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Aspects of chocolate that are chemical
Association of Swiss Chocolate Manufacturers
Begin chocolate moulding line
Biscuit
CHOCOSUISSE
Chemical aspects of chocolates
Chemical components of chocolate
Chemical composition of chocolate
Chocolate
Chocolate coating
Chocolate cover
Chocolate flakes
Chocolate flavoured milk
Chocolate granules
Chocolate history
Chocolate milk
Chocolate past
Chocolate product
Chocolate vermicelli
Cocoa product
Confectionery product
Couverture
Couverture chocolate
Family milk chocolate
Flake chocolate
History of chocolate
Launch chocolate moulding line
Milk chocolate with a high milk content
Pastry product
Start up chocolate moulding line
Starting up chocolate moulding line
Sweets
Toffee
Traditions of chocolate
Union of Swiss Chocolate Manufacturers
Vermicelli chocolate

Übersetzung für "Traditions chocolate " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
chocolate history | chocolate past | history of chocolate | traditions of chocolate

Geschichte der Schokolade


chemical components of chocolate | chemical composition of chocolate | aspects of chocolate that are chemical | chemical aspects of chocolates

chemische Aspekte von Schokolade | chemische Eigenschaften von Schokolade


begin chocolate moulding line | starting up chocolate moulding line | launch chocolate moulding line | start up chocolate moulding line

Schokoladen-Formanlage hochfahren


Association of Swiss Chocolate Manufacturers cooperative | Association of Swiss Chocolate Manufacturers | Union of Swiss Chocolate Manufacturers [ CHOCOSUISSE | CHOCOSUISSE ]

Verband Schweizerischer Schokoladefabrikanten Genossenschaft | Verband Schweizerischer Schokoladefabrikanten [ CHOCOSUISSE ]


vermicelli chocolate | chocolate vermicelli | chocolate granules

Schokoladestreusel (1) | Schokoladenstreusel (2)


couverture chocolate (1) | chocolate coating (2) | chocolate cover (3) | couverture (4)

Schokoladeüberzugsmasse | Schokoladenüberzugsmasse | Schokolade-Couverture | Couverture | Kuverture


chocolate flavoured milk | chocolate milk

Milch mit Schokoladengeschmack




family milk chocolate | milk chocolate with a high milk content

Haushaltsmilchschokolade


confectionery product [ biscuit | chocolate | chocolate product | cocoa product | pastry product | sweets | toffee ]

Süßware [ Bonbon | feine Backware | Gebäck | Kakaoerzeugnis | Keks | Konditoreierzeugnis | Schokolade | Schokoladenerzeugnis ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
With its main chocolate brands Milka, Côte d'Or and Toblerone, Kraft has a very strong presence in most Member States, with the exception of the UK and Ireland where customers' preferences remain strong for traditional British chocolate.

Kraft ist mit seinen größten Marken Milka, Côte d’Or und Toblerone in fast allen Mitgliedstaaten stark vertreten. Eine Ausnahme bilden das Vereinigte Königreich und Irland, wo die Verbraucher weiterhin traditionelle britische Schokolade bevorzugen.


In addition, Kraft's and Cadbury's brands do not compete closely with each other, given the strong preference of UK and Irish customers for traditional British chocolate as opposed to "continental types" of chocolate.

Des Weiteren stehen die Marken von Kraft und Cadbury aufgrund der deutlichen Vorliebe der britischen und irischen Verbraucher für traditionelle britische Schokolade in Vergleich zu „kontinentalen Schokoladensorten“ nicht im Wettbewerb.


By introducing a complete list of authorised ingredients, it will allow manufacturers to produce their traditional chocolate, either using only cocoa butter, or adding vegetable fats, and will enable "pure" chocolate producers to take advantage of what many consumers regard as a superior product.

