Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Breach animal carcasses
CWO
Carcass
Carcass Weight Ordinance of 3 March 1995
Carcass destructor plant
Carcass disposal plant
Divide animal carcasses
Flaying house
Hot carcase weight
Hot carcass weight
Knacker's yard
Knackery
Lean meat as percentage of carcass weight
Lean meat percentage
Lean-meat content
Lean-meat content of pig carcass
Measure parts of animal carcasses
Rendering plant
Split an animal carcass
Split animal carcasses
Warm carcass weight
Warm weight
Weigh a part of an animal carcass
Weigh parts of an animal carcass
Weigh parts of animal carcasses

Übersetzung für "carcassing " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
categorise cut parts of carcasses inside cooling compartments | sort cut parts of a carcass inside a cooling compartment | catalogue cut parts of carcasses inside cooling compartments | sort cut parts of carcasses inside cooling compartments

geschnittene Teile von Schlachtkörpern in Kühlräumen sortieren


weigh a part of an animal carcass | weigh parts of an animal carcass | measure parts of animal carcasses | weigh parts of animal carcasses

Teile von Schlachtkörpern wiegen


divide animal carcasses | split an animal carcass | breach animal carcasses | split animal carcasses

Schlachtkörper teilen


carcass destructor plant | carcass disposal plant | flaying house | knacker's yard | knackery | rendering plant

Abdeckerei | Kadaverbeseitigungsanstalt | Tierkörperverwertungsanlage | Wasenmeisterei


lean meat as percentage of carcass weight | lean meat percentage | lean-meat content | lean-meat content of pig carcass

Muskelfleischanteil | Muskelfleischanteil eines Schweineschlachtkörpers


hot carcase weight | hot carcass weight | warm carcass weight | warm weight

Schlachtgewicht, warm | Warmgewicht


Swiss Testing Station for Fattening Performance and Carcass Quality

Schweizerische Mast- und Schlachtleistungsprüfungsanstalt | MLP | Mast- und Schlachtleistungsprüfungsanstalt




Carcass Weight Ordinance of 3 March 1995 [ CWO ]

Schlachtgewichtsverordnung vom 3. März 1995 [ SGV ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
the date of slaughter in the case of carcasses, half carcasses or quarter carcases.

das Datum der Schlachtung im Fall von Schlachtkörpern, -hälften und -vierteln.


It also provides for combinations of maximum surface temperatures at carcass loading and maximum chilling and transport times, which result in growth of pathogens (micro-organisms that cause food-borne illness) equivalent to or less than that obtained when carcasses are chilled to a core temperature of 7 °C in the slaughterhouse.

Weiterhin werden Kombinationen der maximalen Oberflächentemperaturen bei der Verladung des Schlachtkörpers und der maximalen Kühl- und Beförderungsdauer angegeben, die zu einem Wachstum von Pathogenen führen (Mikroorganismen, die lebensmittelbedingte Erkrankungen hervorrufen), das jenem bei Schlachtkörpern, die im Schlachthof auf eine Kerntemperatur von 7 °C abgekühlt werden, entspricht oder das darunter liegt.


Food processing machinery — Automatic back splitting machines of butchery carcasses — Safety and hygiene requirements

Nahrungsmittelmaschinen — Automatische Rückenspaltmaschinen für Schlachttierkörper — Sicherheits- und Hygieneanforderungen


aid at a rate of up to 100 % for costs of removal and destruction of carcasses where the aid is financed through fees or through compulsory contributions destined for the financing of the destruction of such carcasses, provided that such fees or contributions are limited to and directly imposed on the meat sector.

Beihilfen bis zu einem Höchstsatz von 100 % der Kosten für die Entfernung und Beseitigung von Tierkörpern, sofern die Beihilfe durch Gebühren oder Pflichtbeiträge zur Deckung der Kosten für die Beseitigung dieser Tierkörper finanziert wird und sofern diese Gebühren oder Beiträge auf die Fleischwirtschaft beschränkt sind und direkt bei dieser erhoben werden.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
4. Calls on the Commission to examine under which criteria reducing the volume of transport by transporting carcasses and meat instead of live animals would have a positive impact on the environment, by reducing pollution, improving the carbon footprint of the transport sector, and encouraging the development of local production and consumption; also points out that the transport of carcasses or meat is more sustainable than that of live animals; takes the view, therefore, that only carcasses or meat should be transported over long distances;

