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Animal fats
Assess sensorial parameters of oils and fats
Check of sensorial parameters of oils and fats
Check sensorial parameters of oils and fats
Cut out fats
Fat
Fat lamb
Fat lamb meat
Fats
Fats of pigs
Fatty substance
Feeding lamb
Fish fat
Lamb meat
Mechanism of animal fat purification
Mutton
Pig fat
Pork fat
Process of animal fat purification
Process of animal fat purifications
Remove fats
Sheepmeat
Store lamb
Take away fats
Test sensorial parameters of oils and fats
Winterise fats

Übersetzung für "fat lamb " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE






fats [ fat | fatty substance ]

Fettkörper [ Fett | Fettstoff | Reinfett ]


cut out fats | remove fats | take away fats | winterise fats

Fette winterfest machen


assess sensorial parameters of oils and fats | test sensorial parameters of oils and fats | check of sensorial parameters of oils and fats | check sensorial parameters of oils and fats

sensorische Parameter von Ölen und Fetten kontrollieren


mechanism of animal fat purification | process of animal fat purifications | process of animal fat purification | process of animal fat purification

Verfahren zur Reinigung tierischer Fette


sheepmeat [ lamb meat | mutton | Lamb meat(AGROVOC) ]

Schaffleisch [ Hammelfleisch | Lammfleisch ]


fats of pigs (1) | pig fat (2) | pork fat (3)

Schweinefett


animal fats [ fish fat ]

tierisches Fett [ Fett tierischen Ursprungs | Fischfett ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Supplement the description of the product in order to associate the organoleptic qualities of the meat, such as the intense taste of lamb and the tenderness, with the physical characteristics already presented in the former specification, i.e. the colour of the meat and the quality of the fat.

Die Beschreibung des Erzeugnisses wird ergänzt, um die organoleptischen Eigenschaften des Fleischs, wie intensiver Lammgeschmack und Zartheit, den in der bisherigen Spezifikation festgelegten physikalischen Eigenschaften, d. h. Fleischfarbe und Fettbeschaffenheit, zuzuordnen.


The carcass is light (6,5-10,5 kg), with a very low fat content (1,5 %) in comparison with lambs from other regions (reaching 3 %).

Die Schlachtkörper sind leicht (6,5 bis 10,5 kg) mit geringem Fettgehalt (1,5 %) im Vergleich zu den Tieren in anderen Regionen (bis zu 3 %).


With regard to carcases of light lambs other criteria may be used, in particular weight, meat colour and fat colour.

Bei Schlachtkörpern leichter Lämmer können andere Kriterien verwendet werden, insbesondere das Gewicht, die Fleischfarbe und die Fettfarbe.


The products affected are lambs, live sheep and goats, fresh, chilled and frozen meat from sheep or goats, edible offal, fats and other prepared or preserved meat and offal from sheep or goats.

Die derzeitige Marktorganisation erstreckt sich auf lebende Lämmer, Schafe und Ziegen, frisches, gekühltes oder gefrorenes Fleisch von Schafen und Ziegen, genießbare Schlachtnebenerzeugnisse, Fette sowie Zubereitungen und Konserven aus Schaf- oder Ziegenfleisch oder genießbaren Nebenerzeugnissen.


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The products affected are lambs, live sheep and goats, fresh, chilled and frozen meat from sheep or goats, edible offal, fats and other prepared or preserved meat and offal from sheep or goats.

Die derzeitige Marktorganisation erstreckt sich auf lebende Lämmer, Schafe und Ziegen, frisches, gekühltes oder gefrorenes Fleisch von Schafen und Ziegen, genießbare Schlachtnebenerzeugnisse, Fette sowie Zubereitungen und Konserven aus Schaf- oder Ziegenfleisch oder genießbaren Nebenerzeugnissen.




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Date index: 2021-11-30
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