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Advise customers on storage of meat products
Advise customers on the storage of meat products
Bone-in meat
Boned meat
Boneless meat
Instruct customers on storage of meat products
Intervention meat subject to boning
Meat and bone meal
Meat business
Meat industry
Meat manufacture
Meat on the bone
Raw meat
Recommend customers on storage of meat products
SMIO
SlAO
Slaughter Animals Ordinance
The meat industry

Übersetzung für "meat on the bone " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE


intervention meat subject to boning

entbeintes Interventionsfleisch


boned meat | boneless meat | raw meat

entbeintes Fleisch | Fleisch ohne Knochen


manage the production of game meat for human consumption | production of game meat for human consumption managing | control the production of game meat for human consumption | production of game meat for human consumption controlling

Produktion von Wildfleisch für den menschlichen Verzehr kontrollieren




meat business | meat manufacture | meat industry | the meat industry

Fleischwirtschaft


advise customers on the storage of meat products | recommend customers on storage of meat products | advise customers on storage of meat products | instruct customers on storage of meat products

Kunden und Kundinnen über die Lagerung von Fleischwaren beraten




Ordinance of 26 November 2003 on Animals for Slaughter and the Meat Market | Slaughter Animals Ordinance [ SlAO ]

Verordnung vom 26. November 2003 über den Schlachtvieh- und Fleischmarkt | Schlachtviehverordnung [ SV ]


Ordinance of 23 November 2005 on the Slaughter of Animals and Meat Inspection [ SMIO ]

Verordnung vom 23. November 2005 über das Schlachten und die Fleischkontrolle [ VSFK ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Same treatment as in (e) above although meat may contain bone

Behandlung wie unter Buchstabe e; das Fleisch darf jedoch Knochen enthalten


The constituents of animal origin which may be present in feed materials and compound feed sent for analysis are identified on the basis of typical and microscopically identifiable characteristics like muscle fibres and other meat particles, cartilage, bones, horn, hair, bristles, blood, feathers, egg shells, fish bones and scales.

Die tierischen Bestandteile, die in Einzelfuttermitteln und Mischfuttermitteln durch Analyse nachzuweisen sind, werden anhand charakteristischer und mikroskopisch erkennbarer Merkmale wie Muskelfasern und andere Fleischpartikel, Knorpel, Knochen, Horn, Haare, Borsten, Blut, Federn, Eierschalen, Gräten und Schuppen identifiziert.


For the purposes of this Annex, “meat” means all carcases, meat on the bone or boned, and offal, whether or not cut, intended for human consumption, obtained from bovine animals aged 12 months or less, presented fresh, frozen or deep-frozen, whether or not wrapped or packed.

Im Sinne dieses Anhangs bezeichnet das Wort ‚Fleisch‘ ganze Schlachtkörper, nicht entbeintes oder entbeintes Fleisch sowie abgetrennte oder nicht abgetrennte Schlachtnebenerzeugnisse, frisch, gefroren oder tiefgefroren, mit oder ohne Umhüllung oder Verpackung, die für den menschlichen Verzehr bestimmt sind und von höchstens zwölf Monate alten Rindern stammen.


For the purposes of this Annex, “meat” means all carcases, meat on the bone or boned, and offal, whether or not cut, intended for human consumption, obtained from bovine animals aged 12 months or less, presented fresh, frozen or deep-frozen, whether or not wrapped or packed.

Im Sinne dieses Anhangs bezeichnet das Wort ‚Fleisch‘ ganze Schlachtkörper, nicht entbeintes oder entbeintes Fleisch sowie abgetrennte oder nicht abgetrennte Schlachtnebenerzeugnisse, frisch, gefroren oder tiefgefroren, mit oder ohne Umhüllung oder Verpackung, die für den menschlichen Verzehr bestimmt sind und von höchstens zwölf Monate alten Rindern stammen.


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In particular, conditions should be laid down for certain cuts of meat produced by boning quarters of male cattle.

Insbesondere sind solche Bedingungen für bestimmte Fleischqualitäten festzulegen, die aus der Entbeinung von Vierteln männlicher Rinder stammen.


However, meat may be boned and cut prior to reaching the temperature referred to in point 1(b) when the cutting room is on the same site as the slaughter premises, provided that it is transferred to the cutting room either:

Fleisch kann jedoch vor Erreichen der in Nummer 1 Buchstabe b) genannten Temperatur entbeint und zerlegt werden, wenn sich der Zerlegungsraum am gleichen Ort wie die Schlachtanlage befindet, vorausgesetzt, das Fleisch wird in den Zerlegungsraum entweder


However, meat may be boned and cut before it reaches the temperature referred to in point 2(b) in accordance with Chapter VII, point 3.

Fleisch kann jedoch gemäß Kapitel VII Nummer 3 vor Erreichen der in Nummer 2 Buchstabe b) genannten Temperatur entbeint und zerlegt werden.


(f) Same treatment as in (e) above although meat may contain bone

f) Behandlung wie unter Buchstabe e; das Fleisch darf jedoch Knochen enthalten


C. Imports of fresh meat (on the bone or deboned) and meat products of bovine origin from countries or regions placed in category 4 are to be subject to the presentation of an international health certificate attesting that:

C. Bei der Einfuhr von frischem Rindfleisch (mit oder ohne Knochen) und Rindererzeugnissen aus Ländern oder Gebieten der Statusklasse 4 ist eine internationale Tiergesundheitsbescheinigung vorzulegen, aus der Folgendes hervorgeht:


For the purposes of this Annex, the word 'meat' covers neither offal nor fat (including fat obtained from the meat itself), nor bones.

Für die Anwendung dieses Verfahrens schließt der Begriff Fleisch weder Schlachtabfall noch Fett (einschließlich des im Fleisch selbst enthaltenen Fettes) noch Knochen ein.




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'meat on the bone' ->

Date index: 2022-02-14
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