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Averted case
Case comparison study
Case compeer study
Case law
Case of avertence
Case of longitudinal tilt
Case reference study
Case referent study
Case-control study
Collagen casing
Cooked sausage batter
Define procedures in case of defects
Deliver case notes
Develop procedure in case of defects
Develop procedures in case of defects
Draft procedures in case of defects
EC case law
EC case-law
Hand over a case note
Hand over a case summary
Pass on case notes
Resolve account allocation cases
Resolve difficult account allocation case
Resolve difficult account allocation cases
Resolving difficult account allocation cases
Sausage casing
Sausage casing
Sausage for spreading
Sausage meat
Spread sausage

Übersetzung für "Sausage casing " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE


collagen casing (1) | sausage casing (2)

Wursthülle (1) | Wursthaut (2)


sausage for spreading | spread sausage

nicht gekocht | Rohwurst | streichbare Wurst


case comparison study | case compeer study | case reference study | case referent study | case-control study

Fall-Kontroll-Studie


define procedures in case of defects | develop procedure in case of defects | develop procedures in case of defects | draft procedures in case of defects

Verfahren für den Umgang mit Mängeln entwickeln


hand over a case note | pass on case notes | deliver case notes | hand over a case summary

Krankengeschichten übermitteln


resolve account allocation cases | resolve difficult account allocation case | resolve difficult account allocation cases | resolving difficult account allocation cases

schwierige Kontenzuordnungsfälle lösen


sausage meat (1) | cooked sausage batter (2)

Brühwurstbrät (1) | Brät (2)


case law (EU) [ EC case law | EC case-law ]

Rechtsprechung (EU) [ Rechtsprechung EG ]


case of longitudinal tilt (1) | averted case (2) | case of avertence (3)

Schwenkungsfall
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Sausage casings shall be indicated in the list of ingredients:

In der Zutatenliste wird Wurstdarm aufgelistet:


Sausage casings shall be indicated as follows in the list of ingredients:

In der Zutatenliste wird Wurstdarm wie folgt aufgelistet:


PART C — SPECIFIC REQUIREMENTS CONCERNING THE DESIGNATION OF SAUSAGE CASINGS

TEIL C — SPEZIELLE ANFORDERUNGEN AN DIE BEZEICHNUNG VON WURSTHÜLLEN


PART C — SPECIFIC REQUIREMENTS CONCERNING THE DESIGNATION OF SAUSAGE CASINGS

TEIL C — SPEZIELLE ANFORDERUNGEN AN DIE BEZEICHNUNG VON WURSTHÜLLEN


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PART C — SPECIFIC REQUIREMENTS CONCERNING THE DESIGNATION OF SAUSAGE CASINGS

TEIL C — SPEZIELLE ANFORDERUNGEN AN DIE BEZEICHNUNG VON WURSTHÜLLEN


Part Ba – SPECIFIC REQUIREMENTS CONCERNING THE DESIGNATION OF SAUSAGE CASINGS

Teil Ba – SPEZIELLE ANFORDERUNGEN ZUR BEZEICHNUNG VON WURSTDÄRMEN


Important efficacy-reducing mechanical characteristics of natural casings that cause problems in the sausage industry are the occurrence of burst during stuffing and reduced sliding capacity (increased stickiness) of casings over the sausage stuffing horn.

Effizienzmindernde mechanische Eigenschaften von Naturdärmen stellen die Wurstindustrie vor Probleme, weil die Hüllen beim Füllen platzen können und ihre Gleitfähigkeit beim Überziehen über das Spritzrohr (stärkeres Anhaften) beschränkt ist.


Part D – Specific requirements concerning the designation of ‘sausage casings’

Teil D – Spezielle Anforderungen zur Bezeichnung von Wurstdärmen


Part D – Specific requirements concerning the designation of ‘sausage casings’

Teil D – Spezielle Anforderungen zur Bezeichnung von Wurstdärmen


This directive outlines rules for a range of unspecified miscellaneous animal products intended for human consumption, including sausage casings (often made from a layer of animal intestine), bones, fats, blood products and processed animal protein.

Die vorliegende Richtlinie legt Vorschriften für einige für den Verzehr bestimmte Erzeugnisse verschiedener Tiere fest, darunter Wursthüllen (oftmals aus einer Schicht Tierdarm hergestellt), Knochen, Fette, Bluterzeugnisse und verarbeitetes tierisches Eiweiß.


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