Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Clinical microbiology laboratory
Dairy cow
Dairy herd
Dehydrated milk
Diagnostic microbiology laboratory
Dried milk
EU reference laboratory for milk and milk products
Execute microbiological analysis in the food chain
Freeze-dried milk
Implement microbiological analysis in the food chain
Make up of fresh milk
Microbiological control of fresh meats
Microbiological examination
Microbiological inspection of fresh meats
Microbiological test
Microbiology laboratory
Microbiology of fresh milk
Microbiology of milk
Milk
Milk cow
Milk powder
Perform a microbiological analysis in the food chain
Perform microbiological analysis in the food chain
Perform quality control in microbiology laboratories
Powdered milk
Science of fresh milk

Übersetzung für "microbiology milk " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
make up of fresh milk | science of fresh milk | microbiology of fresh milk | microbiology of milk

Mikrobiologie von Frischmilch


execute microbiological analysis in the food chain | perform a microbiological analysis in the food chain | implement microbiological analysis in the food chain | perform microbiological analysis in the food chain

mikrobiologische Analysen der Lebensmittelkette durchführen | mikrobiologische Analysen der Nahrungskette durchführen


perform quality assurance testing in microbiology laboratories | perform quality control in microbiology laboratories | carry out quality control in microbiology laboratories | carry out quality controls in microbiology laboratories

Qualitätskontrolle in Mikrobiologielabors durchführen


clinical microbiology laboratory | diagnostic microbiology laboratory | microbiology laboratory

Labor für klinische Mikrobiologie




Community Reference laboratory for milk and milk products | Community Reference Laboratory for the analysis and testing of milk and milk products | EU reference laboratory for milk and milk products

Gemeinschaftliches Referenzlaboratorium für Analysen und Tests bei Milch und Milcherzeugnissen


powdered milk [ dehydrated milk | dried milk | freeze-dried milk | milk powder ]

Milchpulver [ gefriergetrocknete Milch | Milch in Pulverform | Trockenmilch ]


microbiological control of fresh meats | microbiological inspection of fresh meats

mikrobiologische Kontrolle von frischem Fleisch


dairy cow [ dairy herd | milk cow ]

Milchkuh [ Milchkuhbestand ]


microbiological test | microbiological examination

mikrobiologische Untersuchung
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The possibility of obtaining large quantities of milk more than twice a day also has the effect of subjecting the udder and teats to less stress, improving the microbiological quality of the milk and reducing the occurrence of mastitis.

Die Möglichkeit, auch öfter als zweimal am Tag hohe Milchmengen abzumelken, mindert zudem den Stress auf das Euter und die Zitzen und erlaubt eine Verbesserung der mikrobiologischen Qualität, was sich positiv auf die Zusammensetzung der Milch auswirkt und das Auftreten von Euterentzündungen verringert.


Without prejudice to the criteria for certain contaminants levels laid down in Commission Regulation (EC) No 1881/2006 of 19 December 2006 setting maximum levels for certain contaminants in foodstuffs, the microbiological criteria laid down in Commission Regulation (EC) No 2073/2005 of 15 November 2005 on microbiological criteria for foodstuffs shall apply to milk-based drinks intended for young children currently on the market during the transition period laid down in paragraph 1.

Unbeschadet der in der Verordnung (EG) Nr. 1881/2006 der Kommission vom 19. Dezember 2006 zur Festsetzung der Höchstgehalte für bestimmte Kontaminanten in Lebensmitteln festgelegten Kriterien für Gehalte an bestimmten Kontaminanten gelten die in der Verordnung (EG) Nr. 2073/2005 der Kommission vom 15. November 2005 über mikrobiologische Kriterien für Lebensmittel festgelegten mikrobiologischen Kriterien in der in Absatz 1 festgelegten Übergangszeit für die derzeit auf dem Markt befindlichen Milchgetränke für Kleinkinder.


