Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Animal fats
Assess sensorial parameters of oils and fats
Check of sensorial parameters of oils and fats
Check sensorial parameters of oils and fats
Cut out fats
Edible fat
External fat
Fat
Fat on the outside of the carcase
Fats
Fats of pigs
Fatty substance
Fish fat
Food fat
Mechanism of animal fat purification
Pig fat
Pork fat
Process of animal fat purification
Process of animal fat purifications
Reduced fat butter
Reduced-fat butter
Remove fats
Subcutaneous fat
Take away fats
Test sensorial parameters of oils and fats
Three quarter-fat butter
Three-quarter butter
Winterise fats

Übersetzung für "food fat " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
food fat [ edible fat ]

Speisefett [ genießbares Fett ]




fats [ fat | fatty substance ]

Fettkörper [ Fett | Fettstoff | Reinfett ]


assess sensorial parameters of oils and fats | test sensorial parameters of oils and fats | check of sensorial parameters of oils and fats | check sensorial parameters of oils and fats

sensorische Parameter von Ölen und Fetten kontrollieren


mechanism of animal fat purification | process of animal fat purifications | process of animal fat purification | process of animal fat purification

Verfahren zur Reinigung tierischer Fette


cut out fats | remove fats | take away fats | winterise fats

Fette winterfest machen


fats of pigs (1) | pig fat (2) | pork fat (3)

Schweinefett


animal fats [ fish fat ]

tierisches Fett [ Fett tierischen Ursprungs | Fischfett ]


external fat | fat on the outside of the carcase | subcutaneous fat

Deckfett | subkutanes Fett


reduced fat butter | reduced-fat butter | three quarter-fat butter | three-quarter butter

Dreiviertelfettbutter | fettreduzierte Butter
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Clearer information on certain important nutritional characteristics of processed foods – energy, fat, saturated fat, carbohydrate, sugars, protein and salt – will be provided.

Sie erhalten klarere Informationen über die wichtigsten ernährungs­physiologischen Eigenschaften verarbeiteter Lebensmittel, d. h. zum Energiegehalt und zu den Mengen an Fett, gesättigten Fettsäuren, Kohlenhydraten, Zucker, Eiweiß und Salz.


Commission Regulation (EU) No 696/2014 of 24 June 2014 amending Regulation (EC) No 1881/2006 as regards maximum levels of erucic acid in vegetable oils and fats and foods containing vegetable oils and fats Text with EEA relevance

Verordnung (EU) Nr. 696/2014 der Kommission vom 24. Juni 2014 zur Änderung der Verordnung (EG) Nr. 1881/2006 hinsichtlich der Höchstgehalte an Erucasäure in pflanzlichen Ölen und Fetten sowie in Lebensmitteln mit zugesetzten pflanzlichen Ölen und Fetten Text von Bedeutung für den EWR


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32014R0696 - EN - Commission Regulation (EU) No 696/2014 of 24 June 2014 amending Regulation (EC) No 1881/2006 as regards maximum levels of erucic acid in vegetable oils and fats and foods containing vegetable oils and fats Text with EEA relevance // COMMISSION REGULATION (EU) No 696/2014 // (Text with EEA relevance)

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32014R0696 - EN - Verordnung (EU) Nr. 696/2014 der Kommission vom 24. Juni 2014 zur Änderung der Verordnung (EG) Nr. 1881/2006 hinsichtlich der Höchstgehalte an Erucasäure in pflanzlichen Ölen und Fetten sowie in Lebensmitteln mit zugesetzten pflanzlichen Ölen und Fetten Text von Bedeutung für den EWR // VERORDNUNG (EU) Nr. 696/2014 DER KOMMISSION // (Text von Bedeutung für den EWR)


The objective is to decrease the amount of hard fats and cholesterol-raising ingredients in the food production process and to increase the part of healthy natural ingredients. Altogether it is aiming to make it possible for the food industry to produce healthier bakeries and confectionery products.

Ziel ist es, den Anteil von gehärteten Fetten und cholesterinsteigernden Bestandteilen in der Nahrungsmittelherstellung zu senken und den Anteil von gesunden natürlichen Elementen zu steigern. Generell soll es der Nahrungsmittelindustrie ermöglicht werden, gesündere Back- und Süßwaren herzustellen.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Taking into account that a maximum level is established on product basis for certain low fat containing foods, it is appropriate to apply a maximum level on product basis for foods containing less than 2 % fat.

Da für bestimmte Lebensmittel mit geringem Fettgehalt bereits Höchstgehalte bezogen auf das gesamte Erzeugnis festgelegt werden, sollten auf das gesamte Erzeugnis bezogene Höchstgehalte für alle Lebensmittel mit weniger als 2 % Fett gelten.


Maximum level expressed on product basis for foods containing less than 2 % fat = maximum level expressed on fat for that food x 0,02’.

Höchstgehalt, ausgedrückt bezogen auf das gesamte Erzeugnis, für Lebensmittel, die weniger als 2 % Fett enthalten = Höchstgehalt, ausgedrückt bezogen auf den Fettanteil, für das betreffende Lebensmittel × 0,02“.


Fats intended for feed and food will now be strictly segregated during their production and transport from fats intended for technical use for example in the chemical industry.

Fette, die für Lebens- und Futtermittel bestimmt sind, werden während ihrer Herstellung und ihres Transports streng getrennt von Fetten für technische Zwecke, die beispielsweise in der chemischen Industrie verwendet werden.


Information on certain important nutritional characteristics of processed foods – energy, fat, saturated fat, carbohydrate, sugars, protein and salt – will need to be given.

Vorgeschrieben sind künftig Angaben zu den wichtigsten ernährungsphysiologischen Merkmalen verarbeiteter Lebensmittel, also zum Energiegehalt und zu den Mengen an Fett, gesättigten Fettsäuren, Kohlenhydraten, Zucker, Eiweiß und Salz.


Maximum level expressed on product basis for foods containing less than 2 % fat = maximum level expressed on fat for that food x 0,02.

Höchstgehalt, ausgedrückt bezogen auf das gesamte Erzeugnis, für Lebensmittel, die weniger als 2 % Fett enthalten = Höchstgehalt, ausgedrückt bezogen auf den Fettanteil, für das betreffende Lebensmittel × 0,02.


A claim that a food is low in fat, and any claim likely to have the same meaning for the consumer, may only be made where the product contains no more than 3g of fat per 100g or 1.5g of fat per 100ml.

Die Angabe, ein Lebensmittel sei fettarm, sowie jegliche Angabe, die für den Verbraucher voraussichtlich dieselbe Bedeutung hat, ist nur zulässig, wenn das Produkt weniger als 3 g Fett/100 g oder weniger als 1,5 g Fett/100 ml enthält.




datacenter (1): www.wordscope.de (v4.0.br)

'food fat' ->

Date index: 2021-05-07
w