Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Acetate
Acetic acid
Acetic acid bacteria
Acetic ferments for making vinegar
Acrylic acid
Alcohol acid
Aromatic acid
Citric acid
DNA
Deoxyribonucleic acid
E 472 a
E 472a
E472a
Edible acetic acid
Ester
Fatty acid
Formic acid
Hydrochloric acid
Inorganic acid
Nitric acid
Organic acid
Oxalic acid
Percent by volume of acetic acid
Phosphoric acid
Phthalic acid
Salicylic acid
Spent acid storing
Spent acid transferring
Store spent acids
Sulphuric acid
Transfer spent acids
Vinegar bacteria
X% by volume of acetic acid

Übersetzung für "acetic acid " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
acetic acid bacteria | acetic ferments for making vinegar | vinegar bacteria

Enzymbildner fuer die Essigherstellung | Essigsaeurebakterien


acetic acid esters of mono- and diglycerides of fatty acids | E472a [Abbr.]

Essigsäureester von Mono- und Diglyceriden von Speisefettsäuren | E472a [Abbr.]


acetic acid esters of mono- and diglycerides of fatty acids | E 472 a

E 472 a | Mono- und Diglyzeride von Speisefettsäuresn, verestert mit Essigsäure


acetic acid esters of mono- and diglycerides of fatty acids [ E 472a ]

Essigsäureester von Mono- und Diglyceriden von Speisefettsäuren [ E 472a ]




organic acid [ acetate | acetic acid | acrylic acid | alcohol acid | aromatic acid | citric acid | ester | fatty acid | formic acid | oxalic acid | phthalic acid | salicylic acid ]

organische Säure [ Acetat | Acrylsäure | Alkoholsäure | Ameisensäure | Aromasäure | Essigsäure | Ester | Fettsäure | Oxalsäure | Phthalsäure | Salicylsäure | Zitronensäure ]


percent by volume of acetic acid | x% by volume of acetic acid

x-volumenprozentige Essigsäure


inorganic acid [ hydrochloric acid | nitric acid | phosphoric acid | sulphuric acid ]

anorganische Säure [ Phosphorsäure | Salpetersäure | Salzsäure | Schwefelsäure ]


spent acid transferring | transfer spent acids | spent acid storing | store spent acids

urereste einlagern | verbrauchte Säuren


DNA [ deoxyribonucleic acid ]

DNS [ Desoxyribonucleinsäure ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Acetic acid and acetates (E 260 — 263), Lactic acid and lactates (E 270, E 325- 327), Ascorbic acid and ascorbates (E 300 — 302), Citric acid and citrates (E 330 — 333), Alginates (E 401 — 404), Carrageenan (E 407), Processed euchema seaweed (E 407a), Locust bean gum (E 410), Guar gum (E 412), Tragacanth (E 413), Xanthan gum (E 415), Sodium carbonates (E 500), Acetylated distarch phosphate (E 1414) and Hydroxy propyl distarch phosphate (E 1442) belong to the group of additives for which no acceptable daily intake has been specified.

Essigsäure und Acetate (E 260-263), Milchsäure und Lactate (E 270, E 325-327), Ascorbinsäure und Ascorbate (E 300-302), Citronensäure und Citrate (E 330-333), Alginate (E 401-404), Carrageen (E 407), verarbeitete Eucheuma-Algen (E 407a), Johannisbrotkernmehl (E 410), Guarkernmehl (E 412), Traganth (E 413), Xanthan (E 415), Natriumcarbonate (E 500), acetyliertes Distärkephosphat (E 1414) und Hydroxypropyldistärkephosphat (E 1442) gehören zu der Gruppe der Zusatzstoffe, für die keine annehmbare tägliche Aufnahmemenge (acceptable daily intake, ADI) festgesetzt ist.


Acetic acid and acetates (E 260 — 263), Lactic acid and lactates (E 270, E 325- 327), Ascorbic acid and ascorbates (E 300 — 302), Citric acid and citrates (E 330 — 333), Alginates (E 401 — 404), Carrageenan (E 407), Processed euchema seaweed (E 407a), Locust bean gum (E 410), Guar gum (E 412), Tragacanth (E 413), Xanthan gum (E 415), Sodium carbonates (E 500), Acetylated distarch phosphate (E 1414) and Hydroxy propyl distarch phosphate (E 1442) belong to the group of additives for which no acceptable daily intake has been specified.

Essigsäure und Acetate (E 260-263), Milchsäure und Lactate (E 270, E 325-327), Ascorbinsäure und Ascorbate (E 300-302), Citronensäure und Citrate (E 330-333), Alginate (E 401-404), Carrageen (E 407), verarbeitete Eucheuma-Algen (E 407a), Johannisbrotkernmehl (E 410), Guarkernmehl (E 412), Traganth (E 413), Xanthan (E 415), Natriumcarbonate (E 500), acetyliertes Distärkephosphat (E 1414) und Hydroxypropyldistärkephosphat (E 1442) gehören zu der Gruppe der Zusatzstoffe, für die keine annehmbare tägliche Aufnahmemenge (acceptable daily intake, ADI) festgesetzt ist.


