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Ammonia
Ammonium
Bromide
Chemical salt
Chloride
Emulsifier
Emulsify
Emulsifying agent
Emulsifying salt
Food emulsifier
Food in brine
Foodstuff in brine
Hydroxide
Iodide
Lithium hydroxide
Nitrate
Potassium chloride
Product in brine
Salt pretzel stick
Salt stick
Salted food
Salted foodstuff
Salted half-fat margarine
Salted halvarine
Salted minarine
Salted product
Savoury stick
Soda
Sodium carbonate
Sulphate
Turn into an emulsion

Übersetzung für "emulsifying salt " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE








food emulsifier [ emulsifier | emulsifying agent ]

Lebensmittelemulgator [ Emulgator ]


salted product [ food in brine | foodstuff in brine | product in brine | salted food | salted foodstuff ]

eingesalzenes Lebensmittel [ gepökeltes Lebensmittel | Lebensmittel in Salzlake ]


salted minarine | salted half-fat margarine | salted halvarine

gesalzene Minarine


chemical salt [ ammonia | ammonium | bromide | chloride | hydroxide | iodide | lithium hydroxide | nitrate | potassium chloride | soda | sodium carbonate | sulphate ]

chemisches Salz [ Ammoniak | Bromid | Chlorid | Hydroxid | Jodid | Kaliumchlorid | Lithiumhydroxid | Natriumhypochlorid | Natriumkarbonat | Natron | Natronbleichlauge | Nitrat | Salmiak | Soda | Sulfat ]


salt stick | savoury stick | salt pretzel stick

Salzstängel (1) | Salzstengel (2)


emulsify | turn into an emulsion

emulgieren | in Emulsion umwandeln
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
emulsifying salts’ are substances which convert proteins contained in cheese into a dispersed form and thereby bring about homogenous distribution of fat and other components.

Schmelzsalze“ sind Stoffe, die in Käse enthaltene Proteine in eine dispergierte Form überführen und hierdurch eine homogene Verteilung von Fett und anderen Bestandteilen herbeiführen.


emulsifying salts’ are substances which convert proteins contained in cheese into a dispersed form and thereby bring about homogenous distribution of fat and other components;

Schmelzsalze“ sind Stoffe, die in Käse enthaltene Proteine in eine dispergierte Form überführen und hierdurch eine homogene Verteilung von Fett und anderen Bestandteilen herbeiführen.


12". emulsifying salts' are substances which convert proteins contained in cheese into a dispersed form and thereby bring about homogenous distribution of fat and other components;

12". Schmelzsalze" sind Stoffe, die in Käse enthaltene Proteine in eine dispergierte Form überführen und hierdurch eine homogene Verteilung von Fett und anderen Bestandteilen herbeiführen.


12". emulsifying salts' are substances which convert proteins contained in cheese into a dispersed form and thereby bring about homogenous distribution of fat and other components;

12". Schmelzsalze" sind Stoffe, die in Käse enthaltene Proteine in eine dispergierte Form überführen und hierdurch eine homogene Verteilung von Fett und anderen Bestandteilen herbeiführen.


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12'. emulsifying salts' are substances which convert proteins contained in cheese into a dispersed form and thereby bring about homogenous distribution of fat and other components;

12. „Schmelzsalze“ sind Stoffe, die in Käse enthaltene Proteine in eine dispergierte Form überführen und hierdurch eine homogene Verteilung von Fett und anderen Bestandteilen herbeiführen.


Butter does not contain added emulsifiers, but may contain sodium chloride, food colours, neutralising salts and cultures of harmless lactic-acid-producing bacteria;

Butter enthält keine Zusätze von Emulgatoren, kann aber Natriumchlorid, Lebensmittelfarbstoffe, Salze aus der Neutralisierung und unschädliche Milchsäurebakterien enthalten;


(j) 'emulsifying salts` are substances which convert proteins contained in cheese into a dispersed form and thereby bring about homogenous distribution of fat and other components;

j) "Schmelzsalze" sind Stoffe, die in Käse enthaltene Proteine in eine dispergierte Form überführen und hierdurch eine homogene Verteilung von Fett und anderen Bestandteilen herbeiführen.


Butter does not contain added emulsifiers, but may contain sodium chloride, food colours, neutralising salts and cultures of harmless lactic-acid-producing bacteria;

Butter enthält keine Zusätze von Emulgatoren, kann aber Natriumchlorid, Lebensmittelfarbstoffe, Salze aus der Neutralisierung und unschädliche Milchsäurebakterien enthalten;




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Date index: 2021-11-04
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