The priority strategies will be to : - improve farm structure (reparcelling, etc.); - improve mater management (for example, drainage and develo
pment of rivers and retarding basins; - provide support for innovative action and diversification schemes (second-stage processing of agricultural products, rural tourism, etc.); - add value to typical products (Bresse butter, cream, cheese and poultry); - promote diversification in manufacturing and services (establishment of business development areas, short-stay premises, etc.); - develop rural tourism (by improving existing amenities, diversifying tourist "packages"); - safeguard the en
...[+++]vironment (by maintaining the typical Bresse landscape and Revermont beauty spots and countryside and reducing agricultural pollution).Die Massnahmen zur Umsetzung dieser Ziele verfolgen die nachstehenden prioritaeren Strategien: - Verbesserung der Grundbesitzverhaeltnisse der Landwirte (Flurbereinigung usw.); - Regulie
rung des Wasserhaushalts im Gebiet Bresse (z.B. Sanierung und Regulierung der Fluesse und Ausbau von Hochwasser-Rueckhaltebecken); - Unterstuetzung von Innovations- und Diversifizierungsversuchen (Weiterverarbeitung landwirtschaftlicher Erzeugnisse, Landtourismus usw.); - bessere Nutzung der traditionellen typischen Produkte (Bresse- Butter, Sahne, Kaese, Gefluegel); - Diversifizierung der Aktivitaeten im sekundaeren und tertiaeren Sektor (Erschliessu
...[+++]ng von Gewerbezonen, Gewerbehoefen usw.); - Foerderung des Landtourismus (Ausbau der bereits vorhandenen Einrichtungen, Diversifizierung des Angebots usw.); - Umweltschutz (Erhaltung der Huegellandschaft im Gebiet Bresse (Bocage), der Orte und Landschaften des Revermont und Einschraenkung der Umweltbelastung durch die Landwirtschaft).