At the request of some Member States the use of Acetic acid and acetates (E 260 — 263), Lactic acid and lactates (E 270, E 325 — 327), Ascorbic acid and ascorbates (E 300 — 302), Citric acid and citrates (E 330 — 333), as acidity regulators, preservatives and/or anti-oxidants to prevent oxidation and/or rancidity and to increase microbiological stability have been considered and it is appropriate to authorise these uses in all meat preparations to which other ingredients than additives or salt have been added.

Auf Antrag einiger Mitgliedstaaten erfolgte eine Prüfung der Verwendung von Essigsäure und Acetaten (E 260-263), Milchsäure und Lactaten (E 270, E 325-327), Ascorbinsäure und Ascorbaten (E 300-302) sowie Citronensäure und Citraten (E 330-333) als Säureregulatoren, Konservierungsstoffe und/oder Antioxidationsmittel, wodurch eine Oxidation und/oder das Ranzigwerden verhindert und die mikrobiologische Beständigkeit verbessert werden soll; es ist angezeigt, diese Verwendungen für alle Fleischzubereitungen, denen andere Zutaten als Zusatzstoffe oder Salz beigegeben wurden, zuzulassen.


At the request of some Member States the use of Acetic acid and acetates (E 260 — 263), Lactic acid and lactates (E 270, E 325 — 327), Ascorbic acid and ascorbates (E 300 — 302), Citric acid and citrates (E 330 — 333), as acidity regulators, preservatives and/or anti-oxidants to prevent oxidation and/or rancidity and to increase microbiological stability have been considered and it is appropriate to authorise these uses in all meat preparations to which other ingredients than additives or salt have been added.

Auf Antrag einiger Mitgliedstaaten erfolgte eine Prüfung der Verwendung von Essigsäure und Acetaten (E 260-263), Milchsäure und Lactaten (E 270, E 325-327), Ascorbinsäure und Ascorbaten (E 300-302) sowie Citronensäure und Citraten (E 330-333) als Säureregulatoren, Konservierungsstoffe und/oder Antioxidationsmittel, wodurch eine Oxidation und/oder das Ranzigwerden verhindert und die mikrobiologische Beständigkeit verbessert werden soll; es ist angezeigt, diese Verwendungen für alle Fleischzubereitungen, denen andere Zutaten als Zusatzstoffe oder Salz beigegeben wurden, zuzulassen.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The total acidity content, expressed as acetic acid: the content of total acidity, expressed as acetic acid, as determined by the method specified.

Der Gehalt an Gesamtsäure (ausgedrückt als Essigsäure) ist der Gehalt, wie er nach der angegebenen Methode bestimmt wird.


The total acidity content, expressed as acetic acid: the content of total acidity, expressed as acetic acid, as determined by the method specified.

Der Gehalt an Gesamtsäure (ausgedrückt als Essigsäure) ist der Gehalt, wie er nach der angegebenen Methode bestimmt wird.


4.3. Acetic acid, 5 % m/m. Prepare by mixing 5 parts of glacial acetic acid with 95 parts of water (4.1).

4.3. Essigsäure-Lösung 5 % m/m; Herstellung der Lösung durch Mischung von 5 Masseteilen Eisessigsäure mit 95 Masseteilen Wasser (4.1).


The total acidity content, expressed as acetic acid: the content of total acidity, expressed as acetic acid, as determined by the method specified.

Der Gehalt an Gesamtsäure (ausgedrückt als Essigsäure) ist der Gehalt, wie er nach der angegebenen Methode bestimmt wird.


Determination of formic acid, formates and of other oxidizable impurities in acetic acid (E 260), potassium acetate (E 261), sodium diacetate (E 262) and calcium acetate (E 263) using Annex II, method 2.

Bestimmung von Ameisensäure , Formiaten und anderen oxydierbaren Verunreinigungen in Essigsäure ( E 260 ) , Kaliumacetat ( E 261 ) , Natriumdiacetat ( E 262 ) und Calciumacetat ( E 263 ) : Anhang II , Methode 2 .


METHOD 2 DETERMINATION OF FORMIC ACID, FORMATES AND OTHER OXIDIZABLE IMPURITIES IN ACETIC ACID (E 260), POTASSIUM ACETATE (E 261), SODIUM DIACETATE (E 262) AND CALCIUM ACETATE (E 263)

BESTIMMUNG VON AMEISENSÄURE , FORMIATEN UND ANDEREN OXYDIERBARENVERUREINIGUNGENINESSIGSÄURE ( E 260 ) , KALIUMACETAT ( E 261 ) , NATRIUMDIACETAT ( E 262 ) UND CALCIUMACETAT ( E 263 )




Andere haben gesucht : e     e 472a     acetate     acetic acid     acetic acid bacteria     acetic ferments for making vinegar     acrylic acid     alcohol acid     aromatic acid     citric acid     deoxyribonucleic acid     edible acetic acid     fatty acid     formic acid     hydrochloric acid     inorganic acid     nitric acid     organic acid     oxalic acid     phosphoric acid     phthalic acid     salicylic acid     spent acid storing     spent acid transferring     store spent acids     sulphuric acid     transfer spent acids     vinegar bacteria     


datacenter (1): www.wordscope.de (v4.0.br)

'acetic acid' ->

Date index: 2021-08-28
w