Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Advise on food preservation
Advise towards preservation of food
Baby food
Cannery
Canning
Canning industry
Conserving food
Food canning
Food care
Food preservation
Food preserving
Food-preserving industry
Preservation of food
Preserved food
Preserved food for infants
Preserved product
Preserving of foodstuffs
Propose pet food selection
Recommend on food preservation
Recommend pet food selection
Recommend pet food selections
Recommending pet food selection
Suggest on food preservation
Tinned food

Übersetzung für "recommend on food preservation " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
advise towards preservation of food | suggest on food preservation | advise on food preservation | recommend on food preservation

im Zusammenhang mit Lebensmittelkonservierung beraten


recommend pet food selections | recommending pet food selection | propose pet food selection | recommend pet food selection

Auswahl an Tierfutter empfehlen


cannery [ canning | canning industry | food-preserving industry | canning industry(UNBIS) ]

Konservenfabrik [ Konservenindustrie ]


food preserving [ preserving of foodstuffs ]

Lebensmittelkonservierung [ Haltbarmachung von Lebensmitteln ]


conserving food | food care | food preservation | preservation of food

Lebensmittelkonservierung | Nahrungsmittelkonservierung


food canning | food preservation

Haltbarmachung von Nahrungsmitteln | Lebensmittelkonservierung


baby food | preserved food for infants

Dauernahrung | Säuglingsdauerkost | Säuglingsdauernahrung | Säuglingsnormalnahrung




preserved product [ preserved food | tinned food ]

Konservenerzeugnis [ Konserve ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Subsequently, in April of 2007 the European Food Safety Authority (the Authority) evaluated the safety of the use of Ethyl lauroyl arginate as a food preservative and allocated an Acceptable Daily Intake (ADI) of 0,5 mg/kg body weight .

Im April 2007 bewertete dann die Europäische Behörde für Lebensmittelsicherheit („die Behörde“) die Sicherheit der Verwendung von Ethyllaurylarginat als Lebensmittelkonservierungsmittel und wies eine annehmbare tägliche Aufnahmemenge (Acceptable Daily Intake — ADI) von 0,5 mg/kg Körpergewicht zu .


The applicant demonstrated that the current definition is too broad and should reflect details as regards temperature and pH, that were included in the original application and that are important in order to obtain the same profile that was evaluated by the European Food Safety Authority in its opinion on the safety of the use of Ethyl lauroyl arginate as a food preservative

Der Antragsteller konnte nachweisen, dass die derzeitige Definition zu weit gefasst ist und Details in Bezug auf Temperatur und pH-Wert enthalten sollte, die im Erstantrag enthalten waren und wichtig sind, um das Profil zu erhalten, das die Europäische Behörde für Lebensmittelsicherheit in ihrer Stellungnahme zur Sicherheit der Verwendung von Ethyllaurylarginat als Lebensmittelkonservierungsmittel bewertet hat.


4. Takes the view that, in consideration of global public health recommendations, including WHA resolution 63.23, the WHA Global Strategy on Infant and Young Child Feeding and the global impact of exports from the Union to third countries, the labelling and marketing of processed baby foods should make it clear that these products are not adequate for use by infants of less than six months of age and should not undermine the six-month exclusive breastfeeding recommendation; considers, therefore, that the labelling and marketing shoul ...[+++]

4. vertritt die Auffassung, dass angesichts der globalen Empfehlungen zur öffentlichen Gesundheit, der Resolution 63.23 der WHA, der globalen Strategie der WHA für die Ernährung von Säuglingen und Kleinkindern und der weltweiten Auswirkungen der EU-Ausfuhren in Drittstaaten im Rahmen der Kennzeichnung und der Vermarktung von verarbeiteter Beikost klargestellt werden sollte, dass diese Produkte nicht für Säuglinge geeignet sind, die jünger als sechs Monate sind, und die Empfehlung des ausschließlichen Stillens während der ersten sechs Monate nicht untergraben werden sollte; ist daher der Ansicht, dass die Kennzeichnung und Vermarktung in ...[+++]


5. Takes the view that, in consideration of global public health recommendations, including WHA resolution 63.23, the WHA Global Strategy on Infant and Young Child Feeding and the global impact of exports from the Union to third countries, the labelling and marketing of processed baby foods should make it clear that these products are not adequate for use by infants of less than six months of age and should not undermine the six-month exclusive breastfeeding recommendation; considers, therefore, that the labelling and marketing shoul ...[+++]

