Polymers // µ 50 mg/dm2 in total on the side in contact with foodstuffs // - ethyl, hydroxyethyl, hydroxypropyl and methyl ethers o
f cellulose // // - cellulose nitrate // µ 20 mg/dm2 on the side in contact with foodstuffs; nitrogen content between 10,8 and 12,2 % // - polymers, copolymers and their mixtures made with the following monomers: vinyl acetals derived from saturated aldehydes (C1 to C6) vinylacetate alkyl C1 to C4 vinylethers acrylic, crotonic, itaconic, maleic, methacrylic acids and their esters butadiene styrene methylstyrene vinylidenechloride acrylonitrile methacrylonitrile ethylene, propylene, 1- and 2- butylene // In a
...[+++]ccordance with national legislation pending the adoption of Community provisions // vinylchloride // According to Directive 78/142/EEC (OJ No L 44, 15. 2. 1978, p. 15) // 2.Polymere // Insgesamt nicht mehr als 50 mg/dm2 Berührungsfläche mit den Lebensmitteln // - Celluloseäthyläther, Hydroxyäthyläther, Hydroxypropyläther und
Methyläther // // - Cellulosenitrat // Nicht mehr als 20 mg/dm2 Berührungsfläche mit den Lebensmitteln, Stickstoffgehalt zwischen 10,8 % und 12,2 % // - Polymere, Copolymere und ihre Mischungen, aus folgenden Monomeren hergestellt: // // Vinylacetale von gesättigten Aldehyden (C1-C6) Vinylacetat Alkyl (C1-C4) vinyläther Acryl-, Croton-, Itacon-, Malein-, Methacrylsäure und ihre Ester Butadien Styrol Methylstyrol Vinylidenchlorid Acrylnitril Methacrylnitril Äthylen, Propylen, 1- und 2-Bu
...[+++]tylen // Entsprechend den nationalen Gesetzen bis zur Regelung durch Gemeinschaftsvorschriften // Vinylchlorid // In Übereinstimmung mit der Richtlinie 78/142/EWG (ABl. Nr. L 44 vom 15. 2. 1978, S. 15) // 2.