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Blending of cheese
Blue cheese
Blue-veined cheese
Bresse blue
Bronchitis of cheese makers
Cart wheel shape
Cheese
Cheese aging
Cheese head screw
Cheese headed screw
Cheese loaf
Cheese screw
Cheese that is curdling
Cheese washer's asthma
Cheese washer's disease
Cheese washer's lung
Cheese worker's lung
Cheesewasher's disease
Cheesewasher's lung
Choice of cheese
Collection of cheese
Cottage cheese
Cream cheese
Curdling of cheese
Danish blue
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Fillister head screw
Flat fillister screw
Fresh cheese
Integration of cheese
Lactic cheese
Loaf cheese
Maturing of cheese
Ripening of cheese
Ripening of cheeses
Roquefort
Slotted cheese headscrew
Soft cheese
Stilton
Variety of cheese

Übersetzung für "integration cheese " (Englisch → Deutsch) :

TERMINOLOGIE
blending of cheese | cheese that is curdling | curdling of cheese | integration of cheese

Dicklegung zur Käseherstellung




bronchitis of cheese makers | cheese washer's asthma | cheese washer's disease | cheese washer's lung | cheese worker's lung | cheesewasher's disease | cheesewasher's lung

Käsearbeiterlunge | Käsewäscherkrankheit | Käsewascherlunge


maturing of cheese | ripening of cheeses | cheese aging | ripening of cheese

Käsereifung | Reifen von Käse


collection of cheese | diversity of cheese | choice of cheese | variety of cheese

Käsearten | Käsesorten


fresh cheese [ cottage cheese | cream cheese ]

Frischkäse [ Petit Suisse | Speisequark ]


cheese head screw | cheese headed screw | cheese screw | fillister head screw | flat fillister screw | slotted cheese headscrew

Zylinderschraube


cream cheese | fresh cheese | lactic cheese | soft cheese

Frischkaese | Frischkäse


blue-veined cheese [ blue cheese | Bresse blue | Danish blue | Roquefort | Stilton ]

Käse mit Schimmelbildung im Teig [ Bleu d'Auvergne | Bleu de Bresse | Edelpilzkäse | Roquefort ]


loaf cheese | cheese loaf | drum cheese | cart wheel shape

Laib
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The real or presumed existence of European legislation banning the small scale manufacturing of traditional products such as cheese, sausages and all of oil, or imposing a compulsory ban on wooden spoons or cruet stands in restaurants, has raised enormous uproar and turned into one of the most significant factors in grass-roots unhappiness with regard to the reality of European integration.

Das tatsächliche oder vermeintliche Bestehen europäischer Rechtsvorschriften, nach denen die handwerkliche Herstellung traditioneller Erzeugnisse wie Käse, bestimmte Wurstsorten und Öl verboten ist und auch die Verwendung von Holzlöffeln sowie Öl- und Essigständern in Restaurants untersagt werden soll, hat größtes Aufsehen erregt und ist einer der Hauptgründe für das Unbehagen der Bürger gegenüber der europäischen Wirklichkeit.


4.2. Description: This is a small goats cheese made of raw, whole goat's milk. It is very soft, with a natural rind made up of an integral, ridged and slightly velvety skin, from white, cream to dark beige in colour and in the form of a small, flat cylinder weighing about 35 g. It contains a minimum level of 45 g of fat per 100 g of cheese after total desiccation and the dry matter weighs no less than 14 g per cheese.

4.2. Beschreibung: Kleiner, sehr weicher Ziegenkäse aus unbehandelter Rohmilch mit natürlicher Rinde, die aus einer zusammenhängenden, gerippten, leicht pelzigen Haut besteht, in den Farben weiß bis kremig oder dunkel beige, in Form eines abgeflachten Zylinders mit einem Gewicht von ca. 35 Gramm. Er enthält bei vollständiger Trocknung mindestens 45 Gramm Fett auf 100 Gramm Käse, und das Gesamtgewicht der Trockenmasse darf nicht unter 14 Gramm pro Käse betragen.


In the first case, this involved a partial assumption of the cost (30% of the effective cost of schemes in general; 50% for certain types of test) of chemical analyses, training and audits in milk production and the manufacture and refining of cheeses, under integrated programmes to control certain harmful organisms in cheeses, up to a ceiling of FF 10 million (approximately ECU 1.55 million).

Im ersten Fall ging es um die teilweise Übernahme (in der Regel 30 % der tatsächlichen Kosten, bei bestimmten Analysen bis zu 50 %) der Kosten für Analysen, Schulungsmaßnahmen und Prüfungen bei der Milcherzeugung sowie bei der Herstellung und Reifung von Käse im Rahmen integrierter Programme zur Bekämpfung bestimmter Keime im Käse. Der Gesamtbetrag für diese Maßnahme belief sich auf 10 Mio. FF (rund 1,55 Mio. ECU).




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'integration cheese' ->

Date index: 2022-08-20
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