Commission Regulation (EU) No 365/2010 of 28 April 2010 amending Regulation (EC) No 2073/2005 on microbiological criteria for foodstuffs as regards Enterobacteriaceae in pasteurised milk and other pasteurised liquid dairy products and Listeria monocytogenes in food grade salt (Text with EEA relevance)

Verordnung (EU) Nr. 365/2010 der Kommission vom 28. April 2010 zur Änderung der Verordnung (EG) Nr. 2073/2005 über mikrobiologische Kriterien für Lebensmittel im Hinblick auf das Vorkommen von Enterobacteriaceae in pasteurisierter Milch und sonstigen pasteurisierten flüssigen Milcherzeugnissen sowie das Vorkommen von Listeria monocytogenes in Speisesalz (Text von Bedeutung für den EWR)


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32010R0365 - EN - Commission Regulation (EU) No 365/2010 of 28 April 2010 amending Regulation (EC) No 2073/2005 on microbiological criteria for foodstuffs as regards Enterobacteriaceae in pasteurised milk and other pasteurised liquid dairy products and Listeria monocytogenes in food grade salt (Text with EEA relevance) // COMMISSION REGULATION (EU) No 365/2010

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32010R0365 - EN - Verordnung (EU) Nr. 365/2010 der Kommission vom 28. April 2010 zur Änderung der Verordnung (EG) Nr. 2073/2005 über mikrobiologische Kriterien für Lebensmittel im Hinblick auf das Vorkommen von Enterobacteriaceae in pasteurisierter Milch und sonstigen pasteurisierten flüssigen Milcherzeugnissen sowie das Vorkommen von Listeria monocytogenes in Speisesalz (Text von Bedeutung für den EWR) // VERORDNUNG (EU) Nr. 365/2010 DER KOMMISSION


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
1. This Regulation lays down certain reference methods for the chemical, physical and microbiological analysis and sensory evaluation of milk and milk products to be used under the arrangements provided for in the common organisation of the market in milk and milk products established by Regulation (EC) No 1255/1999 and the rules for applying those methods.

(1) Mit dieser Verordnung werden bestimmte Referenzmethoden für die chemische, physikalische und mikrobiologische Analyse und für die sensorische Prüfung von Milch und Milcherzeugnissen gemäß den Regelungen im Rahmen der mit der Verordnung (EG) Nr. 1255/1999 festgelegten gemeinsamen Marktorganisation für Milch und Milcherzeugnisse erlassen und Regelungen für die Anwendung dieser Methoden beschrieben.


In addition, IRMM provides a wide range of BCR and IRMM certified reference materials to support agriculture and food safety from water and food microbiology (e.g. salmonella typhimurium in milk powder) to veterinary drugs and hormone residues.

Darüber hinaus liefert das IRMM zahlreiche BCR - und IRMM-Referenzmaterialien in den Bereichen Landwirtschaft und Lebensmittelsicherheit - die Palette reicht von Wasser- und Lebensmittel-Mikrobiologie (z.B. Salmonella Typhimurium in Milchpulver) bis zu Tierarzneimitteln und Hormonrückständen.


IV. MICROBIOLOGICAL CRITERIA FOR RAW MILK

IV. Mikrobiologische Kriterien für Rohmilch


This Regulation lays down the rules for applying the methods for the chemical, physical and microbiological analysis and sensory evaluation of milk and milk products to be used under the arrangements provided for in the common organisation of the market in milk and milk products established by Regulation (EC) No 1255/1999. It also lays down some of those methods.

Mit dieser Verordnung werden Regeln für die Anwendung von Methoden für die chemische, physikalische und mikrobiologische Analyse und für die sensorische Prüfung von Milch und Milcherzeugnissen gemäß den Regelungen im Rahmen der mit der Verordnung (EG) Nr. 1255/1999 festgelegten gemeinsamen Marktorganisation für Milch und Milcherzeugnisse sowie bestimmte dieser Methoden erlassen.


CHAPTER II Microbiological criteria for milk-based products and drinking milk

KAPITEL II Mikrobiologische Kriterien für Erzeugnisse auf Milchbasis und für Konsummilch


5. For the cleaning of other equipment, containers and installations which come into contact with microbiologically stable milk-based products and with rooms in which such substances are placed, the operator or manager of the establishment shall draw up a cleaning programme based on the risk analysis referred to in Article 14 of this Directive.

5. Für die Reinigung anderer Ausrüstungen, Behältnisse und Anlagen, die mit mikrobiologisch stabilen Erzeugnissen auf Milchbasis in Berührung kommen, sowie der Räume, in denen dieses Material untergebracht ist, stellt der Inhaber bzw. Geschäfstsführer des Betriebes einen Reinigungsplan unter Zugrundelegung der Risikoanalyse nach Artikel 14 dieser Richtlinie auf.




datacenter (1): www.wordscope.de (v4.0.br)

'microbiology milk' ->

Date index: 2024-02-21
w