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Assessing stability of materials
Assessment of materials stability
Check compatibility of materials
Check material rescources
Check resource materials
Check stability of materials
Check technical and material resources
Check technical resources
Checking on unconfirmed movements of materials
Checks for compatibility of materials
Compatibility checks of materials
Determine compatibility of materials
Materials stability assessment
Testing device to check reflective materials

Übersetzung für "check stability materials " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
assessing stability of materials | materials stability assessment | assessment of materials stability | check stability of materials

Materialstabilität prüfen


check resource materials | check technical and material resources | check material rescources | check technical resources

materielle Ressourcen prüfen


checks for compatibility of materials | determine compatibility of materials | check compatibility of materials | compatibility checks of materials

Materialverträglichkeit prüfen | Verträglichkeit der Werkstoffe prüfen


testing device to check reflective materials

Gerät zur Prüfung retroreflektierender Materialien | Verifier für retroreflektierende Materialien


materially influence the stability of financial institutions and markets

wesentliche Beeinflussung der Stabilität der Finanzinstitute und Finanzmärkte


checking on unconfirmed movements of materials

Überwachung der Bewegungen von nicht nachgewiesenen Spaltstoffen
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The particular nature of canned fisheries products calls for special, exhaustive checks on the raw material, the processing procedures and their stability and suitability for human consumption. It is necessary to examine and indicate the parameters for freshness, expiry, sell-by dates, storage conditions, preservation, nutritional value (content in terms of fatty acids, saturated and unsaturated fats, cholesterol, etc), contaminants and additives.

Die Besonderheit der Fischkonserven erfordert eine spezielle und umfassende Kontrolle des Rohstoffes, der Verarbeitungsverfahren, der Haltbarkeit und der Eignung für den menschlichen Verzehr, wobei folgende Parameter geprüft und angegeben werden müssen: Frische, Haltbarkeitsdauer, Mindesthaltbarkeitsdatum, Lager- und Konservierungsbedingungen, Nährwerte (Gehalt an gesättigten und ungesättigten Fettsäuren, Cholesterin, usw.), Schadstoffe und Zusatzstoffe.


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