Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Almond cut
Almond shaped cut
Carbohydrates
Dragee
Fodder sugar beet
Fructose
Fruit sugar
Half sugar mangel
Half-sugar mangold
Look after almond huller machine
Low-sugar content sugar beet
Monitor almond blanching process
Monitor the almond blanching process
Oversee almond blanching process
Panned sweet
Pick fresh almonds
Pralines
Preserved with sugar
Select unshelled almonds
Selecting unshelled almonds
Selection of unshelled almonds
Semi-sweet sugarbeet
Substitute for sugars
Sugar
Sugar added
Sugar almonds
Sugar cone
Sugar loaf
Sugar substitute
Sugar substitution product
Sugared almonds
Sweetened with sugar
Take care of almond huller machine
Tend almond huller machine
Tend of almond huller machine
View almond blanching process
With added sugar

Übersetzung für "Sugared almonds " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
dragee | panned sweet | pralines | sugar almonds | sugared almonds

Dragées


monitor the almond blanching process | oversee almond blanching process | monitor almond blanching process | view almond blanching process

Blanchierprozess bei Mandeln überwachen


take care of almond huller machine | tend of almond huller machine | look after almond huller machine | tend almond huller machine

Mandelschälmaschine beaufsichtigen


pick fresh almonds | selection of unshelled almonds | select unshelled almonds | selecting unshelled almonds

geschälte Mandeln auswählen




sweetened with sugar (1) | preserved with sugar (2) | with added sugar (3) | sugar added (4)

gezuckert | mit Zuckerzusatz


sugar substitution product (1) | substitute for sugars (2) | sugar substitute (3)

Zuckeraustauschstoff


sugar [ fructose | fruit sugar | Carbohydrates(ECLAS) ]

Zucker [ Fruchtzucker | Fructose ]


fodder sugar beet | half sugar mangel | half-sugar mangold | low-sugar content sugar beet | semi-sweet sugarbeet

Futterzuckerrübe | Gehaltsrübe | Halbzuckerrübe | zuckerhaltige Rübe


sugar loaf (1) | sugar cone (2)

Zuckerhut (1) | Fleischkraut (2) | Kopfzichorie (3)
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
the entry concerning the additive E 110 used in fodstuffs falling under category 05.2 except candied fruit and vegetables; traditional sugar coated nut- or cocoa-based confectionery of almond shape or host shape, typically longer than 2 cm and typically consumed at celebratory occasions ie: weddings, communion etc. is replaced by the following:

erhält der Eintrag fürden Zusatzstoff E 110, der in Lebensmitteln verwendet wird, die unter die Kategorie 05.2 (ausgenommen kandierte Früchte und kandiertes Gemüse; traditionelle Süßwaren auf Nuss- oder Kakaobasis in Mandel- oder Oblatenform, mit Zuckerüberzug, üblicherweise länger als 2 cm und üblicherweise bei festlichen Anlässen (Hochzeit, Erstkommunion usw.) verzehrt) fallen, folgende Fassung:


the entry concerning the additive E 104 used only in traditional sugar coated nut- or cocoa-based confectionery of almond shape or host shape, typically longer than 2 cm and typically consumed at celebratory occasions ie: weddings, communion etc. is replaced by the following:

erhält der Eintrag für den Zusatzstoff E 104, der nur verwendet wird in traditionellen Süßwaren auf Nuss- oder Kakaobasis in Mandel- oder Oblatenform, mit Zuckerüberzug, üblicherweise länger als 2 cm und üblicherweise bei festlichen Anlässen (Hochzeit, Erstkommunion usw.) verzehrt, folgende Fassung:


the entry concerning the additive E 124 used in fodstuffs falling under category 05.2 except candied fruit and vegetables; traditional sugar coated nut- or cocoa-based confectionery of almond shape or host shape, typically longer than 2 cm and typically consumed at celebratory occasions ie: weddings, communion etc. is replaced by the following:

erhält der Eintrag für den Zusatzstoff E 124, der in Lebensmitteln verwendet wird, die unter die Kategorie 05.2 (ausgenommen kandierte Früchte und kandiertes Gemüse; traditionelle Süßwaren auf Nuss- oder Kakaobasis in Mandel- oder Oblatenform, mit Zuckerüberzug, üblicherweise länger als 2 cm und üblicherweise bei festlichen Anlässen (Hochzeit, Erstkommunion usw.) verzehrt) fallen, folgende Fassung:


except candied fruit and vegetables; traditional sugar coated nut- or cocoa-based confectionery of almond shape or host shape, typically longer than 2 cm and typically consumed at celebratory occasions ie: weddings, communion etc.

