Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aspects of chocolate that are chemical
Association of Swiss Chocolate Manufacturers
Base layer
Begin chocolate moulding line
Biscuit
CHOCOSUISSE
Chemical aspects of chocolates
Chemical components of chocolate
Chemical composition of chocolate
Chocolate
Chocolate coating
Chocolate cover
Chocolate granules
Chocolate history
Chocolate past
Chocolate product
Chocolate vermicelli
Chocolate-coated products
Cocoa product
Confectionery product
Couverture
Couverture chocolate
Family milk chocolate
First coat
History of chocolate
Launch chocolate moulding line
Lower layer
Milk chocolate with a high milk content
Pastry product
Prime coat
Prime coat of paint
Priming coat
Priming coat of paint
Start up chocolate moulding line
Starting up chocolate moulding line
Sweets
Toffee
Traditions of chocolate
Union of Swiss Chocolate Manufacturers
Vermicelli chocolate

Übersetzung für "chocolate coating " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
couverture chocolate (1) | chocolate coating (2) | chocolate cover (3) | couverture (4)

Schokoladeüberzugsmasse | Schokoladenüberzugsmasse | Schokolade-Couverture | Couverture | Kuverture


chocolate-coated products

die mit Schokolade ueberzogen sind | Waren


chocolate history | chocolate past | history of chocolate | traditions of chocolate

Geschichte der Schokolade


begin chocolate moulding line | starting up chocolate moulding line | launch chocolate moulding line | start up chocolate moulding line

Schokoladen-Formanlage hochfahren


chemical components of chocolate | chemical composition of chocolate | aspects of chocolate that are chemical | chemical aspects of chocolates

chemische Aspekte von Schokolade | chemische Eigenschaften von Schokolade


base layer | first coat | lower layer | prime coat | prime coat of paint | priming coat | priming coat of paint

Grundanstrich


Association of Swiss Chocolate Manufacturers cooperative | Association of Swiss Chocolate Manufacturers | Union of Swiss Chocolate Manufacturers [ CHOCOSUISSE | CHOCOSUISSE ]

Verband Schweizerischer Schokoladefabrikanten Genossenschaft | Verband Schweizerischer Schokoladefabrikanten [ CHOCOSUISSE ]


vermicelli chocolate | chocolate vermicelli | chocolate granules

Schokoladestreusel (1) | Schokoladenstreusel (2)


family milk chocolate | milk chocolate with a high milk content

Haushaltsmilchschokolade


confectionery product [ biscuit | chocolate | chocolate product | cocoa product | pastry product | sweets | toffee ]

Süßware [ Bonbon | feine Backware | Gebäck | Kakaoerzeugnis | Keks | Konditoreierzeugnis | Schokolade | Schokoladenerzeugnis ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Flavouring-oil emulsions used in categories 05.1: Cocoa and Chocolate products as covered by Directive 2000/36/EC, 05.2: Other confectionery including breath refreshening microsweets, 05.4: Decorations, coatings and fillings, except fruit based fillings covered by category 4.2.4 and in category 06.3: Breakfast cereals.

Aromaölemulsionen, verwendet in den Kategorien 05.1: Kakao- und Schokoladeprodukte im Sinne der Richtlinie 2000/36/EG; 05.2: Sonstige Süßwaren, auch der Atemerfrischung dienende Kleinstsüßwaren; 05.4: Verzierungen, Überzüge und Füllungen, ausgenommen Füllungen auf Fruchtbasis der Kategorie 4.2.4, und in Kategorie 06.3: Frühstücksgetreidekost.


The industrial chocolate business of ADM, also US-based, processes, sells and distributes industrial chocolate and fat-based coatings and fillings globally.

Das ebenfalls in den USA ansässige Unternehmen ADM ist mit seiner Industrieschokoladensparte weltweit tätig. Diese umfasst die Herstellung, den Verkauf und den Vertrieb von Industrieschokolade, Fettglasuren und Füllungen.


Cargill's businesses include the production and sale of industrial chocolate and fat-based coatings and fillings as well as the production and sale of semi-finished cocoa products which are used in the production of industrial chocolate.

Zu seinen Produkten zählen Industrieschokolade, Fettglasuren und Füllungen sowie Kakaohalbfabrikate, die für die Herstellung von Industrieschokolade verwendet werden.


The Commission also did not find competition concerns in the markets for fat-based coatings and fillings and in particular for chocolate compound, which is sometimes used instead of chocolate in the production of end-consumer products. In these markets, the parties' combined market position is moderate and there are a number of alternative suppliers.

