Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Cheese
Cottage cheese
Cream cheese
Fresh cheese
Fresh cheese curd
Fresh edible fungi
Fresh food
Fresh fungi
Fresh product
Know about ecosystems of fresh water
Lactic cheese
Processing line for fresh cheese
Soft cheese
Understand ecosystems of fresh water
Understand fresh water ecosystems
Understanding ecosystems of fresh water
Unripened cheese

Übersetzung für "Fresh cheese " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
fresh cheese [ cottage cheese | cream cheese ]

Frischkäse [ Petit Suisse | Speisequark ]






cream cheese | fresh cheese | lactic cheese | soft cheese

Frischkaese | Frischkäse


unripened cheese | fresh cheese

Frischkäse | ungereifter Käse


processing line for fresh cheese

Anlage zur Herstellung von Frischkäse




fresh product [ fresh food ]

Frischprodukt [ frisches Lebensmittel ]


know about ecosystems of fresh water | understand ecosystems of fresh water | understand fresh water ecosystems | understanding ecosystems of fresh water

Verständnis von Süßwasserökosystemen


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Exports of cheeses to Russia in 2013 amounted to more than 250 000 tonnes (including certain fresh cheeses which are not suitable for storing and therefore not eligible for Private Storage Aid), roughly one third of total EU cheese exports.

Die Käseausfuhren nach Russland beliefen sich im Jahr 2013 auf mehr als 250 000 Tonnen (einschließlich bestimmter Frischkäsesorten, die nicht gelagert werden können und somit nicht für eine Beihilfe für die private Lagerhaltung in Betracht kommen).


When cut, the colour ranges from white for the ‘freshcheese to more or less intense straw yellow for the ‘semi-mature’, ‘mature’ and ‘extra-mature’ versions; Aroma: persistent reminiscent of milk and wild cardoon, with scents of aromatic plants and yellow flowers; Taste: initially mild, with scents of milk and flowers and a note of cardoon; an aftertaste that is long and persistent with fresh green echoes; a slightly spicy end note, a characteristic which becomes more intense the longer the cheese has been matured, accompanied by tastiness and a slightly astringent quality in the ‘mature’ a ...[+++]

Beim Schneiden reicht die Farbe von Weiß bei Käse vom Typ „fresco“ bis zu mehr oder weniger sattem Strohgelb bei den Altersklassen „semistagionato“ und „stagionato“. Geruch: lang anhaltend, an Milch und Spanische Artischocke erinnernd, mit Duftnoten von Kräutern und gelben Blumen. Geschmack: beim ersten Kosten mild, mit Duft von Milch und Blumen sowie Artischockenduftnoten; langer und anhaltender Nachgeschmack mit frischen pflanzlichen Noten; leicht pikanter Abgang, ein Merkmal, das mit zunehmender Reifezeit stärker wird, zusammen mit Würzigkeit und leichter Adstringenz bei den Altersklassen „stagionato“ und „da asserbo“.


SENOBLE manufactures and sells fresh dairy products (yoghurt, fresh cheese, fresh cream) and engages in various activities relating to collection of milk from dairy producers and food transport logistics.

SENOBLE produziert und vertreibt Frischmilchprodukte (Joghurt, Frischkäse, Crème fraîche) und ist zudem in der Milchsammlung bei den Milcherzeugern und in der Logistik für Nahrungsmitteltransporte tätig.


To this they add eggs, fresh cheese, soft cheese that is stronger and more tangy than aged Roquefort or Géromé, and a salty cheese from the Peloponnese ’. Clearly, at this point, M. Zalonis refers to ‘Kopanisti’ of Tinos, and he finds it stronger and more tangy than aged Roquefort cheese!

Dazu gibt es Eier, Frischkäse, weichen Käse, der stärker und würziger ist als alter Roquefort oder Géromé, und einen salzigen Käse vom Peloponnes .“ An dieser Stelle bezieht sich M. Zalonis offenbar auf den Käse Kopanisti, den er für intensiver und würziger als alten Roquefort hält!


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
EU dairy exports to Russia last year were worth €2.3 billion, notably in the form of cheese: €1.0 bn, but also for food preparations (CN 2106 90): €0.47 bn; butter-butteroil: €0.14 bn; fresh milk products: €0.10 bn; finished products (1901 90): €0.09 bn; SMP: 0.07 bn; and whey powder: €0.03 bn; 25 Member States exported cheese to Russia in 2013, but the main EU cheese exporters to Russia are the NL, LT, FI, PL, DK, DE, IT, FR and LV.

