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Administer preservation treatments
Advise on food preservation
Advise towards preservation of food
Apply preservation treatments
Cannery
Canning
Canning industry
Employ preservation treatments
Food preserving
Food-preserving industry
Implement preservation treatments
Preservative
Preservative agent
Preserve creative process documentation
Preserve documentation about creative process
Preserve documentation during creative process
Preserving of foodstuffs
Recommend on food preservation
Semi-finished goods
Semi-finished product
Semi-manufactured product
Semi-preserved product
Semi-preserves
Suggest on food preservation

Übersetzung für "semi-preserves " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE






preserve documentation during creative process | preserve documents related to the creation and production of the work | preserve creative process documentation | preserve documentation about creative process

Dokumentationen zu kreativen Prozessen aufbewahren


administer preservation treatments | implement preservation treatments | apply preservation treatments | employ preservation treatments

Konservierungsbehandlungen anwenden | Konservierungsverfahren anwenden


advise towards preservation of food | suggest on food preservation | advise on food preservation | recommend on food preservation

im Zusammenhang mit Lebensmittelkonservierung beraten


preservative [ preservative agent ]

Konservierungsstoff [ Konservierungsmittel ]


cannery [ canning | canning industry | food-preserving industry | canning industry(UNBIS) ]

Konservenfabrik [ Konservenindustrie ]


food preserving [ preserving of foodstuffs ]

Lebensmittelkonservierung [ Haltbarmachung von Lebensmitteln ]


semi-finished product (1) | semi-finished goods (2) | semi-manufactured product (3)

Halbfabrikat
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
only sweet-sour preserves and semi preserves of fish and marinades of fish, crustaceans and molluscs’

Nur süßsaure Konserven und Halbkonserven von Fisch und Marinaden von Fisch, Krustentieren und Weichtieren“


Annex II to Regulation (EC) No 1333/2008 sets maximum limits for the use of sorbic acid — sorbates; benzoic acid — benzoates (E 200-213) of 2 000 mg/kg in semi-preserved fish and fisheries products including crustaceans, molluscs, surimi and fish/crustacean paste; cooked crustaceans and molluscs.

Gemäß Anhang II der Verordnung (EG) Nr. 1333/2008 beträgt die Höchstmenge für die Verwendung von Sorbinsäure — Sorbaten; Benzoesäure — Benzoaten (E 200-E 213) 2 000 mg/kg für Fisch und Fischereiprodukte, teilweise haltbar gemacht, auch Krebs- und Weichtiere, Surimi und Fisch-/Krebstierpaste sowie gekochte Krebs- und Weichtiere.


only sweet-sour preserves and semi preserves of fish and marinades of fish, crustaceans and molluscs

Nur süßsaure Konserven und Halbkonserven von Fisch und Marinaden von Fisch, Krustentieren und Weichtieren


Data 2: Tonnes/year of preserved or semi-preserved products.

Angabe 2: Jahrestonnen Konserven oder Halbkonserven


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Sweet-sour preserves and semi-preserves of fish and marinades of fish, crustaceans and molluscs

Süßsaure Konserven oder Halbkonserven von Fischen und Marinaden von Fischen, Krustentieren und Weichtieren


in the list of foodstuffs concerning E 315 and E 316, the designation "Semi-preserved and preserved meat products" shall be replaced by the following: "Cured meat products and preserved meat products"

in der Liste der Lebensmittel zu E 315 und E 316 erhält die Rubrik "Haltbar gemachte und teilweise haltbar gemachte Fleischerzeugnisse" folgende Fassung: "Gepökelte Fleischerzeugnisse und haltbar gemachte Fleischerzeugnisse".


(b) in the list of foodstuffs concerning E 315 and E 316, the designation ‘Semi-preserved and preserved meat products’ is replaced by the following: ‘Cured meat products and preserved meat products’

(b) erhält in der Liste der Lebensmittel zu E 315 und E 316 die Rubrik "Haltbar gemachte und teilweise haltbar gemachte Fleischerzeugnisse" folgende Fassung: "Gepökelte Fleischerzeugnisse und haltbar gemachte Fleischerzeugnisse".


(b) in the list of foodstuffs concerning E 315 and E 316, the designation ‘Semi-preserved and preserved meat products’ is replaced by the following: ‘Cured meat products and canned meat products’

(b) erhält in der Liste der Lebensmittel zu E 315 und E 316 die Rubrik "Haltbar gemachte und teilweise haltbar gemachte Fleischerzeugnisse" folgende Fassung: "Gepökelte Fleischerzeugnisse und Fleischerzeugnisse in Dosen".


(b) in the list of foodstuffs concerning E 315 and E 316, the designation "Semi-preserved and preserved meat products" shall be replaced by the following: "Cured meat products and preserved meat products";

b) In der Liste der Lebensmittel zu E 315 und E 316 erhält die Rubrik "Haltbar gemachte und teilweise haltbar gemachte Fleischerzeugnisse" folgende Fassung: "Gepökelte Fleischerzeugnisse und haltbar gemachte Fleischerzeugnisse".


In its reply to his written question E-3987/96, the Commission admitted quite candidly that it did not possess the data which would enable it to ascertain the number of establishments preparing preserved or semi-preserved products; the total number of establishments in the Community was approximately 14 000.

Die Kommission gab in ihrer Antwort auf die Schriftliche Anfrage (E-3987/96) unumwunden zu, daß sie "nicht in der Lage ist, die jeweilige Zahl der Verarbeitungsbetriebe anzugeben, die Konserven oder Halbkonserven herstellen. Die Gesamtzahl der Betriebe in der Gemeinschaft beläuft sich aber auf rund 14.000".


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