Ausgenommen kandierte Früchte und kandiertes Gemüse; traditionelle Süßwaren auf Nuss- oder Kakaobasis in Mandel- oder Oblatenform, mit Zuckerüberzug, üblicherweise länger als 2 cm und üblicherweise bei festlichen Anlässen (Hochzeit, Erstkommunion usw.) verzehrt.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
the entry concerning the additive E 104 used in fodstuffs falling under category 05.2 except candied fruit and vegetables; traditional sugar coated nut- or cocoa-based confectionery of almond shape or host shape, typically longer than 2 cm and typically consumed at celebratory occasions ie: weddings, communion etc. is replaced by the following:

erhält der Eintrag für den Zusatzstoff E 104, der in Lebensmitteln verwendet wird, die unter die Kategorie 05.2 (ausgenommen kandierte Früchte und kandiertes Gemüse; traditionelle Süßwaren auf Nuss- oder Kakaobasis in Mandel- oder Oblatenform, mit Zuckerüberzug, üblicherweise länger als 2 cm und üblicherweise bei festlichen Anlässen (Hochzeit, Erstkommunion usw.) verzehrt) fallen, folgende Fassung:


the entry concerning the additive E 110 used in fodstuffs falling under category 05.2 except candied fruit and vegetables; traditional sugar coated nut- or cocoa-based confectionery of almond shape or host shape, typically longer than 2 cm and typically consumed at celebratory occasions ie: weddings, communion etc. is replaced by the following:

erhält der Eintrag fürden Zusatzstoff E 110, der in Lebensmitteln verwendet wird, die unter die Kategorie 05.2 (ausgenommen kandierte Früchte und kandiertes Gemüse; traditionelle Süßwaren auf Nuss- oder Kakaobasis in Mandel- oder Oblatenform, mit Zuckerüberzug, üblicherweise länger als 2 cm und üblicherweise bei festlichen Anlässen (Hochzeit, Erstkommunion usw.) verzehrt) fallen, folgende Fassung:


the entry concerning the additive E 124 used in fodstuffs falling under category 05.2 except candied fruit and vegetables; traditional sugar coated nut- or cocoa-based confectionery of almond shape or host shape, typically longer than 2 cm and typically consumed at celebratory occasions ie: weddings, communion etc. is replaced by the following:

erhält der Eintrag für den Zusatzstoff E 124, der in Lebensmitteln verwendet wird, die unter die Kategorie 05.2 (ausgenommen kandierte Früchte und kandiertes Gemüse; traditionelle Süßwaren auf Nuss- oder Kakaobasis in Mandel- oder Oblatenform, mit Zuckerüberzug, üblicherweise länger als 2 cm und üblicherweise bei festlichen Anlässen (Hochzeit, Erstkommunion usw.) verzehrt) fallen, folgende Fassung:


the entry concerning the additive E 104 used in fodstuffs falling under category 05.2 except candied fruit and vegetables; traditional sugar coated nut- or cocoa-based confectionery of almond shape or host shape, typically longer than 2 cm and typically consumed at celebratory occasions ie: weddings, communion etc. is replaced by the following:

erhält der Eintrag für den Zusatzstoff E 104, der in Lebensmitteln verwendet wird, die unter die Kategorie 05.2 (ausgenommen kandierte Früchte und kandiertes Gemüse; traditionelle Süßwaren auf Nuss- oder Kakaobasis in Mandel- oder Oblatenform, mit Zuckerüberzug, üblicherweise länger als 2 cm und üblicherweise bei festlichen Anlässen (Hochzeit, Erstkommunion usw.) verzehrt) fallen, folgende Fassung:


2. Heading Nos and do not apply to fruit jellies, fruit pastes, sugar-coated almonds or the like in the form of sugar confectionery (heading No ) or chocolate confectionery (heading No ).

2. Zu den Positionen 2007 und 2008 gehören nicht Fruchtgelees, Fruchtpasten, dragierte Mandeln und dergleichen, in Form von Zuckerwaren (Position 1704 ) oder von Schokoladewaren (Position 1806 ).


2. Headings Nos 20.07 and 20.08 do not apply to fruit jellies, fruit pastes, sugar-coated almonds or the like in the form of sugar confectionery (heading No 17.04) or chocolate confectionery (heading No 18.06).

2. Zu den Positionen 20.07 und 20.08 gehören nicht Fruchtgelees, Fruchtpasten, dragierte Mandeln und dergleichen, in Form von Zuckerwaren (Position 17.04) oder von Schokoladewaren (Position 18.06).


w