Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Addiction to tobacco
Air pollutant
Air pollutants
Anti-smoking campaign
Atmospheric pollutant
Build smoking pipe parts
Building of smoked tobacco products
Detectors of smoke
Fabrication of smoked tobacco products
Make smoking pipe parts
Manufacturing of a smoked tobacco product
Manufacturing of smoked tobacco products
Nicotinism
PSPO
Passive Smoking Protection Ordinance
Produce parts for smoking pipes
Produce smoking pipe parts
Smoke
Smoke alarm
Smoke alarms
Smoke detector
Smoke door
Smoke louvre
Smoke outlet
Smoke sensing devices
Smoke sensors
Smoke warning
Smoked food
Smoked foodstuff
Smoked product
Smoking
Smoking box
Smoking chamber
Tobacco addiction

Übersetzung für "Smoke " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
smoke alarms | smoke sensing devices | detectors of smoke | smoke sensors

Rauchmelder


smoked product [ smoked food | smoked foodstuff ]

geräuchertes Lebensmittel [ Räucherware ]




smoke alarm | smoke detector | smoke warning

Rauchwarngeber


build smoking pipe parts | make smoking pipe parts | produce parts for smoking pipes | produce smoking pipe parts

Teile von Tabakpfeifen herstellen | Teile von Tabakpfeifen produzieren


fabrication of smoked tobacco products | manufacturing of a smoked tobacco product | building of smoked tobacco products | manufacturing of smoked tobacco products

Herstellung von Rauchtabakerzeugnissen | Herstellung von Rauchtabakprodukten


smoking box | smoking chamber

Räucherkammer | Räucherschrank


smoking [ addiction to tobacco | anti-smoking campaign | nicotinism | tobacco addiction ]

Nikotinsucht [ Kampf gegen das Rauchen | Kampf gegen den Nikotinmissbrauch ]


Ordinance of 28 October 2009 on Protection against Passive Smoking | Passive Smoking Protection Ordinance [ PSPO ]

Verordnung vom 28. Oktober 2009 zum Schutz vor Passivrauchen | Passivrauchschutzverordnung [ PaRV ]


atmospheric pollutant [ air pollutant | smoke | Air pollutants(ECLAS) ]

luftverunreinigender Stoff [ Luftschadstoff | Rauch ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
In case smoke flavourings are permitted to be used in processed meat (food category 8.2) or in processed fish and fishery products (food category 9.2) and these foods are smoked in a smoking chamber by regenerating smoke by using these permitted smoke flavourings, the use shall be in accordance with good manufacturing practices.

Ist die Verwendung von Raucharomen in verarbeitetem Fleisch (Lebensmittelkategorie 8.2) oder in verarbeiteten Fisch- und Fischereierzeugnissen (Lebensmittelkategorie 9.2) zugelassen und werden diese Lebensmittel in einer Räucherkammer mit regeneriertem Rauch aus diesen zugelassenen Raucharomen geräuchert, so muss die Verwendung in Übereinstimmung mit der guten Herstellungspraxis erfolgen.


Warnings: there are two types of compulsory warnings for all products (except for tobacco for oral use and other smokeless tobacco products): general warnings (Smoking kills/can kill or Smoking seriously harms you and those around you) and additional warnings (Smoking causes 90% of lung cancers, Smoking causes mouth and throat cancer, Smoking destroys your lungs, etc.), which vary on packets and whose list was updated in 2012.

Warnhinweise: Zwei Arten von obligatorischen Warnhinweisen müssen auf sämtlichen Produkten (außer solchen zum oralen Gebrauch und sonstigen nicht zum Rauchen bestimmten Tabakerzeugnissen) vorhanden sein: allgemeine Warnungen (Rauchen führt zum Tod / kann zum Tod führen oder Rauchen gefährdet Ihre Gesundheit und die Ihrer Mitmenschen ernsthaft) und zusätzliche Warnungen (Rauchen ist in 90 % der Fälle Ursache von Lungenkrebs, Rauchen führt zu Mund- und Kehlkopfkrebs, Rauchen zerstört Ihre Lungen usw.), die von Packung zu Packung variieren und deren Liste 2012 aktualisiert wurde.


Smoking by regenerated smoke is a process of treating food by exposing it to smoke which is regenerated by atomizing smoke flavourings in a smoking chamber under the time and temperature conditions similar to those for hot or cold smoking.

Beim Räuchern mit regeneriertem Rauch werden Lebensmittel einem Rauch ausgesetzt, der durch Zerstäuben von Raucharomen in einer Räucherkammer unter Zeit- und Temperaturbedingungen erzeugt wird, die denen für Heiß- oder Kalträuchern vergleichbar sind.