4. fordert die Kommission auf zu prüfen, unter welchen Bedingungen der Transport von Tierkörpern anstelle von lebenden Tieren eine Reduzierung der Menge von Transporten ermöglicht, was wiederum positive Auswirkungen auf die Umwelt hätte, nämlich die Umweltverschmutzung reduzieren und den CO2-Fußabdruck im Transportsektor verbessern sowie die lokale Produktion und den lokalen Verbrauch begünstigen würde; weist zudem darauf hin, dass der Transport von Tierkörpern oder Fleisch nachhaltiger ist als der Transport von lebenden Tieren; vertritt daher die Auffassung, dass grundsätzlich nur noch Tierkörper oder Fleisch über lange Strecken trans ...[+++]


5. Stresses that authorisation of the four anti-microbial substances for the treatment of poultry carcasses intended for human consumption would pose a serious threat to Community rules and standards and would constitute a setback for the efforts and adjustments made by poultry professionals with a view to reducing the incidence of bacterial infection in the European Union; points out that it would also represent a serious and extremely damaging reversal of Community policy in this area and a blow to the credibility of Community efforts to promote high food safety and hygiene standards at international level;

5. weist darauf hin, dass die Zulassung der fraglichen vier Substanzen zur antimikrobiellen Behandlung von zum menschlichen Verzehr bestimmten Geflügelschlachtkörpern eine gefährliche Bedrohung für die gemeinsamen Regeln und Normen darstellt und den Anstrengungen der europäischen Geflügelerzeuger zur Senkung der bakteriellen Infektionsrate in der Europäischen Union entgegenwirkt sowie die Politik und Glaubwürdigkeit der Gemeinschaft in ihren Bemühungen um die weltweite Anerkennung strenger Normen für die Lebensmittelsicherheit und -hygiene erschüttert;


– having regard to the decision of the College of Commissioners of 28 May 2008 approving a draft regulation amending Regulation (EC) No 853/2004, aimed at authorising the use of certain anti-microbial substances to remove surface contamination from poultry carcasses,

– unter Hinweis auf die Entscheidung des Kommissionskollegiums vom 28. Mai 2008 zur Annahme eines Verordnungsentwurfs zur Änderung der Verordnung (EG) Nr 853/2004 über die Zulassung bestimmter antimikrobieller Substanzen für die Behandlung von zum menschlichen Verzehr bestimmten Geflügelschlachtkörpern,


(a)the date of slaughter in the case of carcasses, half carcasses or quarter carcases.

a)das Datum der Schlachtung im Fall von Schlachtkörpern, -hälften und -vierteln.


(2) The health marking of carcasses of domestic ungulates, farmed game mammals other than lagomorphs, and large wild game, as well as half-carcasses, quarters and cuts produced by cutting half-carcasses into three wholesale cuts, shall be carried out in slaughterhouses and game-handling establishments in accordance with Section I, Chapter III, of Annex I. Health marks shall be applied by, or under the responsibility of, the official veterinarian when official controls have not identified any deficiencies that would make the meat unfit for human consumption.

(2) Die Genusstauglichkeitskennzeichnung der Schlachtkörper von als Haustiere gehaltenen Huftieren, Säugetier-Farmwild, ausgenommen Hasentiere, und frei lebendem Großwild sowie von Schlachtkörperhälften, Vierteln und Teilstücken, die durch Zerlegung von Schlachtkörperhälften in drei großmarktübliche Stücke gewonnen werden, ist gemäß Anhang I Kapitel III Abschnitt I im Schlachthof und im Wildbearbeitungsbetrieb vorzunehmen. Die Genusstauglichkeitskennzeichnung wird vom amtlichen Tierarzt oder unter seiner Verantwortung angebracht, wenn die amtliche Überwachung keine Mängel ergeben hat, die das Fleisch genussuntauglich machen.


Carcasses, half-carcasses and quarter-carcasses containing no specified risk material other than the vertebral column may be dispatched to another Member State.

Schlachtkörper, -hälften oder -viertel, die außer der Wirbelsäule kein spezifiziertes Risikomaterial enthalten, können in einen anderen Mitgliedstaat verbracht werden.




datacenter (1): www.wordscope.de (v4.0.br)

'carcassing' ->

Date index: 2022-12-28
w