Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Catering service
Choose different methods for the preparation of food
Composite food preparation
Cooked foodstuff
Deep-frozen dish
Direct the preparation of food
Edible preparation
Food preparation
Oversee food preparation
Overseeing food preparation
Perform on board food preparation activities
Pre-cooked foodstuff
Preparation of food overseeing
Prepare basic food and drink on board
Prepare simple meals on board
Prepare simple on board meals
Prepared foodstuff
Supply of prepared food and drink
Use food preparation techniques
Use techniques for food preparation
Use techniques for the preparation of food

Übersetzung für "composite food preparation " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
composite food preparation

zusammengesetzte Lebensmittelzubereitung


overseeing food preparation | preparation of food overseeing | direct the preparation of food | oversee food preparation

Zubereitung von Speisen anleiten


choose different methods for the preparation of food | use techniques for food preparation | use food preparation techniques | use techniques for the preparation of food

Nahrungsmittelzubereitungsarten nutzen | Lebensmittelzubereitungsarten verwenden | Lebensmittelzubereitungsmethoden verwenden


perform on board food preparation activities | prepare simple on board meals | prepare basic food and drink on board | prepare simple meals on board

einfache Mahlzeiten an Bord zubereiten


prepared foodstuff [ cooked foodstuff | deep-frozen dish | food preparation | pre-cooked foodstuff ]

verzehrfertiges Lebensmittel [ Fertiggericht | Fertigmahlzeit | küchenfertiges Lebensmittel | Lebensmittelzubereitung | tiefgefrorenes Fertiggericht ]


waste from agricultural, horticultural, hunting, fishing and aquaculture primary production, food preparation and processing | wastes from agriculture, horticulture, aquaculture, forestry, hunting and fishing, food preparation and processing

Abfälle aus der Landwirtschaft,dem Gartenbau,der Jagd,Fischerei und Teichwirtschaft,Herstellung und Verarbeitung von Nahrungsmitteln


edible preparation | food preparation

Lebensmittelzubereitung


catering service | supply of prepared food and drink

gastgewerbliche Leistung
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Soups and broths and preparations therefor; homogenised composite food preparations

Zubereitungen zum Herstellen von Suppen oder Brühen; Suppen und Brühen; zusammengesetzte homogenisierte Lebensmittelzubereitungen


This EU law does not cover issues relating to nutrition, composition or quality, or the production or preparation of food in the home.

Diese EU-Rechtsvorschrift deckt keine Aspekte im Zusammenhang mit Ernährung, der Zusammensetzung beziehungsweise Qualität von Lebensmitteln oder der Produktion beziehungsweise Zubereitung von Lebensmitteln zum Eigenverbrauch ab.


Ingredients, which are similar or mutually substitutable, likely to be used in the manufacture or preparation of a food without altering its composition, its nature or its perceived value, and in so far as they constitute less than 2 % of the finished product

Ähnliche und untereinander austauschbare Zutaten, die bei der Herstellung oder Zubereitung eines Lebensmittels verwendet werden können, ohne dass sie dessen Zusammensetzung, dessen Art oder dessen empfundenen Wert verändern, sofern sie weniger als 2 % des Enderzeugnisses ausmachen


This EU law does not cover issues relating to nutrition, composition or quality, or the production or preparation of food in the home.

Diese EU-Rechtsvorschrift deckt keine Aspekte im Zusammenhang mit Ernährung, der Zusammensetzung beziehungsweise Qualität von Lebensmitteln oder der Produktion beziehungsweise Zubereitung von Lebensmitteln zum Eigenverbrauch ab.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(3) Directive 2009/39/EC of the European Parliament and of the Council of 6 May 2009 on foodstuffs intended for particular nutritional uses lays down general rules on the composition and preparation of such foods that are specially designed to meet the particular nutritional requirements of the persons to whom they are intended.

(3) In der Richtlinie 2009/39/EG des Europäischen Parlaments und des Rates vom 6. Mai 2009 über Lebensmittel, die für eine besondere Ernährung bestimmt sind, sind allgemeine Vorschriften für die Zusammensetzung und Herstellung solcher Lebensmittel festgelegt, die besonders beschaffen sind, damit sie den besonderen Ernährungsbedürfnissen des Personenkreises entsprechen, für den sie bestimmt sind.


