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Cheese ladle
Complete curd processing of cheese
Cottage cheese
Curd
Curd cheese
Curd ladle
Curd scoop
Curds
Fresh cheese curd
Fruit curd
Operate curd processing of cheese
Perform curd processing of cheese
Perform curd processing of cheeses
Whey cheese
White cheese

Übersetzung für "Curds " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
complete curd processing of cheese | perform curd processing of cheeses | operate curd processing of cheese | perform curd processing of cheese

Käsebruchbereitung durchführen


cheese ladle | curd ladle | curd scoop

Schaufel | Schuefe


cottage cheese | curd | curds | whey cheese | white cheese

Quark | Topfen | Weisskaese








IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(c) ‘edible caseinate’ means a milk product obtained by action of edible casein or edible casein curd coagulum with neutralizing agents, followed by drying .

(c) „Nährkaseinat“: ein Milcherzeugnis, das durch die Behandlung von Nährkasein oder von Koagulat von Nährkasein mit neutralisierenden Stoffen und anschließender Trocknung gewonnen wird .


(c) ‘edible caseinate’ means a milk product obtained by action of edible casein or edible casein curd coagulum with neutralizing agents, followed by drying .

(c) „Nährkaseinat“: ein Milcherzeugnis, das durch die Behandlung von Nährkasein oder von Koagulat von Nährkasein mit neutralisierenden Stoffen und anschließender Trocknung gewonnen wird .


(iii) cheese and curd falling within CN code 0406;

iii) unter den KN-Code 0406 fallender Käse und Quark;


(iii) cheese and curd falling within CN code 0406;

iii) unter den KN-Code 0406 fallender Käse und Quark;


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Experience and data collected in recent years show that the setting time is sometimes less than 30 minutes and that, in order to obtain the desired consistency of the curd, it is not always necessary to heat the curd and/or reach the specified minimum temperature.

Die Erfahrung und die in den vergangenen Jahren gesammelten Daten zeigen, dass die Gerinnungszeit bisweilen unter 30 Minuten liegt und die Dickete nicht immer bis zur vorgesehenen Mindesttemperatur erwärmt werden muss, damit sie ihre charakteristische Konsistenz erreicht.


Heating and turning the curds — When the curds have reached an acidity of about 31 °SH, they are slowly heated (for about 2 hours) to a temperature of 32-33 °C.

Erhitzung und Wenden der Dickete — Nachdem die Dickete einen Säuregrad von ca. 31 °SH erreicht hat, wird die Dickete langsam (über ca. 2 Stunden hinweg) auf eine Temperatur von 32 bis 33 °C erhitzt.


Draining — The whey separated from the curds is drained off and the curds are then pressed and drained at a temperature of 20 °C until a water content of about 64 % is obtained.

Entmolkung — Die Molke, die sich von der Dickete getrennt hat, wird abgeleitet und die Dickete auf einer Presse ausgedrückt, wo sie bei einer Temperatur von 20 °C entwässert wird, bis sie einen Wassergehalt von ca. 64 % erreicht.


Olmützer Quargel is an acid curd cheese which originated in Austrian Moravia (cf'. Handbuch der Käse', Dr Heinrich Mair-Waldburg (ed.)) and has been produced in Austria since about the end of the 19th century.

Olmützer Quargel ist ein Sauermilchkäse, der ursprünglich aus dem österreichischen Mähren stammt (vgl. „Handbuch der Käse“, Hrsg. Dr. Heinrich Mair-Waldburg) und in Österreich etwa seit der vorletzten Jahrhundertwende erzeugt wird.


raw milk as defined in Article 2 of Directive 92/46/EEC(1), milk powder, skimmed milk, skimmed-milk powder, buttermilk, buttermilk powder, whey, whey powder, whey powder low in sugar, whey protein powder (extracted by physical treatment), casein powder, lactose powder, curd and sour milk.

Rohmilch gemäß Artikel 2 der Richtlinie 92/46/EWG(1), Milchpulver, Magermilch, Magermilchpulver, Buttermilch, Buttermilchpulver, Molke, Molkepulver, teilentzuckertes Molkepulver, Molkeneiweißpulver (durch physikalische Behandlung extrahiert), Kaseinpulver, Milchzuckerpulver, Quark (Topfen) und Sauermilch.


European Commission, 1999, "On-going evaluation of the Regional Innovation Strategies Under Article 10 of the ERDF", ECOTEC Research and Consulting Ltd. European Commission, 2000, "Assessment of the Regional Innovation and Technology Transfer Strategies and Infrastructures (RITTS) Scheme" CURDS, MERIT, PAR OIR.

Europäische Kommission, 1999: "On-going evaluation of the Regional Innovation Strategies Under Article 10 of the ERDF", ECOTEC Research and Consulting Ltd. Europäische Kommission, 2000: "Assessment of the Regional Innovation and Technology Transfer Strategies and Infrastructures (RITTS) Scheme" CURDS, MERIT, PAR OIR.




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Date index: 2021-07-08
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