach ihrer Anlieferung und, wenn sie bei einer Temperatur von höchstens 4 oC aufbewahrt wird, innerhalb von 48 Stunden nach ihrer Anlieferung bearbeitet bzw. - sofern sie zur Herstellung von Rohmilcherzeugnissen bestimmt ist - verwendet wird.


2. Upon acceptance at a treatment establishment milk must, unless treated within four hours of acceptance, be cooled to a temperature not exceeding +6 oC and maintained at that temperature until heat-treated.

2. Die Milch muß unmittelbar nach der Annahme im Bearbeitungsbetrieb auf mindestens + 6 oC abgekühlt und bis zur Wärmebehandlung bei dieser Temperatur aufbewahrt werden, sofern sie nicht binnen vier Stunden nach ihrer Anlieferung bearbeitet wird.




Andere haben gesucht : uht milk     uht-milk     ultra high temperature treated milk     ultrahigh temperature treated milk     uperised milk     uperized milk     


datacenter (1): www.wordscope.de (v4.0.br)

'ultrahigh temperature treated milk' ->

Date index: 2023-12-14
w