(3) Directive 2009/39/EC of the European Parliament and of the Council of 6 May 2009 on foodstuffs intended for particular nutritional uses lays down general rules on the composition and preparation of such foods that are specially designed to meet the particular nutritional requirements of the persons to whom they are intended.

(3) In der Richtlinie 2009/39/EG des Europäischen Parlaments und des Rates vom 6. Mai 2009 über Lebensmittel, die für eine besondere Ernährung bestimmt sind , sind allgemeine Vorschriften für die Zusammensetzung und Herstellung solcher Lebensmittel festgelegt, die besonders beschaffen sind, damit sie den besonderen Ernährungsbedürfnissen des Personenkreises entsprechen, für den sie bestimmt sind.


7. Ingredients which are similar or mutually substitutable, likely to be used in the manufacture or preparation of a food without altering its composition, its nature or its perceived value, and in so far as they constitute less than 2 % of the finished product | May be referred to in the list of ingredients by means of the phrase ‘contains . and/or ’. , where at least one of no more than two ingredients is present in the finished product.

7. Ähnliche und untereinander austauschbare Zutaten, die bei der Herstellung oder Zubereitung eines Lebensmittels verwendet werden können, ohne dass sie dessen Zusammensetzung, dessen Art oder dessen empfundenen Wert verändern, sofern sie weniger als 2 v. H. des Enderzeugnisses ausmachen, | können im Verzeichnis der Zutaten mit der Wendung „Enthält . und/oder .“ aufgeführt werden, sofern mindestens eine Zutat von höchstens zwei Zutaten im Enderzeugnis vorhanden ist.


7. Ingredients, which are similar or mutually substitutable, likely to be used in the manufacture or preparation of a food without altering its composition, its nature or its perceived value, and in so far as they constitute less than 2 % of the finished product

7. Ähnliche und untereinander austauschbare Zutaten, die bei der Herstellung oder Zubereitung eines Lebensmittels verwendet werden können, ohne dass sie dessen Zusammensetzung, dessen Art oder dessen empfundenen Wert verändern, sofern sie weniger als 2 % des Enderzeugnisses ausmachen


where applicable, sufficient information on the composition of the food enzyme or food enzyme preparation to enable the user to comply with quantitative limitations in food: the limit on quantity shall be expressed either numerically or by the quantum satis principle; when enzymes are added to foods, this shall be done only in the dose strictly necessary in order to attain the purpose for which they are being used.

gegebenenfalls ausreichende Angaben über die Zusammensetzung des Lebensmittelenzyms oder der Lebensmittelenzymzubereitung, die es dem Anwender ermöglichen, die Bestimmungen über die Mengenbegrenzung in Lebensmitteln zu erfüllen; die mengenmäßige Begrenzung wird entweder zahlenmäßig oder nach dem "Quantum-satis-Prinzip" ausgedrückt; der Zusatz von Enzymen zu Lebensmitteln sollte lediglich in einer Dosis erfolgen, die für die Erreichung des Zwecks gerade noch notwendig ist.


(d) where applicable, sufficient information on the composition of the food enzyme or food enzyme preparation to enable the user to comply with quantitative limitations in food: the limit on quantity shall be expressed either numerically or by the quantum satis principle; when enzymes are added to foods, this shall be done only in a dose which is strictly necessary in order to attain the purpose for which they are being used.

(d) gegebenenfalls ausreichende Angaben über die Zusammensetzung des Lebensmittelenzyms oder der Lebensmittelenzymzubereitung, die es dem Anwender ermöglichen, die Bestimmungen über die Mengenbegrenzung in Lebensmitteln zu erfüllen; die mengenmäßige Begrenzung wird entweder zahlenmäßig oder nach dem „Quantum-satis-Prinzip“ ausgedrückt; der Zusatz von Enzymen zu Lebensmitteln sollte lediglich in einer Dosis erfolgen, die für die Erreichung des Zwecks gerade noch notwendig ist.




datacenter (1): www.wordscope.de (v4.0.br)

'composite food preparation' ->

Date index: 2023-08-31
w