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Apply the study of beer styles from around the world
BTA
BTO
Barrel beer
Beer Tax Act
Beer Tax Ordinance
Beer wort
Bottom fermentation beer
Bottom fermented beer
Cask beer
Describe the flavour of different beers
Detail the flavour of different beers
Draft beer
Draught beer
Express the flavour of different beers
Extra strong beer
Federal Act of 6 October 2006 on the Beer Tax
High gravity beer
Lager beer
Low fermentation beer
Ordinance of 15 June 2007 on the Beer Tax
Specify the flavour of different beers
The wort boiling process
Wort
Wort boiling process
Wort boiling processes
Wort boiling systems

Übersetzung für "Beer wort " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE


the wort boiling process | wort boiling systems | wort boiling process | wort boiling processes

Prozess des Würzekochens


apply the study of beer styles from around the world | implement extensive study of beer styles from around the world | administer extensive study of beer styles from around the world | apply extensive study of beer styles from around the world

umfangreiche Studien zu internationalen Biersorten anwenden


detail the flavour of different beers | express the flavour of different beers | describe the flavour of different beers | specify the flavour of different beers

verschiedene Biergeschmäcker beschreiben


bottom fermentation beer | bottom fermented beer | lager beer | low fermentation beer

untergaeriges Bier


barrel beer | cask beer | draft beer | draught beer

Fassbier


Ordinance of 15 June 2007 on the Beer Tax | Beer Tax Ordinance [ BTO ]

Verordnung vom 15. Juni 2007 über die Biersteuer | Biersteuerverordnung [ BStV ]


Federal Act of 6 October 2006 on the Beer Tax | Beer Tax Act [ BTA ]

Bundesgesetz vom 6. Oktober 2006 über die Biersteuer | Biersteuergesetz [ BStG ]


high gravity beer (1) | extra strong beer (2)

Starkbier
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
only alcohol-free beer or with an alcohol content not exceeding 1,2 % vol; “Bière de table/Tafelbier/Table beer” (original wort content less than 6 %) except for “Obergäriges Einfachbier”; Beers with a minimum acidity of 30 milli-equivalents expressed as NaOH; Brown beers of the “oud bruin” type

Nur alkoholfreies Bier bzw. Bier mit einem Alkoholgehalt von höchstens 1,2 % vol.Bière de table/Tafelbier/Table beer (mit einem Stammwürzegehalt von weniger als 6 %), ausgenommen obergäriges Einfachbier; Bier mit einem Mindestsäuregehalt von 30 Milliäquivalenten, ausgedrückt in NaOH; dunkles Bier der Art oud bruin


only “Bière de table/Tafelbier/Table beer” (original wort content less than 6 %); Brown ale, porter, stout and old ale’

nur ‚Bière de table/Tafelbier/Table beer‘ (mit einem Stammwürzgehalt von weniger als 6 %); Brown Ale, Porter, Stout und Old Ale“


only alcohol-free beer or with an alcohol content not exceeding 1,2 % vol.; ‘Bière de table/Tafelbier/Table beer’ (original wort content less than 6 %) except for ‘Obergäriges Einfachbier’; beers with a minimum acidity of 30 milli-equivalents expressed as NaOH; Brown beers of the ‘oud bruin’ type

Nur alkoholfreies Bier bzw. Bier mit einem Alkoholgehalt von höchstens 1,2 Vol-%; „Bière de table/Tafelbier/Table beer“ (mit einem Stammwürzegehalt von weniger als 6 %), ausgenommen „obergäriges Einfachbier“; Bier mit einem Mindestsäuregehalt von 30 Milliäquivalenten, berechnet als NaOH; dunkles Bier der Art „oud bruin“


beer with a minimum alcohol content — up to 0,6 %, strong sharpness, lower colour and delicate hopped-wort aroma.

Bier mit minimalem (max. 0,6 %) Alkoholgehalt, hohe Süffigkeit, tiefe Farbe, schwaches Bierwürzearoma.


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Production of ‘Brněnské pivo’ or ‘Starobrněnské pivo’ uses a classic technological process rooted in the Staré Brno brewing tradition, in which the hopped wort is prepared by a two-mash decoction method and the beer is fermented in two stages.

Für die Herstellung von „Brněnské pivo“ bzw. „Starobrněnské pivo“ wird das klassische technologische Verfahren angewandt, das aus der Altbrünner Brautradition hervorgegangen ist, also das zweistufige Dekoktions-Maischverfahren bei der Zubereitung der Würze und die zweistufige Gärung des Biers.


– "Bière de table/Tafelbier/Table beer" (original wort content less than 6%) except for "Obergäriges Einfachbier"

– "Bière de table/Tafelbier/Table beer" (mit einem Stammwürzgehalt von weniger als 6 %), ausgenommen "Obergäriges Einfachbier"


-"Bière de table/Tafelbier/Table beer" (original wort content less than 6%) except for "Obergäriges Einfachbier"

– "Bière de table/Tafelbier/Table beer" (mit einem Stammwürzgehalt von weniger als 6 %), ausgenommen "Obergäriges Einfachbier"


After all, they add flavour and wort to this important popular foodstuff we call beer.

Er bringt letztendlich Geschmack und Würze in dieses wichtige Volksnahrungsmittel Bier.




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'Beer wort' ->

Date index: 2022-01-27
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