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A bakery product
Bakery
Bakery merchandise
Bakery product
Bakery production methods
Bakery production procedures
Bakery production processes
Bakery production techniques
Bakery products
Convention concerning Night Work in Bakeries
Craft School Richmont
Develop new bakery products
Establish new bakery products
Evaluate new bakery products
Industrial bakery
Industrial management
Level of production
Night Work
Produce new bakery products
Production
Production management
Production policy
Reorganisation of production
Richmont
Richmont Bakery School
Volume of output

Übersetzung für "Bakery product " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
bakery production processes | bakery production techniques | bakery production methods | bakery production procedures

Methoden der Backwarenproduktion | Verfahren der Backwarenproduktion


a bakery product | bakery product | bakery merchandise | bakery products

Backwaren




establish new bakery products | produce new bakery products | develop new bakery products | evaluate new bakery products

neue Bäckereierzeugnisse entwickeln


bakery [ industrial bakery | Bakery product(STW) ]

ckerei [ Brotfabrik | Großbäckerei ]


Federation of the Intermediate Products Industries for the Bakery and Confectionery Trades in the EEA

Verband der Backmittel- und Backgrundstoffhersteller im EWR | FEDIMA [Abbr.]


Convention concerning Night Work in Bakeries | Night Work (Bakeries) Convention

Übereinkommen über die Nachtarbeit in Bäckereien


Craft School and Research laboratory of the Swiss Bakery and Confectionery Masters Association | Craft School Richmont | Richmont | Richmont Bakery School

Fachschule und Versuchslabor des Schweiz. Bäcker-Konditormeister-Verbandes | Fachschule Richmont | Richmont


production policy [ industrial management | production management | reorganisation of production | Industrial management(ECLAS) | Industrial management(STW) | Production management(STW) | industrial management(UNBIS) ]

Produktionspolitik [ Industriemanagement | Produktionsausrichtung | Produktionsmanagement | Umstrukturierung der Produktion ]


production [ level of production | volume of output ]

Produktion [ Erzeugung | Herstellung | Produktionsniveau | Produktionsvolumen ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Flavouring-oil emulsions used in categories 03: edible ices; 07.2: Fine bakery wares; 08.2: Processed meat, only processed poultry; 09.2: Processed fish and fishery products including mollusks and crustaceans and in category 16: Desserts excluding products covered in category 1, 3 and 4.

Aromaölemulsionen, verwendet in den Kategorien 03: Speiseeis; 07.2: Feine Backwaren; 08.2: Verarbeitetes Fleisch, nur verarbeitetes Geflügelfleisch; 09.2: Fisch und Fischereiprodukte, einschließlich Weich- und Krebstiere, verarbeitet, und in Kategorie 16: Dessertspeisen, ausgenommen Produkte der Kategorien 1, 3 und 4.


Propionic acid — propionates are widely used to prevent the growth of moulds in leavened bakery products, due to their minimal effect on yeast and on the odour or taste of the final product.

Propionsäure — Propionate werden aufgrund ihrer geringen Auswirkung auf Hefe und auf den Geruch oder Geschmack des Endprodukts häufig verwendet, um das Wachstum von Schimmelpilzen bei mit Triebmitteln gelockerten Backwaren zu verhindern.


Flavouring-oil emulsions used in categories 03: edible ices; 07.2: Fine bakery wares; 08.3: Meat products, only processed poultry; 09.2: Processed fish and fishery products including molluscs and crustaceans and in category 16: Desserts excluding products covered in categories 1, 3 and 4.

Aromaölemulsionen, verwendet in den Kategorien 03: Speiseeis; 07.2: Feine Backwaren; 08.3: Fleischerzeugnisse, nur verarbeitetes Geflügel; 09.2: Fisch und Fischereiprodukte, einschließlich Weich- und Krebstieren, verarbeitet, und in Kategorie 16: Dessertspeisen, ausgenommen Produkte der Kategorien 1, 3 und 4


In other foods, poppy seeds are commonly ground before adding on top of a dish or before using in bakery products.

Mohnsamen, die bei anderen Lebensmitteln zur Verzierung oder in Bäckereierzeugnissen verwendet werden, werden normalerweise gemahlen.


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They are used in bakery products, on top of dishes, in fillings of cakes and in desserts and to produce edible oil.

Sie werden in Backwaren, als Verzierung auf Lebensmitteln, für Kuchenfüllungen und Desserts und zur Herstellung von Speiseöl verwendet.


As far as lupin is concerned, the EFSA states in its opinion of 6 December 2005 that this leguminous plant, of which there are 450 species, has long been consumed in its current state but that lupin flour is being added for a number of years in wheat flour for the production of bakery products.

Zur Lupine stellt die EFSA in ihrem Gutachten vom 6. Dezember 2005 fest, dass diese Pflanzengattung mit über 450 Arten aus der Ordnung der Leguminosen als solche bereits seit langer Zeit verzehrt wird, dass jedoch seit einigen Jahren Lupinenmehl dem Weizenmehl für die Herstellung von Backwaren beigemischt wird.


Manufacture of bakery and farinaceous products

Herstellung von Back- und Teigwaren


As far as lupin is concerned, the EFSA states in its opinion of 6 December 2005 that this leguminous plant, of which there are 450 species, has long been consumed in its current state but that lupin flour is being added for a number of years in wheat flour for the production of bakery products.

Zur Lupine stellt die EFSA in ihrem Gutachten vom 6. Dezember 2005 fest, dass diese Pflanzengattung mit über 450 Arten aus der Ordnung der Leguminosen als solche bereits seit langer Zeit verzehrt wird, dass jedoch seit einigen Jahren Lupinenmehl dem Weizenmehl für die Herstellung von Backwaren beigemischt wird.


Finland exempts chocolate eggs, decorative sweets and bakery and confectionary products.

Finnland nimmt Schokoladeneier, Dekorationssüß- und -backwaren sowie Zuckerwaren aus.


(1) The placing on the market of salatrims as novel food ingredients for use in energy-reduced bakery products and confectionery was authorised by Commission Decision 2003/867(2), under Regulation (EC) No 258/97 of the European Parliament and of the Council(3), as last amended by Regulation (EC) No 1882/2003(4).

(1) Das Inverkehrbringen von Salatrims als neuartige Lebensmittelzutaten für brennwertverminderte Back- und Süßwaren gemäß der Verordnung (EG) Nr. 258/97 des Europäischen Parlaments und des Rates(2), geändert durch die Verordnung (EG) Nr. 1882/2003(3), wurde mit der Entscheidung 2003/867/EG der Kommission(4) genehmigt.


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