K. whereas point (3)(h) of the Annex to the draft Commission Directive provides for the inclusion of bovine and/or porcine thrombin in the list of permitted food additives under Annex IV to Directive 95/2/EC in pre-packed meat preparations and pre-packed meat products for the final consumer to a maximum of 1mg/kg, to be used together with fibrinogen and under the condition that the food shall bear the information “combined meat parts” in the proximity of its sales name,
K. in der Erwägung, dass in Nummer 3 Buchstabe h des Anhangs des Entwurfs einer Richtlinie der Kommission vorgesehen ist, Rinder- und/oder Schweinethrombin, das in für den Endverbraucher bestimmten Fertigpackungen mit Fleischzubereitungen und Fertigpackungen mit Fleischprodukten in einer Konzentration von höchstens 1 mg/kg enthalten ist, in die Liste der zulässigen Lebensmittelzusatzstoffe in Anhang IV der Richtlinie 95/2/EG aufzunehmen, wenn es in Kombination mit Fibrinogen verwendet wird und das Lebensmittel in unmittelbarer Nähe zum Handelsnamen mit der Information „Formfleisch“ gekennzeichnet ist,