Auch auf den Märkten für Fettglasuren und Füllungen und vor allem für Schokoladenmischungen, die manchmal anstelle von Schokolade für die Herstellung von Endverbraucherprodukten verwendet werden, stellte die Kommission keine Wettbewerbsprobleme fest. Dort ist der gemeinsame Marktanteil der beteiligten Unternehmen gering und es gibt eine Reihe anderer Anbieter.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Flavouring-oil emulsions used in categories 05.1 Cocoa and Chocolate products as covered by Directive 2000/36/EC, 05.2: Other confectionery including breath freshening microsweets, 05.4: Decorations, coatings and fillings, except fruit based fillings covered by category 4.2.4 and in category 06.3: Breakfast cereals.

Aromaölemulsionen, verwendet in den Kategorien 05.1: Kakao- und Schokoladeprodukte im Sinne der Richtlinie 2000/36/EG; 05.2: Sonstige Süßwaren, auch der Atemerfrischung dienende Kleinstsüßwaren; 05.4: Verzierungen, Überzüge und Füllungen, ausgenommen Füllungen auf Fruchtbasis der Kategorie 4.2.4, und in Kategorie 06.3: Frühstücksgetreidekost


Its business includes the production and marketing of industrial chocolate and fat-based coatings and fillings as well as of semi-finished chocolate products such as cocoa liquor, cocoa butter and cocoa powder.

Zu seinen Produkten zählen Industrieschokolade, Fettglasuren und Füllungen sowie Schokoladen-Halbfabrikate wie Kakaolikör, Kakaobutter und Kakaopulver.


Both US-based companies supply industrial chocolate as well as fat-based coatings and fillings.

Beide Unternehmen sind in den USA ansässig und vertreiben Industrieschokolade sowie Fettglasuren und Füllungen.


Food preparations containing cocoa in blocks, slabs or bars weighing more than 2 kg or in liquid, paste, powder, granular or other bulk form in containers or immediate packings, of a content exceeding 2 kg (excl. cocoa powder, preparations containing 18 % or more by weight of cocoa butter or containing a combined weight of 25 % or more of cocoa butter and milkfat; chocolate milk crumb; chocolate flavour coating; chocolate and chocolate products; sugar confectionery and substitutes thereof made from sugar substitution products, containing cocoa; spreads containing cocoa; ...[+++]

Kakaohaltige Lebensmittelzubereitungen, in Blöcken, Stangen oder Riegeln mit einem Gewicht von mehr als 2 kg oder flüssig, pastenförmig, als Pulver, Granulat oder in ähnlicher Form, in Behältnissen oder unmittelbaren Umschließungen mit einem Inhalt von mehr als 2 kg (ausg. Kakaopulver Zubereitungen mit einem Gehalt an Kakaobutter von 18 GHT oder mehr oder mit einem Gesamtgehalt an Kakaobutter und Milchfett von 25 GHT oder mehr; „chocolate-milk-crumb“ genannte Zubereitungen; Kakaoglasur; Schokolade und Schokoladeerzeugnisse; kakaohaltige Zuckerwaren und entsprechende kakaohaltige Zubereitungen auf der Grundlage von Zuckeraustauschstof ...[+++]


Sugar confectionery, not containing cocoa (excl. chewing gum; liquorice extract containing more than 10 % by weight of sucrose but not containing other added substances; white chocolate; pastes, including marzipan in immediate packings of a net content of 1 kg or more; throat pastilles and cough drops; sugar-coated (panned) goods; gum confectionery and jelly confectionery, including fruit pastes in the form of sugar confectionery; boiled sweets; toffees; caramels and similar sweet; compressed tablets)

Zuckerwaren ohne Kakaogehalt, andere als Kaugummi; Süßholzauszug mit einem Gehalt an Saccharose von mehr als 10 GHT, ohne Zusatz anderer Stoffe; weiße Schokolade; Fondantmassen und andere Rohmassen sowie Marzipan, in unmittelbaren Umschließungen mit einem Gewicht des Inhalts von 1 kg oder mehr; Husten- und Kräuterbonbons und -pastillen; Dragees; Gummibonbons und Gelee-Erzeugnisse, einschließlich Fruchtpasten in Form von Zuckerwaren; Hartkaramellen; Weichkaramellen; Komprimate)


03.01 * Chocolate , chocolate-coated products , substitutes and products coated with substitutes * * * * X/5 *

03.01 * Schokolade , mit Schokolade umhüllte Erzeugnisse , Schokoladeersatz und mit Schokoladeersatz umhüllte Erzeugnisse * * * * X/5 *


w