Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Conserve production
Cooked foodstuff
Create dessert innovations
Create innovative desserts
Deep-frozen dish
Enzymatic preparation
Enzyme preparation
Enzymic preparation
Executive dessert chef
Food preparation
Head pastry chef
Invent new creative desserts
Make sweet courses
Master dessert chef
Master patissier
Pre-cooked foodstuff
Preparation of a decision
Preparation of a radioactive drug
Preparation of a radiopharmaceutical
Preparation of an asylum decision
Prepare a dessert
Prepare a transcription of the tape recording
Prepare dessert
Prepare desserts
Prepared foodstuff
Reinvent new gourmet dessert recipes
Tobacco processing

Übersetzung für "Prepare a dessert " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
make sweet courses | prepare dessert | prepare a dessert | prepare desserts

Desserts vorbereiten Nachspeisen zubereiten | Eis zubereiten | Desserts zubereiten | Pudding kochen


prepare a transcription of the tape recording

einen Tonbandauszug erstellen


create dessert innovations | invent new creative desserts | create innovative desserts | reinvent new gourmet dessert recipes

mit Nachspeisen experimentieren | neue Desserts erfinden | innovative Desserts gestalten | mit Zutaten experimentieren


master dessert chef | master patissier | executive dessert chef | head pastry chef

Chefkonditor | Chefpatissière | Chefkonditor/Chefkonditorin | Konditoreichefin


enzymatic preparation | enzyme preparation | enzymic preparation

enzymatische Zubereitung


conserve production | tobacco processing | wastes from fruit, vegetables, cereals, edible oils, cocoa, coffee, tea andtobacco preparation and processing; conserve production; yeast and yeastextract production, molasses preparation and fermentation | wastes from fruit, vegetables, cereals, edible oils, cocoa,coffee and tobacco preparation, processing

Abfälle aus der Zubereitung und Verarbeitung von Obst,Gemüse,Getreide,Speiseölen,Kakao,Kaffee und Tabak | Konservenherstellung


Committee for the Adaptation to Technical Progress of the Directives on Dangerous Substances and Preparations | Committee for the Adaptation to Technical Progress of the Directives on Removal of Technical Barriers to Trade in respect of Dangerous Substances and Preparations | Committee on the Adaptation to Technical Progress of the Directives for the Elimination of Technical Barriers to Trade in Dangerous Substances and Preparations

Ausschuss für die Anpassung der Richtlinien über die Beseitigung der technischen Handelshemmnisse bei gefährlichen Stoffen und Zubereitungen an den technischen Fortschritt | Ausschuss zur Anpassung an den technischen Fortschritt - gefährliche Stoffe und Zubereitungen | Ausschuss zur Anpassung an den technischen Fortschritt im Bereich Beseitigung technischer Handelshemmnisse im Sektor gefährliche Stoffe und Zubereitungen | Ausschuss zur Anpassung der Richtlinien zur Beseitigung technischer Handelshemmnisse auf dem Sektor der gefährlichen Stoffe und Zubereitungen an den technischen Fortschritt


prepared foodstuff [ cooked foodstuff | deep-frozen dish | food preparation | pre-cooked foodstuff ]

verzehrfertiges Lebensmittel [ Fertiggericht | Fertigmahlzeit | küchenfertiges Lebensmittel | Lebensmittelzubereitung | tiefgefrorenes Fertiggericht ]


preparation of a radiopharmaceutical | preparation of a radioactive drug

Zubereitung eines Radiopharmazeutikums


preparation of an asylum decision | preparation of a decision

Vorbereitung eines Asylentscheids | Entscheidvorbereitung
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Coconut milk is a non-widely consumed product, which is mainly used for the preparation of Asian food and desserts.

Kokosmilch ist ein Produkt, dessen Gebrauch nicht weit verbreitet ist und das in erster Linie bei der Zubereitung asiatischer Speisen und Nachspeisen verwendet wird.


Coconut milk is a non-widely consumed product, which is mainly used for the preparation of Asian food and desserts.

Kokosmilch ist ein Produkt, dessen Gebrauch nicht weit verbreitet ist und das in erster Linie bei der Zubereitung asiatischer Speisen und Nachspeisen verwendet wird.


Meat products, fish pastes and fruit preparations used in flavoured milk products and desserts (E163 anthocyanins, E100 curcumin and E120 cochineal, carminic acid, carmines)

Fleischprodukte, Fischpasten und Fruchtzubereitungen für aromatisierte Milchprodukte und Desserts (E 163, Anthocyane, E 100, Kurkumin, und E 120 Echtes Karmin (Cochenille))


Meat products, fish pastes and fruit preparations used in flavoured milk products and desserts (E163 anthocyanins, E100 curcumin and E120 cochineal, carminic acid, carmines)

Fleischprodukte, Fischpasten und Fruchtzubereitungen für aromatisierte Milchprodukte und Desserts (E 163, Anthocyane, E 100, Kurkumin, und E 120 Echtes Karmin (Cochenille))


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Bones, skin and connective tissue such as tendons are used for the production of gelatine which is then used in human food (desserts, gummed candies, marshmallow and prepared meat products), animal feed (coats of vitamins, binders of feed pellet and dogchews), pharmaceutical (hard and soft capsules) and technical use (in the photographic industry for paper coating and as a component in silver halide emulsion coatings, etc).

Knochen, Haut und Bindegewebe (z. B. Sehnen) werden zur Herstellung von Gelatine verwendet, die wiederum in Lebensmittel (Desserts, Weingummiprodukte, Marshmallow und Fleischzubereitungen), Futtermittel (Überzug für Vitamingaben, Bindemittel für pelletierte Futtermittel und Kauspielzeug) und Arzneimittel (harte und weiche Kapseln) Eingang finden und zu technischen Zwecken verwendet werden (im photographischen Bereich zur Beschichtung von Papier und als Bestandteil von Silberhalogenidbeschichtungen usw.).


bones, skin and connective tissue such as tendons are used for the production of gelatine which is then used in human food (desserts, gummed candies, marshmallow and prepared meat products), animal feed (coats of vitamins, binders of feed pellet and dogchews), pharmaceutical (hard and soft capsules) and technical use (in the photographic industry for paper coating and as a component in silver halide emulsion coatings, etc).

Knochen, Haut und Bindegewebe (z. B. Sehnen) werden zur Herstellung von Gelatine verwendet, die wiederum in Lebensmittel (Desserts, Weingummiprodukte, Marshmallow und Fleischzubereitungen), Futtermittel (Überzug für Vitamingaben, Bindemittel für pelletierte Futtermittel und Kauspielzeug) und Arzneimittel (harte und weiche Kapseln) Eingang finden und zu technischen Zwecken verwendet werden (im photographischen Bereich zur Beschichtung von Papier und als Bestandteil von Silberhalogenidbeschichtungen usw.).


Excludes: milk-based desserts (01.1.4); soya milk (01.1.4); artificial sugar substitutes (01.1.8): cocoa-based dessert preparations (01.1.8).

Ausgeschlossen sind: Desserts auf der Grundlage von Milch (01.1.4); Sojamilch (01.1.4); künstliche Zuckeraustauschstoffe (01.1.8); Dessertzubereitungen auf der Grundlage von Kakao (01.1.8).


- prepared baking powders, baker's yeast, dessert preparations, soups, broths, stocks, culinary ingredients, etc.

- zubereitete Backpulver, Backhefe, Dessertzubereitungen, Suppen, Brühen, Küchenzutaten usw.;


- cocoa-based foods and cocoa-based dessert preparations,

- Dessertzubereitungen und andere Erzeugnisse auf der Grundlage von Kakao;


w