Im vergangenen Jahr wurden aus der EU Milcherzeugnisse im Wert von 2,3 Mrd. EUR nach Russland ausgeführt, vor allem in Form von Käse (1,0 Mrd. EUR), aber auch für Lebensmittelzubereitungen des KN-Codes 2106 90 (0,47Mr. EUR) sowie Butter und Butteröl (0,14 Mrd. EUR), frische Milcherzeugnisse (0,10 Mrd. EUR), Fertigerzeugnisse des KN-Codes 1901 90 (0,09 Mrd. EUR), Magermilchpulver (0,07 Mrd. EUR) und Molkenpulver (0,03 Mrd. EUR). 25 Mitgliedstaaten haben im Jahr 2013 Käse nach Russland ausgeführt, wobei die Niederlande, Litauen, Finnland, Polen, Dänemark, Deutschland, Italien, Frankreich und Lettland die wichtigsten Ausfuhrländer sind.


cheese, butter, fermented milk and cream, to which no ingredient has been added other than lactic products, food enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or in the case of cheese other than fresh cheese and processed cheese the salt needed for its manufacture;

Käse, Butter, fermentierter Milch und Sahne, denen keine Zutat zugesetzt wurde außer für die Herstellung notwendige Milchinhaltsstoffe, Lebensmittelenzyme und Mikroorganismen-Kulturen oder für die Herstellung von Käse — ausgenommen Frisch- oder Schmelzkäse — notwendiges Salz;


(d) cheese, butter, fermented milk and cream, to which no ingredient has been added other than lactic products, enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or in the case of cheese other than fresh cheese and processed cheese the salt needed for its manufacture;

d) Käse, Butter, fermentierte Milch und Sahne, denen keine Zutat zugesetzt wurde außer für die Herstellung notwendige Milchinhaltsstoffe, Enzyme und Mikroorganismen-Kulturen oder für die Herstellung von Käse – ausgenommen Frisch- oder Schmelzkäse – notwendiges Salz;


Additionally, they offered remedies to ensure access to raw milk for the fresh dairy and cheese businesses to be divested by the parties as well as for their competitors in the fresh dairy and cheese markets in The Netherlands.

Des Weiteren sagten die Parteien zu, den Zugang zu Rohmilch für die von den Parteien ausgegliederten Frischmilch- und Käsesparten sowie für ihre Wettbewerber auf den niederländischen Märkten für Frischmilch und Käse sicherzustellen.


The Commission's investigation showed that the merger, as initially notified, would have resulted in a significant impediment to effective competition in the Dutch markets for the procurement of raw milk, fresh basic dairy products, value added yoghurt and quark, fresh flavoured dairy drinks, fresh custard and porridge and cheese as well as in the market for long-life dairy drinks in The Netherlands, Belgium and Germany.

Die Kommission kam bei ihrer Prüfung zu dem Ergebnis, dass das Vorhaben in der ursprünglich angemeldeten Form den wirksamen Wettbewerb nicht nur auf den niederländischen Märkten für Rohmilchbeschaffung, Basismilchprodukte, angereicherten Joghurt und Quark, frische Milchmischgetränke, frischen Pudding und Porridge sowie Käse, sondern auch auf dem Markt für haltbare Milchgetränke in den Niederlanden, Belgien und Deutschland erheblich beeinträchtigen würde.


0406 90 01 | CHEESE FOR PROCESSING (EXCLUDING FRESH CHEESE, INCLUDING WHEY CHEESE, NOT FERMENTED, CURD, PROCESSED CHEESE, BLUE VEINED CHEESE, AND GRATED OR POWDERED CHEESE): |

0406 90 01 | KÄSE FÜR DIE VERARBEITUNG (AUSG. FRISCHKÄSE, EINSCHL. MOLKENKÄSE, NICHTFERMENTIERT, QUARK, SCHMELZKÄSE, KÄSE MIT SCHIMMELBILDUNG IM TEIG SOWIE KÄSE, GERIEBEN ODER IN PULVERFORM) |




datacenter (1): www.wordscope.de (v4.0.br)

'Fresh cheese' ->

Date index: 2022-05-25
w