5. vertritt die Auffassung, dass angesichts der globalen Empfehlungen zur öffentlichen Gesundheit, der Resolution 63.23 der WHA, der globalen Strategie der WHA für die Ernährung von Säuglingen und Kleinkindern und der weltweiten Auswirkungen der EU-Ausfuhren in Drittstaaten im Rahmen der Kennzeichnung und der Vermarktung von verarbeiteter Beikost klargestellt werden sollte, dass diese Produkte nicht für Säuglinge geeignet sind, die jünger als sechs Monate sind, und die Empfehlung des ausschließlichen Stillens während der ersten sechs Monate nicht untergraben werden sollte; ist daher der Ansicht, dass die Kennzeichnung und Vermarktung in ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
2. Member States may recommend to food business operators the use of one or more additional forms of expression or presentation of the nutrition declaration that they consider as best fulfilling the requirements laid down in points (a) to (g) of paragraph 1.

(2) Die Mitgliedstaaten können den Lebensmittelunternehmern empfehlen, eine oder mehrere zusätzliche Formen der Angabe oder Darstellung der Nährwertdeklaration zu verwenden, die ihrer Ansicht nach die in Absatz 1 Buchstaben a bis g dargelegten Anforderungen am besten erfüllen.


2. Member States may recommend to food business operators the use of one or more additional forms of expression or presentation of the nutrition declaration that they consider as best fulfilling the requirements laid down in points (a) to (g) of paragraph 1.

(2) Die Mitgliedstaaten können den Lebensmittelunternehmern empfehlen, eine oder mehrere zusätzliche Formen der Angabe oder Darstellung der Nährwertdeklaration zu verwenden, die ihrer Ansicht nach die in Absatz 1 Buchstaben a bis g dargelegten Anforderungen am besten erfüllen.


28. Asks that the gender and age perspective be used in recommendations concerning nutrition; asks also that the gender and age perspective be used in recommendations concerning food safety issues such as food labelling, health claims, REACH regulation and novel foods;

28. fordert, dass die geschlechts- und altersspezifische Perspektive in Empfehlungen zur Ernährung angewendet wird; fordert ferner, dass die geschlechts- und altersspezifische Perspektive in Empfehlungen in Bezug auf Fragen der Lebensmittelsicherheit wie die Kennzeichnung von Nahrungsmitteln, gesundheitsbezogene Angaben, die REACH-Verordnung und neuartige Lebensmittel Eingang findet;


28. Asks that the gender and age perspective be used in recommendations concerning nutrition; asks also that the gender and age perspective be used in recommendations concerning food safety issues such as food labelling, health claims, REACH regulation and novel foods;

28. fordert, dass die geschlechts- und altersspezifische Perspektive in Empfehlungen zur Ernährung angewendet wird; fordert ferner, dass die geschlechts- und altersspezifische Perspektive in Empfehlungen in Bezug auf Fragen der Lebensmittelsicherheit wie die Kennzeichnung von Nahrungsmitteln, gesundheitsbezogene Angaben, die REACH-Verordnung und neuartige Lebensmittel Eingang findet;


28. Asks that the gender and age perspective be used in recommendations concerning nutrition; asks also that the gender and age perspective be used in recommendations concerning food safety issues such as food labelling, health claims, REACH regulation and novel foods;

28. fordert, dass die geschlechts- und altersspezifische Perspektive in Empfehlungen zur Ernährung angewendet wird; fordert ferner, dass die geschlechts- und altersspezifische Perspektive in Empfehlungen in Bezug auf Fragen der Lebensmittelsicherheit wie die Kennzeichnung von Nahrungsmitteln, gesundheitsbezogene Angaben, die REACH-Verordnung und neuartige Lebensmittel Eingang findet;


The guidelines recommend that food labels should not mislead or make false claims about a product in relation to:

In den Leitlinien wird empfohlen, dass Lebensmittelkennzeichnungen nicht irreführend sein oder falsche Angaben über ein Erzeugnis im Hinblick auf folgende Eigenschaften umfassen sollten:




datacenter (1): www.wordscope.de (v4.0.br)

'recommend on food preservation' ->

Date index: 2022-08-04
w