(b) for meat of domestic swine in carcases or half-carcases men
tioned in the first sentence of Article 1 of Regulation No 134/67/EEC, as amended by Regulation No 173
/67/EEC : the price determined in accordance with the provisions of Article 2, for meat of domestic swine in carcases or half-carcases with the heads, feet and flare fat, of a quality corresponding to the standard quality determined in accordance with the provisions of Article 4 (4) of Regulation No 121/67/EEC ; the prices obtained by applying Article 2 shall be increased
...[+++] by 17.65 % in the case of meat of slaughtered sows.
b) für Fleisch von Hausschweinen, in ganzen oder halben Tierkörpern, das in Artikel 1 Satz 1 der Verordnung Nr. 134/67/EWG, geändert durch die Verordnung Nr. 173/67/EWG, genannt ist : der nach Artikel 2 ermittelte Preis für Fleisch von Hausschweinen, in ganzen oder halben Tierkörpern, mit Kopf, Pfoten und Flomen, derjenigen Qualität, die der in Artikel 4 Absatz (4) der Verordnung Nr. 121/67/EWG bestimmten Standardqualität entspricht ; die in Anwendung des Artikels 2 herangezogenen Preise werden um 17,65 v.H. erhöht, soweit es sich um Fleisch von geschlachteten Schlachtsauen handelt;