Durch die Einführung einer vollständigen Liste der zulässigen Zutaten werden Hersteller ihre traditionelle Schokolade produzieren und dabei entweder reine Kakaobutter verwenden oder andere pflanzliche Fette hinzufügen können. Hersteller von "reiner" Schokolade werden davon profitieren, daß viele Verbraucher ihr Erzeugnis als hochwertiger betrachten.


I support these demands which are contained in the amendments tabled by the rapporteur. I myself am a consumer who is concerned about the quality and taste of traditional chocolate.

Ich stimme den Forderungen zu, die in den vom Berichterstatter vorgelegten Änderungsanträgen enthalten sind, denn ich bin ein Verbraucher, der auf die Qualität und den Geschmack der traditionell hergestellten Schokolade Wert legt.


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Council regulation 2088/92 provides for the Commission to set up and administer a register of certificates of specific character. Under this regulation, producers of chocolate without the addition of vegetable fats other than cocoa butter can apply for a certificate of specific character (guaranteed traditional speciality) so that it can be recognised as a food product made from traditional raw materials.

Die Ratsverordnung 2088/92 sieht vor, daß die Kommission ein Register der Bescheinigungen besonderer Merkmale errichtet und verwaltet, aufgrund dessen die einschlägigen Hersteller für Schokolade, die keine anderen pflanzlichen Fette als Kakaobutter enthält, die Ausstellung der Bescheinigung besonderer Merkmale ("garantierte traditionelle Spezialität") beantragen können, damit sie als ein aus traditionellen Rohstoffen hergestelltes Lebensmittel anerkannt werden kann.


– (NL) Mr President, ladies and gentlemen, the common position on the chocolate directive is about a directive – and I quote the chocolate industry lobby verbatim for the occasion – which creates a truly unified market for chocolate products whilst upholding the national chocolate traditions. The directive also offers comprehensive information to the consumer and safeguards the interests of the developing countries.

– (NL) Herr Präsident, liebe Kolleginnen und Kollegen! Der Gemeinsame Standpunkt in bezug auf die Schokoladerichtlinie betrifft – und ich zitiere hier einmal wörtlich die Lobby der Schokoladeindustrie – eine Richtlinie, die einen wirklich harmonisierten Markt für Schokoladeerzeugnisse schafft und dabei die nationalen Schokoladetraditionen respektiert, dem Verbraucher lückenlose Informationen bietet und die Interessen der Entwicklungsländer wahrt.


What right, then, has the European Union, with regard to the food traditions of some Member States who incorrectly describe products including vegetable fats other than cocoa butter as ‘chocolate’, to enforce a change in the very definition of what chocolate is?

Mit welchem Recht will daher die Europäische Union unter Berufung auf die Lebensmitteltraditionen einiger Mitgliedstaaten, die Erzeugnisse aus anderen pflanzlichen Fetten als Kakaobutter zu Unrecht Schokolade nennen, eine Änderung der Definition von Schokolade durchsetzen?


If the chocolate which I love so much were to be at risk or if the tradition of Belgian chocolate manufacturers were to be in danger, then I would, of course, be opposed to it.

Wenn die Schokolade, die mir so gut schmeckt, in Gefahr wäre, wenn die Tradition der belgischen Schokoladehersteller gefährdet wäre, dann wäre ich jedoch selbstverständlich dagegen.


Martin Bangemann, the Commissioner with responsibility for the food industry, issued the following statement in connection with the proposal: "With this legislation, the Commission wishes to reconcile three important principles: in accordance with the subsidiarity principle, the Member States themselves should determine what their chocolate is made of and whether they wish to maintain traditional products.

Martin Bangemann, das für die Lebensmittelindustrie zuständige Kommissionsmitglied, erklärte zu dem Vorschlag: "Mit dieser Regelung will die Kommission drei wichtige Prinzipien in Einklang bringen: Nach dem Subsidiaritätsprinzip sollen die Mitgliedstaaten selbst bestimmen, woraus ihre Schokolade hergestellt wird.


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