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Alcohol-muted grape must
Alcohol-preserved grape must
Fruit juice
Fruit must
Fruit product
Fruit pulp
Grape must
Grape must in fermentation
Grape must with fermentation arrested
Jam
Jeropico
Marmalade
Mistelle
Must carry
Non-fermented
Pome fruit juice
Preserves
Süssmost
Unfermented
Unfermented fruit juice must
Unfermented must
Unfermented must blended with alcohol
Unfermented wine muted in alcohol

Übersetzung für "unfermented must " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
jeropico | mistelle | mistelle(Jeropico in South Africa) | unfermented must blended with alcohol

Mistela | Mistelle




alcohol-muted grape must | alcohol-preserved grape must | grape must with fermentation arrested by the addition of alcohol | unfermented wine muted in alcohol

mit Alkohol stummgemachter Most | mit Alkohol stummgemachter Traubenmost


pome fruit juice | unfermented fruit juice must | süssmost

Kernobstsaft | Obstsaft | Süssmost


grape must in fermentation | grape must with fermentation arrested

Traubenmost im Gärstadium pasteurisiert | teilweise vergorener Traubenmost


fruit product [ fruit must | fruit pulp | grape must | jam | marmalade | preserves ]

Obsterzeugnis [ Fruchtmark | Fruchtpülpe | Konfitüre | Marmelade | Mus | Obstmost | Traubenmost ]




IN-CONTEXT TRANSLATIONS
is obtained by addition to unfermented grape must, which has a natural alcoholic strength of not less than 8,5 % vol. and is exclusively derived from wine grape varieties classifiable according to Article 24(1):

gewonnen wird, indem ungegorenem Traubenmost mit einem natürlichen Alkoholgehalt von mindestens 8,5 % vol der ausschließlich von nach Artikel 24 Absatz 1 klassifizierbaren Keltertraubensorten stammt, folgende Erzeugnisse hinzugefügt werden:


is obtained by addition to unfermented grape must, which has a natural alcoholic strength of not less than 8,5 % volume and is exclusively derived from wine grape varieties classifiable according to Article 120a(2):

gewonnen wird, indem ungegorenem Traubenmost, der einen natürlichen Alkoholgehalt von mindestens 8,5 % vol aufweist und ausschließlich von nach Artikel 120a Absatz 2 klassifizierbaren Keltertraubensorten stammt, folgende Erzeugnisse hinzugefügt werden:


is obtained by addition to unfermented grape must, which has a natural alcoholic strength of not less than 8,5 % vol. and is exclusively derived from wine grape varieties classifiable according to Article 24(1):

gewonnen wird, indem ungegorenem Traubenmost mit einem natürlichen Alkoholgehalt von mindestens 8,5 % vol der ausschließlich von nach Artikel 24 Absatz 1 klassifizierbaren Keltertraubensorten stammt, folgende Erzeugnisse hinzugefügt werden:


Fruit juices (excluding grape juice and grape must of subheadings 2009 61 and 2009 69 and banana juice of subheading ex 2009 80) and vegetable juices, unfermented and not containing added spirit, whether or not containing added sugar or other sweetening matter

Fruchtsäfte und Gemüsesäfte, nicht gegoren, ohne Zusatz von Alkohol, auch mit Zusatz von Zucker und anderen Süßmitteln, ausgenommen Traubensaft und Traubenmost der Unterpositionen 2009 61 und 2009 69 und Bananensaft der Unterposition 2009 80


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Fruit juices (excluding grape juice and grape must of subheadings 2009 61 and 2009 69 and banana juice of subheading ex 2009 80) and vegetable juices, unfermented and not containing added spirit, whether or not containing added sugar or other sweetening matter

Fruchtsäfte und Gemüsesäfte, nicht gegoren, ohne Zusatz von Alkohol, auch mit Zusatz von Zucker und anderen Süßmitteln, ausgenommen Traubensaft und Traubenmost der Unterpositionen 2009 61 und 2009 69 und Bananensaft der Unterposition 2009 80


Fruit juices (excluding grape juice and grape must of subheadings 2009 61 and 2009 69 and banana juice of subheading ex 2009 80) and vegetable juices, unfermented and not containing added spirit, whether or not containing added sugar or other sweetening matter

Fruchtsäfte und Gemüsesäfte, nicht gegoren, ohne Zusatz von Alkohol, auch mit Zusatz von Zucker und anderen Süßmitteln, ausgenommen Traubensaft und Traubenmost der Unterpositionen 2009 61 und 2009 69 und Bananensaft der Unterposition 2009 80


—is obtained by adding a product derived from the distillation of wine to unfermented grape must with a natural alcoholic strength by volume of not less than 8,5 % vol and derived exclusively from wine grape varieties permitted in the third country of origin.

durch Zusatz eines Erzeugnisses, das aus der Destillation von Wein hervorgegangen ist, zu einem ungegorenen Traubenmost mit einem natürlichen Alkoholgehalt von mindestens 8,5 % vol gewonnen wird und ausschließlich von Keltertrauben stammt, die in dem Ursprungsdrittland zugelassen sind.


- is obtained by adding a product derived from the distillation of wine to unfermented grape must with a natural alcoholic strength by volume of not less than 8,5 % vol and derived exclusively from wine grape varieties permitted in the third country of origin.

- durch Zusatz eines Erzeugnisses, das aus der Destillation von Wein hervorgegangen ist, zu einem ungegorenen Traubenmost mit einem natürlichen Alkoholgehalt von mindestens 8,5 % vol gewonnen wird und ausschließlich von Keltertrauben stammt, die in dem Ursprungsdrittland zugelassen sind.


- is obtained by adding a product derived from the distillation of wine to unfermented grape must with a natural alcoholic strength by volume of not less than 8,5 % vol and derived exclusively from wine grape varieties permitted in the third country of origin;

- durch Zusatz eines Erzeugnisses, das aus der Destillation von Wein hervorgegangen ist, zu einem ungegorenen Traubenmost mit einem natürlichen Alkoholgehalt von mindestens 8,5 % vol gewonnen wird und ausschließlich von Keltertrauben stammt, die in dem Ursprungsdrittland zugelassen sind;


- is obtained by addition to unfermented grape must having a natural alcoholic strength by volume of not less than 8,5 % vol. and derived exclusively from vine varieties referred to in Article 42(5):

- gewonnen wird, indem dem ausschließlich von Rebsorten im Sinne des Artikels 46 Absatz 5 stammenden, ungegorenen Traubenmost mit einem natürlichen Alkoholgehalt von mindestens 8,5 % vol folgende Erzeugnisse hinzugefügt werden:




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'unfermented must' ->

Date index: 2024-04-05
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