Following the Council Recommendation of November 2009 on smoke free environments, the European Commission strongly supports Member States' work towards " A Smoke-free Europe by 2012". In this context, the Commission encourages all Member States to protect their citizens from exposure to tobacco smoke in enclosed public spaces, workplaces and public transport, to reduce children’s exposure to second-hand smoke (The adoption and implementation of laws on smoke-free environment remain a competence of the Member States.)

In diesem Kontext ermutigt die Kommission alle Mitgliedstaaten, ihre Bürger vor Tabakrauch in geschlossenen öffentlichen Räumen, am Arbeitsplatz und in öffentlichen Verkehrsmitteln zu schützen und die Gefährdung von Kindern durch Passivrauchen zu verringern (Für Erlass und Umsetzung von Rechtsvorschriften über rauchfreie Zonen sind die Mitgliedstaaten zuständig).


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
A recent Eurobarometer poll suggests that popularity is mounting for smoke-free policies with 84% of Europeans supporting smoke-free offices and other indoor workplaces; 77% in favour of smoke-free restaurants, and 61% supporting smoke-free bars and pubs.

Eine vor kurzem durchgeführte Eurobarometer-Umfrage deutet darauf hin, dass die Popularität von Maßnahmen gegen das Rauchen zunimmt: 84 % der Europäerinnen und Europäer sind gegen das Rauchen im Büro und an anderen Arbeitsplätzen in geschlossenen Räumen; 77 % sind für rauchfreie Restaurants und 61 % unterstützen rauchfreie Bars und Kneipen.


Because smoke flavourings are produced from smoke which is subjected to fractionation and purification processes, the use of smoke flavourings is generally considered to be of less health concern than the traditional smoking process.

Da Raucharomen aus Rauch hergestellt werden, der einer Fraktionierung und Reinigung unterzogen wird, wird die Verwendung von Raucharomen generell als weniger gesundheitsbedenklich angesehen als der traditionelle Räucherprozess.


Warnings: there are two types of compulsory warnings for all products (except for tobacco for oral use and other smokeless tobacco products): general warnings (Smoking kills/can kill or Smoking seriously harms you and those around you) and additional warnings (Smoking causes 90% of lung cancers, Smoking causes mouth and throat cancer, Smoking destroys your lungs, etc.), which vary on packets and whose list was updated in 2012.

Warnhinweise: Zwei Arten von obligatorischen Warnhinweisen müssen auf sämtlichen Produkten (außer solchen zum oralen Gebrauch und sonstigen nicht zum Rauchen bestimmten Tabakerzeugnissen) vorhanden sein: allgemeine Warnungen (Rauchen führt zum Tod / kann zum Tod führen oder Rauchen gefährdet Ihre Gesundheit und die Ihrer Mitmenschen ernsthaft) und zusätzliche Warnungen (Rauchen ist in 90 % der Fälle Ursache von Lungenkrebs, Rauchen führt zu Mund- und Kehlkopfkrebs, Rauchen zerstört Ihre Lungen usw.), die von Packung zu Packung variieren und deren Liste 2012 aktualisiert wurde.


The Scientific Committee on Food, an independent committee that advises the Commission on questions concerning consumer health and food safety, has concluded that the existing multitude of smoke flavourings are based on only a limited number of commercially available smoke condensates and that, therefore, the toxicological evaluation should focus on these condensates rather than on the multitude of derived smoke flavourings.

Der Wissenschaftliche Lebensmittelausschuss, ein unabhängiger Ausschuss, der die Kommission in Fragen der Verbrauchergesundheit und der Lebensmittelsicherheit berät, ist zu dem Schluss gekommen, dass die vorhandene Vielzahl von Raucharomen nur auf einer begrenzten Zahl im Handel erhältlicher Rauchkondensate beruht.


Commissioner Flynn said that the risks of tobacco smoking were already well established not only for those who smoke but also for those around them due to the impact of passive smoking.

Laut Kommissar Flynn sind die Gefahren des Tabakkonsums nicht nur für Raucher eindeutig nachweisbar, sondern auch für diejenigen, die in Gesellschaft von Rauchern zum Passivrauchen gezwungen werden.


82% of Europeans are in favour of restricting smoking in public places (80% in Spring 1992) and 88% are in favour of a clear separation of smoking and non-smoking areas in the workplace (85% in Spring 1992).

82 % der Europäer befürworten eine Einschränkung des Rauchens in der Öffentlichkeit zugänglichen Räumen (80 % im Frühjahr 1992) und 88 % sind für eine klare Trennung von Raucher- und Nichtraucherbereichen am Arbeitsplatz (85 % im Frühjahr 1992).


w